C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
Giaaah, ie o esclamatzie de automultumire si de superioritate!
Am mancat supa de pui si mancare de fasole verde cu carne de porc. Graaaatiiiissss!
Am mancat supa de pui si mancare de fasole verde cu carne de porc. Graaaatiiiissss!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-

piskeshu - banned
2-3 pajini, asa mai merge, bine v-am gasit lenesilor
danone vrajitoare mica ce-mi facui, furtuna mare ai abatut asupra-mi, ciuciulete m-a facut
Acum e soare de cateva ore bune, da nici asa nu-i bine gamiash.
danone vrajitoare mica ce-mi facui, furtuna mare ai abatut asupra-mi, ciuciulete m-a facut
Acum e soare de cateva ore bune, da nici asa nu-i bine gamiash.Rehab is for Quitters
- tester
- Junior Member
tarantula, unde sa vina la bere si cine?
pe canicula asta vrei sa ne mutam taman la ploieshti?
eo salata de vinete, mushchiuletz la cuptior cu sos de legume, pateu cu carne si mare branza, si mai am nejte salatzi pe tzava, na kesh, te uftici?
testere, I hate ya, aici parca parca aparura doi nori stingheri da' cand am ieshit dupa bere am crezut ca iau foc.
pe canicula asta vrei sa ne mutam taman la ploieshti?
eo salata de vinete, mushchiuletz la cuptior cu sos de legume, pateu cu carne si mare branza, si mai am nejte salatzi pe tzava, na kesh, te uftici?
testere, I hate ya, aici parca parca aparura doi nori stingheri da' cand am ieshit dupa bere am crezut ca iau foc.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
bre paienjene ios chiar in otopeni si poc sa te culeg da' se pare ca az lumea-i ocupe, vaz ca nu ridica niciunu un dejet doo cum ca ar vrea fo bere si ashe ce facem bem numa noi doi?
sa ma cac pe muzica pe care atz trimis-o ca parca omuara unu' o matza, trimitetz careva lu neatza ca iel ie cu sadizme d'astea de le zice industriale.
io ascult acu bon jovi
shiz a lil ranauei 
sa ma cac pe muzica pe care atz trimis-o ca parca omuara unu' o matza, trimitetz careva lu neatza ca iel ie cu sadizme d'astea de le zice industriale.
io ascult acu bon jovi
shiz a lil ranauei 
- gaga
deci eu pot ca sa la bere, dar dupe 20.00. si nu ca eri, da mai mult de 21.30 tot n-am cum sa va plictisesc.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
Io mi-am gasit pe net "Legalize marijuana" a lu Marley. Pacat ca nu-i chiar toata! Paiacec, cine crezi ca mai vrea sa te vada dupa ce trimitzi spurcaciuni de astea? stai tu numa, ca pe luni iti trimit io ceva , numa sa asculti pana la capat.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
-

piskeshu - banned
-

neatza - Mesaje: 5820
bah si mam jurat ca nu mai deschid muzichia de la neatza
nu jtiu cemi veni azi
nu jtiu cemi veni azi
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
lasa ba ca io deschisai muzica si in timp ce cantau aia colosha am deschis si lincu vietii care a inceput aia sa urle si io nu pricepeam ce dracu melodie mi-a trimes nenea neatza
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
deci treaba ie ca aci s-a starnit furuna. in salajean ploo, ploaia vine dinspre urziceni si atinge abia ploieshtiu da' in voluntari-afumatzi o fo rupere de nori.
concluzionez ca az nu ne strangem
jshfdhas: m-a sunat tata sa ma intrebe unde am mashina ca in cartier s-a dezlantzuit iadu' e piatra cat pumnu si lasa urme in masini. iar am exagerat cu magia. doamne ajuta
concluzionez ca az nu ne strangem
jshfdhas: m-a sunat tata sa ma intrebe unde am mashina ca in cartier s-a dezlantzuit iadu' e piatra cat pumnu si lasa urme in masini. iar am exagerat cu magia. doamne ajuta
- gaga
ploo de rupe pe calea victoriei. revin cu un anuntz: azi maciuci bere. ma duc fics acasa.
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117