C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
naiti, banu ierea duoar pe aberatzii!
leiter: dileiu mamii lui!
leiter: dileiu mamii lui!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
ie suficient file
maitimauz a fost la sacrificiu....da merita
pijkesh, deci danone avu dreptate ca esti ne-...ras
maitimauz a fost la sacrificiu....da merita
pijkesh, deci danone avu dreptate ca esti ne-...ras
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
io am avut neshte draci de aia mari sambata ca-mi veni shi mie omu in vizita sambata shi dupa shase orei il cheama aia inapoi la unitate baga-mi-ash picioarele in armata americana.
Shi pa urma m-am gandit ca daca tot am timp shi sictir, hai sa va dau ceva de citit pa luni la munci.
Zoso- mare branza
De cand aveam io fo doo sa-i zic la Oribila baba
Shi pa urma m-am gandit ca daca tot am timp shi sictir, hai sa va dau ceva de citit pa luni la munci.
Zoso- mare branza
De cand aveam io fo doo sa-i zic la Oribila babariiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
guz morning
io aici la nou' job ma screm sa salvez cea mai de kkt aplicatzie ASP pe care am vazut-o fodata
cafeaua e rece
ascult remixu' la dragostea din PM pa care mi-l trimisa cuacavetzimea sa
shi care vazushi pa sodicutzu? ca am nevoie de neshte info ca sa pot sa ii trimit un pui de precontract
io aici la nou' job ma screm sa salvez cea mai de kkt aplicatzie ASP pe care am vazut-o fodata
cafeaua e rece
ascult remixu' la dragostea din PM pa care mi-l trimisa cuacavetzimea sa
shi care vazushi pa sodicutzu? ca am nevoie de neshte info ca sa pot sa ii trimit un pui de precontract
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
deci mie ashea de lene incat az nu cred co sa mai stau mult pacilea.
ptiu! erea sa zic ca ma duc la nejte ber. da acuma fac shi eo ontrebare: daca eo nu mai beau bere, eo acuma unte ma duc ?
ptiu! erea sa zic ca ma duc la nejte ber. da acuma fac shi eo ontrebare: daca eo nu mai beau bere, eo acuma unte ma duc ?
-

neatza - Mesaje: 5820
bre neatzule, vezi ce zicea aiu mai sus de bere shi pui? pai du-te de manca un pui ashadar!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

nuuuuu, un pui maxim doi! dupe care mai pui nejte pui, da` fara numar!
-

neatzule, io am fro 5 pui de un kil ,asa, in frijider, dinaia autohtoni , sper sai halesc curand ca sa nu se strice dracu
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
ce pui bre ? deci nu de mancare erea vorba. eo aicia am probleme ezistentziale grave. ca gotca nu prea po so bei sinbla, trebe un chinlei ceva, sau o apa milenara cu ghiatza sho lamaie... ma rog, un aditiv ceva.
de unte rezulta ca inainte ziceai ca "merg la nejte ber", ierea sinplu.
acuma cum zici ? "merg la nejte gotci cu nejte chinlei sau nejte ape minerale sau numa una singura cu ghiatza shi lamaie daca are shi daca no avea ma cac in iei" ?
deci ie cam conplicat.
de unte rezulta ca inainte ziceai ca "merg la nejte ber", ierea sinplu.
acuma cum zici ? "merg la nejte gotci cu nejte chinlei sau nejte ape minerale sau numa una singura cu ghiatza shi lamaie daca are shi daca no avea ma cac in iei" ?
deci ie cam conplicat.
-

deci mam intors si io dupe ce am consumat cu phane: borsh de borc, salata cu de tuate (porumb, biof, mazline, branze, cuacavetzi, varaza, sos usturoi, etc), jnitzel porc+sos olandez+cartofi tzaranejti, pulpa de pui fara os+legume asortate, si o halba de tuborg = 240k
ie bine da acu mie somn
ie bine da acu mie somn
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
-

eyewitness scrie:
alaltaieri consuarta mia zis ca a citit ca 1 halba bere= 1 bucata pui intreg asa ca de azi nu mai merg la beri ci la devorat de pui
io-te bre neatzo!
deci ie:
ma duc sa manc un pui, maxim (gorki) doi!
-