C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
mneatza.
inca o zi de munca pentru uaminii muncii care munceste. inca un inceput de uichend de sfirsit de saptamina. inca mai ie timp pentru o cafea si plec.
asadar, distractie placuta la biurou si mai putine optsenitati daca se puate, ca se strica naibi copiii astia care aude ce vorbiti. haipa.
muaaaaaaaaaaama, cit am scris az.
inca o zi de munca pentru uaminii muncii care munceste. inca un inceput de uichend de sfirsit de saptamina. inca mai ie timp pentru o cafea si plec.
asadar, distractie placuta la biurou si mai putine optsenitati daca se puate, ca se strica naibi copiii astia care aude ce vorbiti. haipa.
muaaaaaaaaaaama, cit am scris az.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
guz morning pipal
az va trebui sa cemeitzi fara mine pentru ca sunt suarec esentzialmente ocupat. o sa ma carevasazica intorc pa la uora 7 pm uora engliterei sa vad ce atzi aberat.
sa fitzi cumintzi
az va trebui sa cemeitzi fara mine pentru ca sunt suarec esentzialmente ocupat. o sa ma carevasazica intorc pa la uora 7 pm uora engliterei sa vad ce atzi aberat.
sa fitzi cumintzi
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
deci ser`us! az ie vineri(merluc!), da` trebi nenumarate!
MG, abar n-am ce-i scris acolo, cu Romania Mare! prea multi michimaushi shi prea dimineatza!
MG, abar n-am ce-i scris acolo, cu Romania Mare! prea multi michimaushi shi prea dimineatza!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
aidi bre, da-i drumu, nu-l mai tzine! ce daca l-ai prins? are shi iel dreptu la libertate!
deci io haipa pe moment, ca nush daca mai apuc sa revin azi!
deci io haipa pe moment, ca nush daca mai apuc sa revin azi!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

Alelui! Am auzit o manea noua : "Zing zing zing vagabond/zing zing zing zing ce fatza ai." Mistocutza. Asara am desfacut o doza de Bergen, da n-o sarit banii cei multi din ea, fut-o dracu.
is vesel, am cunoscut o tipa super misto pe otobuz si dupa ce am aburit-o destul de mult, mi-a zis galesh sa trec pe la ele ceea ce o sa si fac cand aflu unde locuiesc ( ea cuo fosta colega)
is vesel, am cunoscut o tipa super misto pe otobuz si dupa ce am aburit-o destul de mult, mi-a zis galesh sa trec pe la ele ceea ce o sa si fac cand aflu unde locuiesc ( ea cuo fosta colega)
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-

piskeshu - banned
alaleo
raspoimaine este luni.
raspoimaine este luni.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
Ziua buna la tutulor!Cica az ie vineri,iar fara shef(placea-i-ar in concediu asha de mult,incat sa shi-l prelungeasca).
Az am de comunicat ceva important,de care nu poci sa ma ocup singur,da va zic mai incolo!
Az am de comunicat ceva important,de care nu poci sa ma ocup singur,da va zic mai incolo!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
-

-

neatza - Mesaje: 5820
fata din autobus danone! nimic nu shtii!
-

deci amvazut shi unte scriu. iar nu mia dat ajtia banii. plm.
daca trece sod pacilea, sai zicetz ca lau prins pe petru nica.
daca trece sod pacilea, sai zicetz ca lau prins pe petru nica.
-

neatza - Mesaje: 5820
io-te bre ca dupe ce-l prinse MG pe neatza, neatza il dadu in gat pe petre nica shi-l prinsera shi pe iel!:)
-

Bre, tata, tu nu te-ai prins ca fosta colega mi-a prezentat-o pe domnishorica, dupe care ea s-a dat jos mai iute si am ramas numa io cu domnishorica? care tare bine ne-am inteles si galesh ne-am privit.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
-

piskeshu - banned