Comentarii (im)pertinente la adresa jurnalelor
hi hi hi!!!! ce ma distrez...chiar ati cazut in capcana..pai daca era sa scriu despre trairile interioare cred ca atunci v-ati ingrozi! Dar faza cu vecina chiar ma enerveaza daca era mai tanara cred ca o.... dar asa e baba!
Iar pt tine gabuba... cred ca poti mai mult decat sa te iei de mine...la fel si eu pot mai mult...inca sunt nou p'acilea trebuia sa atrag atentia cumva!
Stati linistiti ca nu scriu chestii necenzurate in jurnal cu toate ca as putea scrie multe dar dupa aceea imi sariti toti in cap!
Iar pt tine gabuba... cred ca poti mai mult decat sa te iei de mine...la fel si eu pot mai mult...inca sunt nou p'acilea trebuia sa atrag atentia cumva!
Stati linistiti ca nu scriu chestii necenzurate in jurnal cu toate ca as putea scrie multe dar dupa aceea imi sariti toti in cap!
Orice optimist nu e decat un prost fericit. Desigur, pesimistul e doar prost.
-
valbog - Junior Member
eu te sfatuiesc sa nu faci gresela crisilei , care a sfarsit macabru, sa te documentezi si sa iei atitudine. comentariile sunt reactii ale controversei. chiar te sfatuiesc sa scrii orice perversiune in jurnal, cat de rau o fi, pt ca ne mai scoti si pe noi din monotonie, ne mai pui pe ganduri, ne mai radem. decat sa scrii ca pana acum mai bine da-ti frau imaginatiei si la tot ce vrei tu. lasa-ne pe noi sa comentam 

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Necko , esti minunata ! Te ador ! O sa imi dai un autograf ? Te rog frumos
Darky , de ce esti trista ? Sau esti trista doar aici ?
Gabuba , nu stiu ce sa spun , dar astept sa scrii , astept sa ma detind citindu-te .. astept

Darky , de ce esti trista ? Sau esti trista doar aici ?
Gabuba , nu stiu ce sa spun , dar astept sa scrii , astept sa ma detind citindu-te .. astept
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
frumos, necko... eu inca ma gandesc cum ar fi ca mama sa isi tina jurnal pe net si sa intr pe forumuri (aveti aproape aceeasi varsta).
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
-> Necko
Ok.. uitandu-ma peste ce ai scris n-am putut sa nu ma las marcat de lait-motivul jurnalului tau... Anyway... mi-am amintit ca am citit un articol despre un film (care inca nu a aparut la noi , asa ca nu pot sa-l recomand cu o parere ... personala ) dar care suna destul de interesant... si poate ti-ar placea sa-l vezi . Se numeste "Coffee and Cigarettes" si e alcatuit , din cate am dedus , din mai multe povesti scurte , care au in comun obiectele , senzatiile , amintirele , atingerea , toate omonime cuvintelor din titlu.
- Seth2
- Junior Member
Dar iata ca a aparut. Dupa o lunga asteptare. Ce face ea? Imi cere telefonul si isi baga cartela. Incepe sa vorbeasca si sa-si aranjeze intalniri. Este ca in filmele alea incredibile.
Nashpa Gabvuba, nashpa. Ba, tu esti timid? :t
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
gabuba scrie:eu te sfatuiesc sa nu faci gresela crisilei , care a sfarsit macabru, sa te documentezi si sa iei atitudine. comentariile sunt reactii ale controversei. chiar te sfatuiesc sa scrii orice perversiune in jurnal, cat de rau o fi, pt ca ne mai scoti si pe noi din monotonie, ne mai pui pe ganduri, ne mai radem. decat sa scrii ca pana acum mai bine da-ti frau imaginatiei si la tot ce vrei tu. lasa-ne pe noi sa comentam
mah gabuba daca scriu ce-mi trece prin cap o sa sariti pe mine si o sa ma huiduiti...asta vrei? Asteptati ca si sacalii o urma de slabiciune ca sa atacati, cel putin am vazut ca pe threatul despre sex m-ai facut cu ou si cu otet....
Daca vrei o sa-tio ofer paine si circ poate asa te vei multumi cumva si poate nu o sa te mai iei de mine...sunt traumatizat

