C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
Un sfat oretinesc va dau!
Daca sambata seara vretzi sa va vizitatzi meleagurile unde atz habitat cand eratz mici,sa nu facetz prostia sa va ducetz la foshti prieteni care s-au insurat shi cu care faceatz prostii odinioara,ca dup-aia plecatz zob de betzi shi ajungetz la persoane importante care-shi serbeaza majoratu , in scop ca sa te distrezi shi te utzi la tozi din incapere shi ei se uita la tine shi tu te uitzi la ei shi ei se uita la tine shi pan la urma vrei sal batzi pa unu ca se uita urat la tine shi vine sarbatorita satz explice ca ala e fracsu shi are strabism.Deci sa nu va ducetzi la majorat!
Daca sambata seara vretzi sa va vizitatzi meleagurile unde atz habitat cand eratz mici,sa nu facetz prostia sa va ducetz la foshti prieteni care s-au insurat shi cu care faceatz prostii odinioara,ca dup-aia plecatz zob de betzi shi ajungetz la persoane importante care-shi serbeaza majoratu , in scop ca sa te distrezi shi te utzi la tozi din incapere shi ei se uita la tine shi tu te uitzi la ei shi ei se uita la tine shi pan la urma vrei sal batzi pa unu ca se uita urat la tine shi vine sarbatorita satz explice ca ala e fracsu shi are strabism.Deci sa nu va ducetzi la majorat!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
sodu o fi la vanatuare de cerbi!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
paiacec scrie:Un sfat oretinesc va dau!
?????????? ce fel de sfat??????????????
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

necko, a fost o gluma voit rautacioasa, facuta din invidie! ma bucur ca nu te-a suparat!:)
-

acilea nu !!!
-

paiacec scrie:atz vazut careca
am vazut careca, da, da ala nu mai joaca folbal de multi ani.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
bon dimineu !
deci am aflat ca daca de la consumu esagerat de alcol po sa dormi bushtean cant ajungi in intimitatea caminului conjugal, pai de la iaurt poa sa te duara capu ingrozitor.
deci problema se pune astfel, nu consumul esagerat de alcol dauneaza grav sanatatzi, ci consumul moderat de iaurt dimineatza.
avand acestea in semivedere, eo la cal tarziu orle doojpe ma shutesc de la biuro pe caz de buala.
deci am aflat ca daca de la consumu esagerat de alcol po sa dormi bushtean cant ajungi in intimitatea caminului conjugal, pai de la iaurt poa sa te duara capu ingrozitor.
deci problema se pune astfel, nu consumul esagerat de alcol dauneaza grav sanatatzi, ci consumul moderat de iaurt dimineatza.
avand acestea in semivedere, eo la cal tarziu orle doojpe ma shutesc de la biuro pe caz de buala.
-

neatza - Mesaje: 5820
supermouse scrie:la mine ploo naiti shi ie frig
deci ploo, ie nuapte shi frig? poi unte ie listeru aiesta bre?
-

bre matinale, hai ca saltu de la bere la uischean lam inteles da de la uischian la iaurt nici in cele mai negre vise ale mele nu mi lam inchipuit
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
mia zis consuarta ca iaurtu face bine dimineatza de dupe. deci face ashea de bine cum face bine cariile la dintzi.
-

neatza scrie:dupe care am mai loat doo randuri de om.
neatza, omosecsual pervers shi nesatul!
da` saltu asta l-ai vazut aiule?
-

si bine bre, matale dupe atatia ani nu teai dezvatat sa te iei dupe ce zice consuartele? adica matale nu merji pe principiu lu arhimede, zii ca iele si fa ca tine?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
deh... plm, mai gresheste omu...
da deacu'n colo o sanfintzez liga "un nu hotarat iaurtului dimineatza" (UNHID)
shi ma duc la o cafea + tzigare acu.
da deacu'n colo o sanfintzez liga "un nu hotarat iaurtului dimineatza" (UNHID)
shi ma duc la o cafea + tzigare acu.
-

-

-