Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
In Brossard la casa avem o gramada de veveritze ce zburda prin curte, le-am obishnuit sa le dam mereu alune si s-au invatat, vin mereu aproape de noi, una chiar ne-a rupt plasa de la intrare dand sa intre in bucatarie dupa papa...
De asemenea am vazut si sconshi, de fapt unul intr-o seara, alergam sa iau camu sa-i fac o poza dar a fugit:(...pe gard am observat si aparitia unui raton ce mergea agale....o gramada de animalutze....aveam de aemenea si o pisica argintie ce ma iubea mult, era pisica vecinului, dar n-am mai vazut-o recent..cred c-a murit..sa-nteleg din spusele mamei ca era cam batrana:(
De asemenea am vazut si sconshi, de fapt unul intr-o seara, alergam sa iau camu sa-i fac o poza dar a fugit:(...pe gard am observat si aparitia unui raton ce mergea agale....o gramada de animalutze....aveam de aemenea si o pisica argintie ce ma iubea mult, era pisica vecinului, dar n-am mai vazut-o recent..cred c-a murit..sa-nteleg din spusele mamei ca era cam batrana:(
That's my ShiT
-

Nanuka - Mesaje: 1510
Crina este o vorbareatza si o betziva. A baut beri de la egal la egal cu mine.
Da, intradevar o mare betziva Crina asta. Moshule mi`am cumparat un iepurash. La cat de ametita eram nu am rezistat si am cumparat unul de la o babuta care vindea iepurashi in fata la universitate. Cat despre mica intalnire forumista ca sa zic asa, si eu si Boby ne`am simtit bine in compania voastra. Astazi am cunoscut 3 persoane de exceptie.... Gabriel. matrasita si k@tzy
Premiera: Astazi subsemnata la orele 23:30 a gatit
l'eternite soulage mes peines
-

J'adore - Junior Member
Nu mai sunt buna de nimic, azi am primit o veste destul de nasoala din partea unui prieten din Toronto ce se pare ca trebuie sa fie in medicatie pt tot restul vietzii, inima ii este slabita....si are numai 23 de ani. Tocmai ne gandeam sa-i facem o vizita timp de-o saptamana, cat face X cursuri in programare de cold fusion.
Gabi sterge in [email="P@%"]P@%[/email]# mea postul de mai sus cu sconcshi, veveritze si ratoni....
Gabi sterge in [email="P@%"]P@%[/email]# mea postul de mai sus cu sconcshi, veveritze si ratoni....
That's my ShiT
-

Buna dimineatza !
1.nu-mi mai cereti sa sterg posturi ca nu am cum. Fortza a scazut in mine. sunt alti cavaleri Jedi care au o fortza mult mai mare la acest moment
2.Love2, dar cu veveritzele din Politehnica erai familiarizat ? si cand zic veveritze din Politehnica...chiar la sensul propriu al cuvantului ma refer. ~) Erau destul de multe prin copacii aia ..pe alea ce duce spre caminele din Regie.
3.he,he,he..Crina mi-a spus ca sunt de mare exceptie. *p (adevarul e ca si mie mi-a parut bine sa intalnesc un forumist atat de vechi....din generatia anului 2001 )
4.in aceasta dimineatza....cea mai harnica locomotiva...sunt eu !
1.nu-mi mai cereti sa sterg posturi ca nu am cum. Fortza a scazut in mine. sunt alti cavaleri Jedi care au o fortza mult mai mare la acest moment
2.Love2, dar cu veveritzele din Politehnica erai familiarizat ? si cand zic veveritze din Politehnica...chiar la sensul propriu al cuvantului ma refer. ~) Erau destul de multe prin copacii aia ..pe alea ce duce spre caminele din Regie.
3.he,he,he..Crina mi-a spus ca sunt de mare exceptie. *p (adevarul e ca si mie mi-a parut bine sa intalnesc un forumist atat de vechi....din generatia anului 2001 )
4.in aceasta dimineatza....cea mai harnica locomotiva...sunt eu !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
Ultima stire in leg. cu Michael Jackson...mai vrea un copil..lol..mi-e mila de cei doi nefericitzi copilashi ce-au avut ghinionul sa-l aiba ca tata.... (faptul ca acesti micutzi poarta in permanenta mashti pe fata pt a nu fi vazuti, mi se pare de neiertat)....
Salutare Gabi!!!
PS: Iti place noul meu avatar??...cu cine sa vb sa-mi schimb semn. Sexy Biatch??...vreau de asemenea sa-mi schimb si nickul..cum ti s-ar parea de ex...Ucu??
Salutare Gabi!!!
PS: Iti place noul meu avatar??...cu cine sa vb sa-mi schimb semn. Sexy Biatch??...vreau de asemenea sa-mi schimb si nickul..cum ti s-ar parea de ex...Ucu??
That's my ShiT
-

