Ce-ai facut azi?
Moderator: anjin-san
am facut ochi la 4, am beut o cafea, am fakut contracte apocaliptice care este, am fost sa alerg, am venit inapoi acasa, am mai beut o cafea, m-am imbracat in tzuale de munka, m-am dus la munca am baut o cafea, am muncit shi acu postez pa fanclub
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
-
neatza - Mesaje: 5820
Astazi este o zi de kkt. MAi am o zi si plec in BAia Mare, am visat iar urat si m-am trezit foarte ranchiunos. Astazi am multe raspunsuri in cap. Stiu ce am de facut.
-
Tanase - Mesaje: 1238
-
Daca e sa-mi fac bilantul pentru majoritatea porcariilor care mi s-au intamplat eu sunt vinovat. DAr ca orice om normal la cap, imi place sa cad in picioare. Si orgoliul are si importanta lui. Intzelegi?
-
Tanase scrie:DAr ca orice om normal la cap
bre tasica, rade gabuba de tine ce dracu?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
-
Tanase scrie:Si orgoliul are si importanta lui.
shi conjunctzia "shi" are inportantza iei. bien sur, ca multe altele shi asta itz scapa. intzelegi ?
-
DAr ca orice om normal la cap, imi place sa cad in picioare.
poetul a vrut a zice ca ai eludat (din nou) gramatica limbii romane.
traducator autorizat al cmeishtilor danone pruteanu
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
citesc cm-ul, so what?
nu ma mai duc la nici un curs
, raman in birou sa muncesc, am facut cam 25 de mii de chestii din alea 50 de mii si mi-a mai ramas juma' (ce logica am, nu?
)

nu ma mai duc la nici un curs

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

-
Shaki - Mesaje: 7089
Azi m-am trezit in Romania!! Nu stiu cum naiba am ajuns aici....
vestea proasta e ca nu mai circula tramvaiu 7 ca se pune linie noua (sau rigla?? )
moooooor de caaaaald ;S
vestea proasta e ca nu mai circula tramvaiu 7 ca se pune linie noua (sau rigla?? )
moooooor de caaaaald ;S
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
wwritza - Mesaje: 981
io azi am inscris cinci candidati pentru examenul de admitere la colegiu. am, in total, 20. miine se termina inscrierile. mai vine careva?
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
daca ma intrebai anul trecut as fi zis ca vin, dar acum nu mai am pt cine
. plus ca-i prea departe !! mai putin fac pana-n londra decat pana la cj

I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
poke, da pana la o bere cat faci?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
am cidru rece in frigider :j . deci cativa pasi...
piskeshu, vezi ca vede shaki!!!!!!
piskeshu, vezi ca vede shaki!!!!!!
-
ww., si eu am acasa uischi, da asta nu inseamna ca nu es cu nejte betivii notori la citit.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
n-are cum, dat fiind faptu' k el e la cluj si io la bucuresti...
as merge la o bere, dar n-am cum, nu stiu cand scap de aici si sunt asa de obosita k m-as face praf dupa o bere, fara nici un maxim doo
as merge la o bere, dar n-am cum, nu stiu cand scap de aici si sunt asa de obosita k m-as face praf dupa o bere, fara nici un maxim doo

aliatzi, right? 

-
Shaki - Mesaje: 7089
SA spun iar ce am facut azi, mai bine ma abtin, dar mai bine spun ca am stat toata ziua facand mai nimic. Sunt la Sinner la munca si am stat fiecare cu depresiile lui, iar eu cu mica si marunta mea bucurie in suflet incercand sa mi le ascund pe ale mele. Si daca un copac cade intr-o padure si nu face nici un zgomot si asta inseamna ca nu l-a auzit nimeni, deci n-a cazut, asta inseamna ca daca depresiile mele nu au fost vazute....care va sa zica ca nu le am. Totul se rezuma la perceptie, cum zic unii. Cu alte cuvinte sunt foarte fericit cu mine insumi. Uite d-aia.
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma