Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)

since 2003

Mesajde kahlan » Mar Iul 20, 2004 8:36 am

neatza locomotive de pretutindeni....miraculoase...zburatoare...canadiene...:yD
k@tzy impreuna cu cafeaua ei va saluta!
nanuk...mi-am promis niste poze...dar nu le-am primit pe ym...se duce si asta de rapa...
hai gata va las cateva minute ca devine cafeaua geloasa! ~p
kahlan
Junior Member

Mesajde Nanuka » Mar Iul 20, 2004 8:49 am

Kisses K@tzy kisses....

Te referi la pozele de model ale lui X??..hmm da stiu, ai probleme cu YM-ul.....mai eu le postez aici, ca e threadu nostru la o adik....le vezi si dup-aia le sterg cum am facut si cu celelalte poze ale mele, sa nu-mi mai aud comentarii....astea sunt de la Calvin Klein..acum 6 ani
That's my ShiT
Nanuka

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Iul 20, 2004 9:04 am

cine-i ala, Nanuk ? Stefan Banica Jr. ?

k@tzy, azi esti sociopata sa vii si tu cu noi ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Nanuka » Mar Iul 20, 2004 9:07 am

Nu e ma Banica, e ala cu "15" ani mai mare decat mine:yD pe care io cica l-am inshelat*p...
That's my ShiT
Nanuka

Mesajde kahlan » Mar Iul 20, 2004 9:10 am

azi nush cum sa fac ca sa vin si sa merg si la inot...se poate sa fiu plecata si de acas pana la doo...daca e...veniti sa ma luati de la inot??:yD
mwaaaa...nanuk...daca avea paru mai scurt si ma uitam mai putin atent ziceam ca-i tiziano :yD
kahlan
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Iul 20, 2004 9:10 am

a...Gabriel Cotabitza. ~)

k@tzy ...ha ha ha ! cum mah plecata pana la 2 ? :-?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde kahlan » Mar Iul 20, 2004 9:22 am

probabil la dentist...n-am aflat ink sigur daca azi sau in alta zi...daca vrei sa afli motivu...da-i pe ym...
daca ma luati de la inot ma vedeti cum nici alex nu m-a vazut ink:pantaloni scurti, par ud si cu pistruii pronuntati...zici ca-s morcoveatza :yD
kahlan
Junior Member

Mesajde Nanuka » Mar Iul 20, 2004 9:33 am

Cam liniste si pace pe-aici...

Bursuc treci la datorie!!!..la fel si tu [email="k@tzy....salutare"]k@tzy....salutare[/email] Sly:)
That's my ShiT
Nanuka

Mesajde kahlan » Mar Iul 20, 2004 9:41 am

lu k@tzy i-e fuameeeeeeee de se urca pe pereti...parintii nu-s acasa iar slugile le-am trimis la moshu sa-i spele rufele ~p
si mi-e o lene sa ma duc pana la frigideeer...desi e la 2 metri de camera mea...
kahlan
Junior Member

Mesajde Nanuka » Mar Iul 20, 2004 9:50 am

[email="K@tzy"]K@tzy[/email] du-te fugutza si mananca....hai nu mai fii lenevie mare..ai vazut pozele, le-am si shters.....

OM, vad ca nu te intereseaza "al tau" thread, pana mea ce fac aici chat??..:)
That's my ShiT
Nanuka

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Iul 20, 2004 9:57 am

Am fost sa ma barbieresc. Astazi am o intalnire cu o distinsa domnisoara de pe forum si nu puteam sa ma intalnesc cu dansa, barba avand.