-
valbog - Junior Member
Necko, cred ca sunt a nush-cata persoana care iti complimenteaza jurnalul, da' tot o sa zic: minunat!
Weet, trista nu sunt... poate doar plictisita. Sau blazata. Sau amara. Sau...
Weet, trista nu sunt... poate doar plictisita. Sau blazata. Sau amara. Sau...
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
[quote="valbog"]mah gabuba daca scriu ce-mi trece prin cap o sa sariti pe mine si o sa ma huiduiti...asta vrei? Asteptati ca si sacalii o urma de slabiciune ca sa atacati, cel putin am vazut ca pe threatul despre sex m-ai facut cu ou si cu otet....
Daca vrei o sa-tio ofer paine si circ poate asa te vei multumi cumva si poate nu o sa te mai iei de mine...sunt traumatizat ]
da, asta vrem, sa te huiduim la maxim, da! sa te facem de cacat! sa maturam tot cu tine si in final sa strigam: "idiotule ! ratatule ! oligofrenule! " . e bine ca te-ai prins, asta asteptam ca niste matze ce asteapta primu' shobolan...
traumatizatule!
Daca vrei o sa-tio ofer paine si circ poate asa te vei multumi cumva si poate nu o sa te mai iei de mine...sunt traumatizat ]
da, asta vrem, sa te huiduim la maxim, da! sa te facem de cacat! sa maturam tot cu tine si in final sa strigam: "idiotule ! ratatule ! oligofrenule! " . e bine ca te-ai prins, asta asteptam ca niste matze ce asteapta primu' shobolan...
traumatizatule!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
valborg, chestia e simpla: daca se cheama jurnalul groazei ar fi trebuit sa scrii chestii de groaza in el, nu cum iti bate vecina in teava si tu o injuri in gand. daca nu vrei sa scrii jurnalul groazei, nu il intitula asa. sau ai facut chestia asta doar ca sa atragi atentia?
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
Catharsis, aveam de gand sa scriu alte chestii dar asa a ramas! cum pot sa-i schimb numele? ma poti ajuta? oricum intr-un fel e de groaza, probabil ca nu ai citit ce am scris azi!
cat despre atentia atrasa asupra lui...pai cam asa este:(
cat despre atentia atrasa asupra lui...pai cam asa este:(
-
valbog - Junior Member
valborg, roaga un moderator sa schimbe titlul
lol, chiar imi citeste cineva jurnalul! si darky scrie in engleza si nu a criticat-o nimeni (cred). deci nu mi-a iesit asa de bine... mi s-a parut ca suna mai bine in engleza ceea ce vroiam sa scriu.
lol, chiar imi citeste cineva jurnalul! si darky scrie in engleza si nu a criticat-o nimeni (cred). deci nu mi-a iesit asa de bine... mi s-a parut ca suna mai bine in engleza ceea ce vroiam sa scriu.
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
Eu am criticat-o pe darky pt. engleza. Pe tine nu te-am criticat...desi te-am citit in engleza...pt. ca tu scrii in engleza pe intelesul meu...adica cel de clasa a VII a gimnaziala.
Serios vorbind...imi place ce scrii. Esti in top 5 jurnale pt. mine.

Serios vorbind...imi place ce scrii. Esti in top 5 jurnale pt. mine.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
darky, iti multumesc mult de tot. aprecierile tale sunt pretioase pentru mine. iar jurnalul tau este pe sufletul meu. eu chiar "vad" ceea ce vezi tu. furtuna de pe faleza si mai ales faleza. si nu numai.
catharsis, multumesc
ce sa fac? asta e. adevarul e ca si eu ma gindesc uneori cum ar fi ca mama sa intre pe net si sa-si tina un jurnal. te-nteleg.
si eu iti citesc jurnalul si ultima pagina e super. foarte interesant realizata si, zic eu, procedeul folosit si-a atins scopul.
Seth2, am retinut si am sa urmaresc aparitia filmului. deh, cafeluta mea e cea mai buna confidenta. ma bucur ca jurnalul meu a fost pentru citeva momente in atentia ta. apropos, imi permiti sa dau jurnalul tau mai departe ?
catharsis, multumesc