Da..avatarul imi place.
Ucu...e un nick excelent. sunt sigur ca "prietenii" tai vor adauga in M in fatza...si iti vor zice astfel. ~)
pt. title user vorbeste cu zoso sau xkran. sunt sigur ca vor fi mai mult decat bucurosi sa te ajute.
Ucu...e un nick excelent. sunt sigur ca "prietenii" tai vor adauga in M in fatza...si iti vor zice astfel. ~)
pt. title user vorbeste cu zoso sau xkran. sunt sigur ca vor fi mai mult decat bucurosi sa te ajute.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Pai tocmai la asta ma si gandeam, nicku Ucu si mai jos la Title User mucu...deci "Ucu, mucu"*p...anyway nu m-ash supara deloc sa fiu numita la modul asta, mai ales ca asta e un alint din partea tataitzului de care mi-e dor rauuuuuuuuuuuuuuuuu:(..
Dupa ce mi-am luat la revedere, a stat in poarta facandu-mi cu mana si uitandu-se lung pana ce-am virat la dreapta sa intram pe artera principala:(..mi se rupea inima...
Neatza [email="K@tzy"]K@tzy[/email]!!!
Dupa ce mi-am luat la revedere, a stat in poarta facandu-mi cu mana si uitandu-se lung pana ce-am virat la dreapta sa intram pe artera principala:(..mi se rupea inima...
Neatza [email="K@tzy"]K@tzy[/email]!!!
That's my ShiT
-

salut, k@tzy ! nu m-ar mira sa te poti urca cu usurintza pe peretzi...la forma fizica debordanta pe care ai aratat-o ieri. ~)
Nanuk...atunci pune-ti Muc cel Mic.
Nanuk...atunci pune-ti Muc cel Mic.
-

Am ales PumpKin:)
Hallooo Dany, nope...eu sunt o mica fantoma ce bantuie nebunatik prin casa pana dim...pe bune asta vb si cu [email="K@tzy"]K@tzy[/email] aseara, nu pot adormi pana nu se face zi afara..mi-am dat metabolismul peste cap..
Tu ce mai faci Dany??
Hallooo Dany, nope...eu sunt o mica fantoma ce bantuie nebunatik prin casa pana dim...pe bune asta vb si cu [email="K@tzy"]K@tzy[/email] aseara, nu pot adormi pana nu se face zi afara..mi-am dat metabolismul peste cap..
Tu ce mai faci Dany??
That's my ShiT
-

Am trecut pe langa Fanuta acum si mi s-a facut dor de vremurile de alta data cand serveam cate o bere, doua in compania Oriblului, a lui Aliosha......
Plec in necunoscut.Il isotesc pe Mult-prea-grasul.Sarpele a spus ca vrea sa schimbe el vitezele.Pentru mai multa siguranta.Neil Young danseaza in patul Moshului.Mergem la Cheia apoi la Brasov apoi......cine stie unde.Poate ajungem la Bratislava.Nihil sine Deo.
Plec in necunoscut.Il isotesc pe Mult-prea-grasul.Sarpele a spus ca vrea sa schimbe el vitezele.Pentru mai multa siguranta.Neil Young danseaza in patul Moshului.Mergem la Cheia apoi la Brasov apoi......cine stie unde.Poate ajungem la Bratislava.Nihil sine Deo.
Franturi de ganduri fara rost
Copil ce sunt, copil ce-am fost.
Copil ce sunt, copil ce-am fost.
-