De dimineatza am mancat niste icre. Cu paine de Vitan. (nu Titan...ci Vitan)

Azi de dimineatza am auzit pescarusii de la geamul meu.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Nanuka » Mar Iul 20, 2004 10:13 am

Aha sa-nteleg a te facushi frumos, mai Bursuky pai tu mananci icre inainte de inatlnire?*p, sa-ti iei o ciunga sa nu miroshi a ceapa:yD....
That's my ShiT
Nanuka

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Iul 20, 2004 10:27 am

Am Colgate cu Propolis. Ma spal si miros bine.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde kahlan » Mar Iul 20, 2004 10:30 am

buuuuuuuuuuuuuna treaba!:yD
moshule...eu ink ma gandesc la o schema sa va pot vedea...dar nu pot sa stau...doar in trecere...ca fac ai mei spume ;e
kahlan
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Mar Iul 20, 2004 12:40 pm

Hai neatza locomotivelor!
M-am trezit la ora la care in Romania as fi dormit bustean: 6:30 AM.....si nu mi-e somn deloc. Cre'ca ma duc sa beau o cafea pe balcon si sa ma uit dupa veveritze.
Oribilul Mosh scrie: ps : Love, ai reusit sa iei legatura cu miscarea frateasca de acolo ?

Da, sigur! miscarea fratzeasca e foarte puternica aici, cu precadere in orashele vorbitoare de limba engleza. Fratii m-au ajutat mult in gasirea unor femei ieftine si bune (10CAD) :p Azi iesim toti la BBQ pe malul fluviului St. Laurent sa discutam treburi de importantza mondiala. ;-)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Iul 20, 2004 3:54 pm

Astazi am cunoscut in premiera doua locomotive !

Este vorba despre : Jadore Mafia si k@tzy. Amanadoua extrem, extrem de simpatice. Crina este o vorbareatza si o betziva. A baut beri de la egal la egal cu mine.
Cat despre k@tzy ...acum stiu de ce acest subiect se numeste Forrest Gump. Datorita ei...pentru ca nu poate sa mearga. Doar fuge. Imbracata la pantaloni scurti si tricou este o sportiva desavarsita. O mare alergatoare.

La intalnire a asistat si cea de'a 4 a locomotiva...batrana Matrashita.

--------

Love ...transmite salutari si urari de bine fratilor si anunta-i ca in toamna ne vedem cu totii la marea intalnire ce va avea lor in Elvetia, la Berna.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde kahlan » Mar Iul 20, 2004 4:38 pm

o mare alergatoare si o impiedicata cum nu s-a mai vazut!~p
ma bucur ca am mai vazut din lume :yD
da voo cum v-a venit ideea de nume al subiectului(forrest gump) la inceput?
kahlan
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Iul 20, 2004 6:08 pm

Pai am facut eu un subiect pe scoala veche..."Lumea vazuta prin ochii lui Forrest Gump". Si asa a ramas numele. ~)
Cauta-l si citeste-l....ca e ca o Biblie a forumului . :p

ps : acum tu esti Forrest Gump
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde kahlan » Mar Iul 20, 2004 6:09 pm

ma simt onorata:D
ma duc sa-l vad!
l8er edit:l-am vazut!super tare! :yD...dar n-ai mai completat de mult...
kahlan
Junior Member

Mesajde Matrashita » Mar Iul 20, 2004 8:26 pm

Moshule,ma apuc sa fac testul ala pe care esti nerabdator sa-l faci!
K@tzy,vreau si eu adresa ta de YM,se poate?Oricum,mi-a facut placere se te cunosc si sper ca data viitoare sa poti sta mai mult.Intrebarea care il macina pe OM e daca bei si tu bere asha ca J`Adore...Eu am zis ca nu cred...ne lamuresti tu?:)
Moshule,drum bun...:)
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Iul 20, 2004 8:32 pm

Drum bun si tie !
Sa citesti pe jurnal ce am scris de tine !
Si sa dai pe YM linku la test.