si eu iti citesc jurnalul si ultima pagina e super. foarte interesant realizata si, zic eu, procedeul folosit si-a atins scopul.
Seth2, am retinut si am sa urmaresc aparitia filmului. deh, cafeluta mea e cea mai buna confidenta. ma bucur ca jurnalul meu a fost pentru citeva momente in atentia ta. apropos, imi permiti sa dau jurnalul tau mai departe ?
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
Mah gabuba! am avut rabdarea sa-ti citesc jurnalul, e mpropriu spus rabdare pentru ca a fost o placere! Pe bune! Pentru un baiat de 15 ani cat scrie acolo ca ai, ai o gandire pe care multi nu o capata dupa o intreaga viatza! Scri super misto si dai dovada ca esti o persoana foarte inteligenta si profunda! Inainte chiar ca nu ma interesa ce ziceai, nu te bagam in seama, dar acum dupa ce ti-am citit jurnalul...nu mai am cuvinte. BRAVO!
-
valbog - Junior Member
Mah nu am nici un motiv sa ma dau bine pe langa tine..logic! daca ma enervai chiar atat de tare nu mai postam nimik!
Am fost cat se poate de sincer! si te mai felicit inca odata!
Ce-i frumos e frumos, ar fi o idioatenie sa nu recunoastem si sa apreciem!
Am fost cat se poate de sincer! si te mai felicit inca odata!
Ce-i frumos e frumos, ar fi o idioatenie sa nu recunoastem si sa apreciem!
-
valbog - Junior Member
Necko 2
"ma bucur ca jurnalul meu a fost pentru citeva momente in atentia ta. "
Perceptia timpului e , cred , destul de subiectiva , pentru ca cele cateva momente s-au transformat astazi in cateva ore , timp in care am citit jumatate din jurnalul tau (adika prima pagina) . Citind ce ai scris acolo... mi-am dat seama cat sunt eu de departe acum , la varsta asta si la felul in care gandesc si ma comport , de ceea ce inseamna a fi uman . Fara sa fie o discreditare in direct a persoanei mele (
) sper ca ce am spus a reusit sa sune cat de cat a compliment. :-) O sa afli in curand la ce m-am referit si ce cuvinte m-au facut sa spun tot ce am spus. Anyway... thx.
Off topic : cateva post-uri mi-au adus aminte de un film nemtesc... "Goodbye, Lenin!" , care a aparut si la noi acum cateva luni. S-ar putea sa-ti placa. Sau daka nu.. macar sa te cufunzi pentru doua ore intr-un sentiment (reconfortant in prezent) de deja-vu.
Perceptia timpului e , cred , destul de subiectiva , pentru ca cele cateva momente s-au transformat astazi in cateva ore , timp in care am citit jumatate din jurnalul tau (adika prima pagina) . Citind ce ai scris acolo... mi-am dat seama cat sunt eu de departe acum , la varsta asta si la felul in care gandesc si ma comport , de ceea ce inseamna a fi uman . Fara sa fie o discreditare in direct a persoanei mele (

Off topic : cateva post-uri mi-au adus aminte de un film nemtesc... "Goodbye, Lenin!" , care a aparut si la noi acum cateva luni. S-ar putea sa-ti placa. Sau daka nu.. macar sa te cufunzi pentru doua ore intr-un sentiment (reconfortant in prezent) de deja-vu.
- Seth2
- Junior Member
Am citit jurnalul lui Irc. Frumoasa introducere pt. un pusti de 14 ani. Se va naste oare un nou Decret ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
sa ma felicite cineva ca iar am scris in engleza si nu am folosit nici un f*ck sau sh*t sau alte chestii urate din intrarile anterioare.
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
Oribilul Mosh scrie:Una dintre ele are pantalonii scurti sumecati si i se vad bucile.E blonda. Seamana cu o olandeza.Imi place de ea. Ajungem sus. Ni se dezvaluie o priveliste paradisiaca. De jur imprejur munte. Aer curat, un izvor cristalin, iarba, cateva corturi intinse si fetele care vin si ele incet in urma noastra. Ne asezam pe iarba si Eufrosin incepe sa cante la chitara...Nothing else matters. Fetele trec pe langa noi si sosotesc.
Pai cum dracu sa nu sosoteasca cind vad doi barbati uitindu-se dragastos la iarba si copaci si unul dintre ei mai si cinta la chitara uitindu-se in ochii celuilalt. V-ati pupat?
Ai ratat ocazia cu blonda aia bucoasa. Daca nu faceai pe indragostitu´ cu eufrosin, poate aveai si tu o sansa sa io pui printre corturile alea pe-a colo...:p
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
In felul in care a povestit parca era un vis frumos!
Dar faza cu chitara si cu eufrosin imi aminteste de o povestioara din Decameronul lui Boccaccio cu Domnitza sui lira! Ce romantic!:)) Poate ele erau pe invers cine stie! Nu se stie niciodata ce pierzi cu adevarat....!
Dar faza cu chitara si cu eufrosin imi aminteste de o povestioara din Decameronul lui Boccaccio cu Domnitza sui lira! Ce romantic!:)) Poate ele erau pe invers cine stie! Nu se stie niciodata ce pierzi cu adevarat....!
-
valbog - Junior Member
Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale