Blestemul n00bilor :)

Aici putem abera despre orice tine de eSport si nu numai

Blestemul n00b-ilor :)

Mesajde kshu » Sâm Iul 24, 2004 3:54 am

Desi nu am prea mai vizitat ESR in ultimul timp, am citit acum un articol interesant. Stiu ca si pe la noi sunt multi jucatori de ... orice joc nu prea conteaza asta, care ar vrea sa devina mai buni si totusi nu reusesc si se enerveaza probabil si se lasa/se apuca/iar se lasa de jocul respectiv si ajung intr-un final la o stare de spirit care numai bine nu le face.

Ok poate nu e asa grav :) dar ideea articolului ramane: daca vreti sa fiti mai buni, ganditi pozitiv.

De ce? Explicatia o puteti citi in articolul mentionat, intr-o forma semiamuzanta.
kshu

Mesajde God » Sâm Iul 24, 2004 11:14 am

:D tare articolu...e marfa aia cu mainile lipite de perete! :D
We are nothing but the sum of our parts!
God
Junior Member

Mesajde incoherent » Dum Iul 25, 2004 8:19 am

Adevara partial.Unele personalitati au mereu despre ei parerea ca nu-s suficient de buni la ceea ce fac,desi sunt asi.Asta motiveaza.Uneori sa spui despre tine-vai ce varza sunt,ar trebui sa iau masuri- e o cale buna de a-ti pune orgoliul si fundu' la munca.
Da in general,da asa e :)
incoherent
Junior Member

Mesajde FaXiU » Dum Iul 25, 2004 9:40 am

am citi articolul si am decis sa nu mai9 zic despre mine cat de varza sunt. Am migrat catre "is cel mai fasole" astfel putand furniza surprize cand imi mai dau un boost.
faxqiu uai tzarane....
FaXiU
Junior Member

Înapoi la Generalitatzi