De-a Bushelea

politicianul vrea puterea, poporul se multumeste cu o minciuna acceptabila

Mesajde vali » Joi Iul 22, 2004 8:18 am

supermouse scrie:Tu nu intzelegi ca homosexualitatea nu este o chestie de optziune?
permite-mi sa fiu de alta parere

ce fel de copil va rezulta din un cuplu gay?
some people deserve to die
vali

Mesajde supermouse » Joi Iul 22, 2004 11:02 am

Pai avand in vedere ca majoritatea gaylor provin din parintzi straight... probabil ca straight
riiiiiiiiiight................
supermouse
Junior Member

Mesajde darkshines » Joi Iul 22, 2004 11:11 am

Ceea ce mie mi s-ar parea ciudat ar fi ca intr-o lume in care homosexualitatea la barbati e privita cea mai mare scarba posibila, sa fie atatia barbati care sa aleaga sa fie homosexuali. Stiu cazuri de baieti care se rugau la Dumnezeu sa fie 'normali', sa le placa fetele, etc. Daca ar fi fost o optiune, nu cred ca ar fi existat asa ceva.

(bine, asta nu inseamna ca nu exista si cazuri in care e vorba pur si simplu de teribilism, dar categoria asta de homosexuali e minoritara)

pies: supermouse, si eu ma bucur ca impartim cam acelasi punct de vedere

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde supermouse » Joi Iul 22, 2004 8:01 pm

darkshines a pus punctul pe i
ce avantaje credetzi ca ar avea cineva care doar s-ar "pretinde" gay?
supermouse
Junior Member

Mesajde nodingat » Lun Iul 26, 2004 7:27 pm

publicitate moca, bine-s cazuri izolate, da ai vrut un exemplu...
atata timp cat ne vrem intr-o societate in care cuvantul (cuvintele) de ordine e "libertatea ta se termina acolo unde incepe libertatea celuilalt" nu vad care e problema!? de ce n-ash mai putea dormi io noaptea daca x sau y are alte optziuni sexuale?
hai sa punem problema shi altfel, daca noi(heterosexualii) am trai intr-o lume in care am fi minoritari in raport cu homosexualii cat de mult ne-ar placea sa n-avem dreptul oficializarii relatziilor noastre doar pt ca suntem minoritari?
in cazul adoptziei, treaba e ceva mai delicata... am auzit gramada argumente pro/contra, n-am reushit inca sa trag o concluzie, inclin spre contra datorita ideilor de genu': compexul Oedip greshit directionat, homosexualitate indusa...
cat despre car, chiar daca se rastoarna noul car de aceiashi boi va fi tras ca shi cele de dinaintea lui.
nodingat

De-a Bushelea

Mesajde AdevaRapper » Sâm Aug 28, 2004 10:28 pm

Povestea continua: George Dabaliu Bush se confrunta cu un an electoral. Gafele sale memorabile sunt balansate de presupusele laude nemeritate pe care Kerry si le-a insushit in razboi. Lupta pentru presedintia SUA pare foarte stransa, dar este oare ea stransa? Eu cred ca nu, orice ar face Kerry, GW Bush va iesi victorios pentru ca reprezinta cel mai bine acest popor: orgolios, distrat, mereu pus pe cuceriri, mereu alunecand dinspre solemnitate condescendenta spre gafe penibile, mereu invocand motive puerile pentru apropierea unor scopuri mai mult sau mai putin morale.
Voi cum credeti ca va evolua lupta la varf din SUA?
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

Mesajde tre » Dum Aug 29, 2004 3:28 am

bre nu stiu da e idiot rau dabaliu bush asta, tot e bine ca mai descreteste fruntile uamenilor. or ca e el prezidente or ca-i altu, politica esterna a sua nu cred ca se va schimba prea mult asa ca e uarecum neimportanta lupta pentru ciolan de la ei...

safasfgh: felicitarile mele pen' ce-au facut grecii legat de vizita lu powell.
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde supermouse » Dum Aug 29, 2004 10:36 am

toate buna shi frumoase cu umbya, cu exceptzia a cateva chestii
cei care au ceva cu el chiar il vor vota pe Kerry, deshi puteau shi democratzii aia sa aleaga un candidat mai de doamne ajuta, nenea Kerry nestralucind decat prin ketchupul nevestei.
E mishto sa acuze un dezertor pe un veteran decorat ca nu shi-a meritat decoratziile.
AdevaRapper- nu ai dreptate in ce-i priveshte pe americani. Majoritatea sunt oameni de treaba. Iar Bush nu e distrat- e pur shi simplu prost.
supermouse
Junior Member

Mesajde tre » Mar Aug 31, 2004 2:04 am

hai ca atz facut ciorba de potroace din threadu asta.

supermouse is de-acord cu tine la capitolu bush iar treaba cu americanu de rand hmm...o fi el de treaba da se cam lasa manipulat. n-am avut contact cu prea multi hamericani (duar cu demigranti) ce-i drept da ma gandesc la mitingurile alea de dupa 9/11 si la interviurile de pe euronius cu americani de rand toti strigand intr-un glas 'sa muara arabii'.... e drept ca si la noi is prosti da parca mai multi is la ei.

offtopic
din ciclu 'no comment': am avut ocazia az sa ma intretin cu o persoana ce locuieste de mai multi ani in vestu europei. din vorba-n vorba ajunge sa vorbeasca de arabi/musulmani dupa care tranteste ceva de genu '...bine le-au facut americanii, ca-s asa o natie imputita...'
tre
Junior Member

Mesajde supermouse » Mar Aug 31, 2004 7:33 am

parerea mea e ca americanii de rand au foarte putzin de a face cu ce se intampla in politica USA. Din pacate. In plus, ei sunt inca un popor foarte tanar, shi dezvoltat in nishte conditzii oarecum nenaturale. Daca America nu ar fi fost protejata de pozitzia sa geografica, nu ar fi ajuns unde este shi poate ca atitudinea sa fatza de restul lumii ar fi fost alta.
Noi aici in Europa am invatzat dintr-o istorie lunga shi dureroasa ca fiecare popor trebuie sa mai shi lase de la el ca sa supravietzuiasca.America nu a avut inca nenorocul de a fi invadata, shi n-a mai avut un razboi pe teritoriul propriu de la razboiul de Secesiune.
supermouse
Junior Member

Mesajde stefan » Vin Sep 03, 2004 12:22 pm

superdupermouse, americanii au fost invadati, de fapt, la viata lor - ma refer la foarte putin pomenitul razboi din 1812, cand englezii au ars Washingtonul (dupa ce americanii supusesera Toronto-ul unui tratament similar). Ce-i drept, nici una din parti nu are interesul sa-si aduca aminte. Eniuei, intr-adevar a trecut ceva vreme de atunci, si oricum oamenii nu invata din istorie.
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde tre » Sâm Sep 04, 2004 6:32 am

"parerea mea e ca americanii de rand au foarte putzin de a face cu ce se intampla in politica USA."

pai...si-n ce tara e altfel?
tre
Junior Member

Mesajde supermouse » Sâm Sep 04, 2004 1:31 pm

Stefan- o data la 200 de ani e cam putzin pentru a invatza o lectzie.
supermouse
Junior Member

Anterior

Înapoi la Politica