Pentru ca multi prieteni de pe forum imi cer amanunte pe ym, si pentru ca aici e jurnalul meu, locshorul meu, unde scriu ce vreau *p... m-am hotarat sa incep sa scriu aici impresiile de la concerte
Ieri seara am fost in Club A, la concert Negura Bunget. Club A e o hruba infecta, cu un personal complet idiot, si a treia... de fapt a patra oara nu mai calc pe-acolo

Am ajuns foarte devreme, dar venea direct de la scarbici, n-aveam timp sa ma mai intorc acasa. Misha a ajuns mult mai incolo, deja incepuse concertul. A fost o inbulzeala incredibila, erau multzi doritori sa asculte Negura, si mi-a fost teama pentru Misha... desi ea zicea k o dadacesc, imi pare rau, dar simtzeam o raspundere pentru ea, si sa nu intzeleaga k o simtzeam k pe o povara, din contra. Nishte inconshtientzi faceau pogo si o fata a cazut rau in fatza noastra... ce mai, eu nu mai merg in Club A, nu vreau sa ajungem sa ne calcam in picioare Misha a fost foarte amuzanta, a spus : "Nu te vedeam dand din cap la concert"

Am dat din cap impreuna, am impartzit aceeashi bere, am stat impreuna... acu chiar ca suntem apropiate, suntem prietene

Am cunoscut-o si pe miercuri... seamana putin cu katzy, sper k nu se supara nici una de comparatzie... are obraji bucalatzi... Miercuri a spus, si ea, k am 17 ani, ma bate gandu sa-mi schimb varsta din profilul personal, sa nu mai contrariez atata lume

Muzica super, sonorizare mai buna decat la Magica... distractzie big time

Misha si colegii ei au zambit foarte frumos unei fete care vindea casete, tricouri, cd-uri etc, sa le tzina ghiozdanele

... parshivi-lor*p
Foarte frumos, m-am trezit zambind unui soare extrem de luminos, pacat k ziua nu a continuat asa bine pentru mine

Poate saptamana viitoare sau cand era... ajung in Underworld