C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
baics, mi-am amintit de alceva: de tine mancand cuaste care dupe ce te-ai murdarit pe botic si manutze te-ai dus la baie sa te speli. poi ashe se face mah? nu shtii sa foloseshti pe ochila care era in coltzu din dreapta sus in acest scop?
auz, sa te speli pe maini duamne fereshte
si martorii na supto, a gustato finutz
pa bune ca si aci ie canicula keshule
auz, sa te speli pe maini duamne fereshte
si martorii na supto, a gustato finutz
pa bune ca si aci ie canicula keshule
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
ma, nuj ce se intampla, da nu mi-e bine de loc. sa fie de la ciumpercile de eri din treaba aia de am sup-to?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
salutare uamenilor! Inca stau si ma minunez de ce vazui aseara la deshteptzii aia de frantzuji: au facut un restaurant unde e intuneric bezna... sa vezi cum bajbaiau aia ca orbetzii si cum turnau in pahar tinand urechea aproape sa stie cand se umple...cat despre haleala...juma' iera pa ei! Imaginile erau luate cu infrared...in caz ca citeshte si altzii...
bau
-

balrogu' - Junior Member
Nocturno, le-am spus ca am abilitatea sa visez oameni reali, fara a-i fi cunoscut. Si a zis ca ie bine, ca asta se incadreaza la sprit de anticipatie si capacitati de adaptare. Le-am mai zis ca printre hobby-uri ie cititu ( hamsun ) care nu prea i-a interesat. Da a zis ca s-ar putea sa fie bine, numa ca io stiu ce inseamna asta ca am peste 50 de interviuri la activ! 

Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-

piskeshu - banned
balrogu'le, si de unde stii ca inauntru era restaurant din moment ce era intuneric bezna? 

ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
Oioiioai! Is abonat la toate kkturile de firme de recrutare, citesc tate ziarele, stiu toata povestea cu Cv-urile si scrisorile de intentie. Al drecului de mult imi place!
-

piskeshu - banned
Cu razboiu de tzesut nu ma inteleg prea bine ca m-am bagat o data sub razboiu lu bunica-mea si i-am taiat toate itzele cu foarfeca. Am luat o bataie de si-acuma o tin minte perfect.
-

piskeshu - banned
supermus, care bre? despre cine? ala da se shterge pe obrazu la copchile naive sau ala de sa shterge cu maneca?
io presimtzesc un ban pentru tanase pe muzici. nush, creca din cauza de martzi, trei ceasuri rele, dalea din aur placate cu diamante luate de la balciu desfashurat anual la urlatzi.
io presimtzesc un ban pentru tanase pe muzici. nush, creca din cauza de martzi, trei ceasuri rele, dalea din aur placate cu diamante luate de la balciu desfashurat anual la urlatzi.

-

nocturna - Mesaje: 8725
poveste: dupa ce umblu de nebun pin orash, cu o mashina fara AC, ajung in biuroul cu AC shi sun la bar :
Eu: Ser`us! Nae sunt!
Barmanitza: Buna zua!
E: Cola rece avetz?
B: Da, vanilla?
E: Am zis cola rece! Simpla! Avetz?
B: Da!
E: Vreau shi eu o sticla!
B: ...Pentru?
E: S-o beau!
B: Nu, pentru cine?
E: Pentru mine!
B: Da` cine-i la telefon?
...restul dialogului n-are rost sa mai fie reprodus!
p.s. barmanitza e de doo saptamani angajata shi nu m-a mai auzit cerand cola pana acum(explicatzia mea:)!
Eu: Ser`us! Nae sunt!
Barmanitza: Buna zua!
E: Cola rece avetz?
B: Da, vanilla?
E: Am zis cola rece! Simpla! Avetz?
B: Da!
E: Vreau shi eu o sticla!
B: ...Pentru?
E: S-o beau!
B: Nu, pentru cine?
E: Pentru mine!
B: Da` cine-i la telefon?
...restul dialogului n-are rost sa mai fie reprodus!
p.s. barmanitza e de doo saptamani angajata shi nu m-a mai auzit cerand cola pana acum(explicatzia mea:)!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
adica io nu crez sa phie de la ciumperci deuarece erea de comserva.
care ie bine, doo tubuarge reci, peshte pane, numa fane care nu se mai satura hali si zupa de pui cu taitzei, pe langa vaca rasol. deci ie bine, da se puate si mai bine.
voi bine sanatoshi? supermaus, ai YM?
care ie bine, doo tubuarge reci, peshte pane, numa fane care nu se mai satura hali si zupa de pui cu taitzei, pe langa vaca rasol. deci ie bine, da se puate si mai bine.
voi bine sanatoshi? supermaus, ai YM?
- gaga
merluc de merluc: bre uamini avetz careva albumu din 2004 a lu formatziea Nightwish? nu ie nici un apropou!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