Nici eu nu cred ca bea k@tzy. Ea e sportiva.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde kahlan » Mar Iul 20, 2004 8:32 pm

cate beri a baut moshu(chiar te macina consumul meu zilnic..aa..asta...general de bere???) ? da jadore?...poate ma iau si eu cu voi la intrecere(la bere ) data viitoare...sa vezi dup-aia forrest gump ~p
bineinteles ca ti-o dau! sk8er_gyrl981 :yD
si mie mi-a facut placere sa va cunosc...si sa va vad pe toti!!!
cu toate ca am stat f putin...a meritat alergatu si insolatia!
kahlan
Junior Member

Mesajde monk » Mar Iul 20, 2004 8:33 pm

matrashito noi doi cand ne mai vedem ? :yD
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Dany_S » Mar Iul 20, 2004 9:45 pm

n-aveti si poze de la intalnirea asta?
Dany_S
Junior Member

Mesajde kahlan » Mar Iul 20, 2004 9:46 pm

or fi facut...da fara mine *p
ce mai zice locomotiva dany?
kahlan
Junior Member

Mesajde Nanuka » Mar Iul 20, 2004 10:07 pm

Mai eu am un tembel ce locuieshte deasupra mea, mai mult ca sigur e subdezvoltat mintal, are 13 ani dar e inalt ca o prajina si gras ca un butoi, (Bursuky e mic copil pe langa asta) :) asculta de dim pana seara numai muzica de niggas, cu volumul dat la maxim. Nu-l mai suportttttttttt, ritmul asta de muzica ma zgarie pe creier (Yo ahaaaa, Yo ahaaaaa, ahaaa, wassup niggaa ahaaa, yoooo).. am chemat de doua ori politia...dar astia vad ca n-au facut nimic din pacate...:(

In rest voi c e faceti??..toate bune si frumoase?
That's my ShiT
Nanuka

Mesajde Nanuka » Mar Iul 20, 2004 10:13 pm

Mai eu am un tembel ce locuieshte deasupra mea, mai mult ca sigur e subdezvoltat mintal, are 13 ani dar e inalt ca o prajina si gras ca un butoi, (Bursuky e mic copil pe langa asta) :) asculta de dim pana seara numai muzica de niggas, cu volumul dat la maxim. Nu-l mai suportttttttttt, ritmul asta de muzica ma zgarie pe creier (Yo ahaaaa, Yo ahaaaaa, ahaaa, wassup niggaa ahaaa, yoooo).. am chemat de doua ori politia...dar astia vad ca n-au facut nimic din pacate...:(

In rest voi c e faceti??..toate bune si frumoase?
That's my ShiT
Nanuka

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Iul 20, 2004 10:17 pm

Nanuka...se pare ca stai intr-un cartier rau famat al Montrealului. N-ai linistea lui Love2 ..care se uita la veveritze pe geam. Mare minune daca nu se apuca de pictura.

dany ..din pacate nu au fost facute poze. pozarul forumului e in concediu. ~)

Eu ma duc la culcare. Mor de somn, chiar daca nu e inca miezul noptii.

Run Forrest ! Run !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Nanuka » Mar Iul 20, 2004 10:21 pm

Stii tu vorba aia Bursuc, de ce ti-e frica d-aia nu scapi, uite am dat de nataraul asta....incerc sa ma abtin cat pot pt ca daca stau sa=mi aduc bine aminte si eu ascultam muzica tare in RO, dar diferenta era ca na...blocul era din beton in comparatie cu asta care-i facut din carton:)...izolatia e proasta din pacate...

Ash manca ceva dar nu stiu ce....am pofta de pepene galbennnn, sau capshuni cu frishcaaa...sauuuu niste piersiciiiii, am pofta de fructeeeeeeeeee.....ma duc intr-o ora sa-mi cumpar ca acu n-am chef...

[email="K@tzy"]K@tzy[/email] kisses
That's my ShiT
Nanuka

Mesajde Love2Fly » Mar Iul 20, 2004 10:23 pm

Pai amu' mai Moshule, cum zice proverbul cu spuma care se aduna pe margini....? in downtown sunt numai lameri (am fost azi prin cartierul chinezesc, Centre Ville, alea alea si numai distrusi ca la noi pe acolo). Aci in Dorval Ville e linistitor. Poti sa te bucuri in tihna de natura, animale si alte alea. Acum cateva minute veveritzele se fugareau pe un stalp de lumina. Simt cum ma apuca inspiratia.....cred ca ma apuc sa scriu in jurnal.... :b
p.s: Mirosul asta de lemn tratat din care e facut blocul ma rupe in doua. it sucks!
Love2Fly
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Locomotive