C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
neatza, deci daia ma duare tartacuta dimineata, de la iaurt. si io care credeam cam- facut esces de bere. hai ma ca ma insriu sio- in UNHID. bine, cu esceptia lu danone.
dada none unte ie?
dada none unte ie?
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
nu jtiu
io sunt akasa shi ajtept telefon da la munci in timp ce halesc shunca de praga cu masline umplute shi beau cafea shi il yahuiesc pa cuacavete
io sunt akasa shi ajtept telefon da la munci in timp ce halesc shunca de praga cu masline umplute shi beau cafea shi il yahuiesc pa cuacavete
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
creca danone a mancat si ia un iaurt macsim doo si efectu fu mai dezastruos ca la matinalu
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
Ba, io-n anu 2 da faculta m-am dus intr-o sara pana la o terasa si am baut doo beri. Dupa aia m-am gandit sa ma duc dupa nush ce in camin si sa ma intorc. Pe drum ( fo 200m) am cumparat un iaurt pe care l-am baut in primii 100 de metri, iar in urmatorii 100 am borat si iaurtu si berile. Deci ma inscriu si io in UNHID, precum si in UNHIIDB ( un nu hot. iaurtului imediat dupa bere )
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-

piskeshu - banned
deci io numa in UNHIIDB, ca-n rest mai beau cate o sana dimineatza, cu covrigi cu susan, in amintirea anilor de faculta!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
UNHID si UNHIIDB am priceput. da o bere dupa alta bere cam cum ar fii? aiu?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
Balrogule, am vazut ca in Africa se manaca sobolani, bush rats le zicea, le era despicata burta si intinsi pa niste bete si apoi prajitzi pe foc.Ai mancat asa ceva?
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
-

piskeshu - banned
piskesh
bre astia aici halesc orice are o vaga urma de proteina de la crocodili caimani sobolani (ei le zice iepure de camerun da e rozatoare clar) maimutz sherpi si orice se prinde in latzuri de prin tufisuri(bush)...foame mare domle...pan'acu' n'am glojdit trebi d'astea...curiozitate este insa da cred ca ma abtzin!
bre astia aici halesc orice are o vaga urma de proteina de la crocodili caimani sobolani (ei le zice iepure de camerun da e rozatoare clar) maimutz sherpi si orice se prinde in latzuri de prin tufisuri(bush)...foame mare domle...pan'acu' n'am glojdit trebi d'astea...curiozitate este insa da cred ca ma abtzin!
bau
-

balrogu' - Junior Member
paiacec scrie:N-ash tzine o pisica pentru nimic in lume!Destul ca sunt o gramada pe afara!ai bag shi-n casa una,inebunesc!
paiacecule, deci gata! tot cear fi putut sa fie intre noi da' na fost sa terminat. shi sa nu te ashteptzi satz mai scriu de craciun.
-

nocturna - Mesaje: 8725
am primit muzichia de la matinalu si va comunic ca azi nam mai facut tanpenia de a o deschide. sa arhivat la rubrica "mailuri pentru psihopati"
nocti, vezi ca la lobu urechii stanji ai un buton mono/stereo , io zic sal muti pe mono
nocti, vezi ca la lobu urechii stanji ai un buton mono/stereo , io zic sal muti pe mono
-

-

neatza - Mesaje: 5820
eieieie bre aiule, shi la mine o fi la fel cu botonu shela? ca io credeam ca am un furuncul...

[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

mie mi-e somn. vaz ca boii aia de ma munk nu ma suna asha ca ma duc sa sforai
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
bre dejeneratule, tzai scos junghiu din buashe asear?
-

deci mutai pe mono. da' voi shtiatzi ca daca va concentratzi suficient putetzi sa auzitzi sgomotele din partea stanga numa cu urechea dreapta? fantastic ash putea spune, da' no sa spun.
-

nocturna - Mesaje: 8725
lasa bre vrajelile ca nuntzeleji, nu fa pe niznaiu cu mine. nai zis matale cai futut picioare in sifonier cu o nuapte inainte?
-

unte puii mei atz disparut totz bre, ca va cautai pin tuate bibliotecile(online:)) shi nu va gasii? au betz pe ascuns in birourile "d`alaturi"?
io-te c-avem musafiri shi ma lasaratz singur! unte-atz pus berea aia shi alunele, ca-n frigider nu-s? ... sau...?
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 4 (1 membri si 3 vizitatori)
nae cinefil
io-te c-avem musafiri shi ma lasaratz singur! unte-atz pus berea aia shi alunele, ca-n frigider nu-s? ... sau...?
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 4 (1 membri si 3 vizitatori)
nae cinefil
-