Eufrosin Poteca - Junior Member
Am ales PumpKin:)
Hallooo Dany, nope...eu sunt o mica fantoma ce bantuie prin casa pana dim...pe bune asta vb si cu K@tzy aseara, nu pot adormi pana nu se face zi afara..mi-am dat metabolismul peste cap..
Tu ce mai faci Dany??
Hallooo Dany, nope...eu sunt o mica fantoma ce bantuie prin casa pana dim...pe bune asta vb si cu K@tzy aseara, nu pot adormi pana nu se face zi afara..mi-am dat metabolismul peste cap..
Tu ce mai faci Dany??
That's my ShiT
-

mwaaaaa...mi-a zis si moshu...mi-ai zis si tu...chiar asa eram???:yD
...nu mai sunt asa suparata...m-a linistit o persoana de incredere...~)
l8er edit: aaa...si tocmai mi-a venit o idee:facem o conferinta a locomotivelor pe ym???:yD
...nu mai sunt asa suparata...m-a linistit o persoana de incredere...~)
l8er edit: aaa...si tocmai mi-a venit o idee:facem o conferinta a locomotivelor pe ym???:yD
- kahlan
- Junior Member
Mi-am cumparat un cartush de tigari indiene lights*p sunt ieftine si super bune, (astia nu platesc taxe la stat, din cauza asta...da te cam rishti .. ti se poate confisca mashina prinzona lor)...acum ne-am gasit un distribuitor, ceea ce e mishto..dam 5$ mai mult si gata..fiecare e fericit....
sunt dotata pt aproape 2 saptamani:)..
Voi ce facetzi?..cam liniste si pace....vrea cineva niste Ness??..ca de Cola mi s-a luat....
PS: M-am indragostit de el:-X
sunt dotata pt aproape 2 saptamani:)..Voi ce facetzi?..cam liniste si pace....vrea cineva niste Ness??..ca de Cola mi s-a luat....
PS: M-am indragostit de el:-X
That's my ShiT
-

ok atunci...locomotivele care sunt de acord...sunt rugate sa-si scrie id-ul de ym...si apoi vom hotari ora-desi l-am mai scris o data ...al meu este sk8er_gyrl981.:yD
n-am dormit bine...m-am trezit f.prost...ma doare capu...nu mi-e bine...asa o stare de...nush...oricum...e legata de ziua de ieri...mai bine spus de seara de ieri...dar vreau sa uit acest lucru...
hope u guyz r better!
cre ca o sa trag o fuga...macar asa prin casa...poate-mi trece
n-am dormit bine...m-am trezit f.prost...ma doare capu...nu mi-e bine...asa o stare de...nush...oricum...e legata de ziua de ieri...mai bine spus de seara de ieri...dar vreau sa uit acest lucru...
hope u guyz r better!
cre ca o sa trag o fuga...macar asa prin casa...poate-mi trece

- kahlan
- Junior Member
Salutari la toate locomotivele !
Ieri am fost la munte. Am venit tarziu si n-am mai intrat. A fost deosebit. In Brasov am intalnit si 3 forumisti : Wild Rose, Anna|s si marian jan.
Mi-am facut si pohta de a manca la Casablanca. L-am vazut si pe Manole. Mai multe pe jurnal.
----
Adresa mea de YM este trecuta la profilul de pe forum.
Ce vroiati mah de m-ati cautat ieri pe YM ? ma refer la k@tzy, Love2Fly si nocturna ? Ce era asa urgent ? S-a intamplat ceva ?
Ieri am fost la munte. Am venit tarziu si n-am mai intrat. A fost deosebit. In Brasov am intalnit si 3 forumisti : Wild Rose, Anna|s si marian jan.
Mi-am facut si pohta de a manca la Casablanca. L-am vazut si pe Manole. Mai multe pe jurnal.
----
Adresa mea de YM este trecuta la profilul de pe forum.
Ce vroiati mah de m-ati cautat ieri pe YM ? ma refer la k@tzy, Love2Fly si nocturna ? Ce era asa urgent ? S-a intamplat ceva ?
-