C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
ratzai dracu de chiulanjii, scursori si lepadaturi huoooooo!!!!!!!!!!!!!
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
deci tot ma duxí£ sa biau bere, da nu la mine carter, ci pe undeva mai pe spitalu de urgenta.
(aiule, ajtept o replica de mare angajament la postul asta, da nu aia cu "nu ne intereseaza, da?")
(aiule, ajtept o replica de mare angajament la postul asta, da nu aia cu "nu ne intereseaza, da?")
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
kktzii ashtia da la munci iar vor sa ma duc la nuapte dupa ce am muncit in uichend
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
chitz chitz chitz chitz chitz chitz chitz chitz chitz chitz chitz chitz chitz chitz chitz chitz chitz chitz chitz chitz chitz chitz chitz chitz chitz chitz chitz chitz chitz chitz chitz chitz chitz chitz chitz chitz chitz chitz chitz chitz chitz chitz chitz chitz chitz chitz chitz chitz chitz chitz chitz chitz chitz chitz chitz chitz chitz chitz chitz chitz chitz chitz chitz chitz chitz chitz chitzchitz chitz chitz chitz chitz chitz chitz chitz chitz chitz chitz chitz chitz chitz
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
dragi colegi, io va zic bonsuar, dar si bon nui. sau cum se scrie.
daca are cineva timp si de hirtiile mele, vedeti ca sunt in sertarul din mijloc de la birou. daca nu, le arunc eu miine, ca shasha trebuia sa le predau la DCA.
daca are cineva timp si de hirtiile mele, vedeti ca sunt in sertarul din mijloc de la birou. daca nu, le arunc eu miine, ca shasha trebuia sa le predau la DCA.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
un cald salut tovarasesc la toti carcotasii
file, bre voi va tine-ti de gratare de fro doo zile, la voi nu se munceste bre? nu va deranjeaza mirosu de fum?
bre schinbu 2 ie cam lasama sa te la-s. neshte putori asta ie
file, bre voi va tine-ti de gratare de fro doo zile, la voi nu se munceste bre? nu va deranjeaza mirosu de fum?
bre schinbu 2 ie cam lasama sa te la-s. neshte putori asta ie
-

mneatza.
aiule, io leam- zis, da nai- cu cine sa vorbesti. recunosc ca mausica e constiincios dar nu e suficient. deja schinbu 2 ie in pericol sa nusi- ia banii.
aiule, io leam- zis, da nai- cu cine sa vorbesti. recunosc ca mausica e constiincios dar nu e suficient. deja schinbu 2 ie in pericol sa nusi- ia banii.
aizzz&co
-

Necko - Mesaje: 4348
valbog scrie:Imi este rau si am vomat pana si ultima picatura de suc gastric! Cred ca de vina e salamul pe care l-am mancat inainte de culcare!
sody, io creca de aia te durea la salam, ierea stricat bre

-

buna ziua
peste sase zile este luni
ma duc la munca
pa
peste sase zile este luni
ma duc la munca
pa
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
iunopotkivanocilor!
deci da, arde gunoaiele bistritzei!:) shtiu, eu am scapat!
nu, nu vad/simt/miros fumul!
Gathering-Downfall?
deci da, arde gunoaiele bistritzei!:) shtiu, eu am scapat!
nu, nu vad/simt/miros fumul!
Gathering-Downfall?
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
ce piskeshu? blow-job-urile? da` di ce?:)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

bah acu am citit gamiash, cu intarziere. deja am halit un iogurt dupe capu-mi prost, cica sa ma dreg. daca citeam ca asta a prescris consuarta lu neatza si ca o fo ca la mine acu imi schinbam parerea. moment sa imi schinb nicu si sa manscriu in asociatzia anti iaurt.
ce nic sa imi iau?
ce nic sa imi iau?
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
bre iogurta, io cre ca impactu major va fi numa daca ramai cu nicu actual shi te inscrii in UNHIDB!
-

http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=293158&postcount=196
hehe .... cul ...
bre naie tu nai inspiratzie si ma dezinspiri si pe mine. hapciu.
hehe .... cul ...
bre naie tu nai inspiratzie si ma dezinspiri si pe mine. hapciu.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Aiule, misto de tot Coru Madrigal. Chiar auzeam zilele trecute prin camine piesa asta de mare angajament si mi-am dorit-o f. mult, deci multzam fain!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-

piskeshu - banned