ma tot felu de chestii, ym, cafea, suc de grapefruit shi salata cu grau fiert
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
piskeshu scrie: Le-am mai zis ca printre hobby-uri ie cititu ( hamsun ) care nu prea i-a interesat.
bre piskeshule, tzine minte merluciu de la eo: can te mai duci sa te angajezi pe unteva shi te intreaba aia ce hobiur ai, sa nu zici niciodata "cititu", "macarea", "escursiile".... daca te intreaba, spune shi matale "muzica".
de ce ? pai daca hobiiu matale itz da ghes in tinpu programului, trebe sa lashi munca in scop ca satz faci hobiiu. care la muzica nu se pune problema penmtru ca po sa munceshti linijtit in tinp ce ascultzi, care nu po sa faci acelash lucru in tinp ce cetesht.
naie, il am eo bre, da ie cam de caca.
-

neatza - Mesaje: 5820
iete bre ce introspectziuni fashe neatza! asta-i uns cu tuate alifiile(sh-aiciea fara apropouri la alifii:))
neatza, il ai fara spoiler?
naiti, cum se cheama albumu?
neatza, il ai fara spoiler?
naiti, cum se cheama albumu?
-

Neatza, lool!
Ca veni vorba de muzici, am ascultat zilele asteapa Mezzo o piesa cu Stanley Beckford si tare mi-a placut. Stie cineva ce-i cu iel? ie mare om?
Ca veni vorba de muzici, am ascultat zilele asteapa Mezzo o piesa cu Stanley Beckford si tare mi-a placut. Stie cineva ce-i cu iel? ie mare om?
-

piskeshu - banned
adeca tu abar nai cum se chiama albumu? scos de nuclear blast???
gamiash in iel de all music iote ce-i facura n:cry:
http://www.allmusic.com
gamiash in iel de all music iote ce-i facura n:cry:
http://www.allmusic.com
- gaga
nu bre, n-aveam, da` banuieam ca se chiama ONCE, pentru ca-mi adusei nejte piese cu kazaa, da` nu ie tuoate! oricum, imi zise shaki ca mi-l puate trimite, sa vedem ce shi cum!
nait, in afara de cemeu, nu prea bantui pe fece, iar pe gugal nu caut decat cand imi epuizez orice resurse! toate astea din diverse motive(viteza netului, performantzele peceului, lipsa timpului) coroborate intre ele!
nait, in afara de cemeu, nu prea bantui pe fece, iar pe gugal nu caut decat cand imi epuizez orice resurse! toate astea din diverse motive(viteza netului, performantzele peceului, lipsa timpului) coroborate intre ele!
-

pai shi noi ce dracu neam mai agitat acilea? iote numa cat tinp pretzios am pierdut.
bre am o durere de cap infioratuare, cam ca atuncea cand a zis cubu cai place bozchito.
bre am o durere de cap infioratuare, cam ca atuncea cand a zis cubu cai place bozchito.

-

nocturna - Mesaje: 8725