Eu cu fetele! (thread exclusiv!!)
io zic ca godess mai degraba vrea sa borasca, numa ca ii tare nehotarata, si nu stie ce sa faca. si f bine, sa n-o prin ca boraste aici, ca ii dau piste bot.
-
weed13 - Mesaje: 1868
Buna ziua, fetelor! Mi-a fost dor de voi! Pe bune!
Goddess, cine esti, de unde esti, cum esti? O poza ceva?
Goddess, cine esti, de unde esti, cum esti? O poza ceva?
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
Bun regasit gurule, si bine te-ai intors printre noi...
Sa ne povestesti cum a fost in hanii mun :o
godessa? poza? mai graitor decat avataru nus ce poate avea.hihihi
Sa ne povestesti cum a fost in hanii mun :o
godessa? poza? mai graitor decat avataru nus ce poate avea.hihihi
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
wwritza - Mesaje: 981
apoi domnu guru mie nu mi-o fost leji sungur aici cu fumeile. se vede, ca, cum ati revenit in locatia dvs, pac, toate fetele/femeile au sarit pe dvs. io aici am fost, da... nika. oricum, ma bucur ca imi merje netu. ca toata sapt asta nu o mers. si poate iar nu va merge. da inca o saptamana mai astept. daca nu mi-l fac astia, ma sinucid, aldreacu de neseriosi care nu vin o data la mine. cred ca li-i frica. da oricum, mai stau cu jeana pe fete... 

-
alec, nu am stiut unde sa te abordez cu o intrebare:
asta e clona ta?
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=290152#post290152
scuzati deranjul ...
asta e clona ta?
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=290152#post290152

scuzati deranjul ...
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Mai, dar e seceta pe aici nu gluma. Doar praful e de un desht pe mobila. Pe unde ati plecat cu totii? La mare? Teapa! Ploua cu galeata! Asa ca puneti mana si faceti curat pe aici!
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-
SCORPY - Junior Member
Alex, bine k ai venit... ia uite ce vraishte e pe-aici. haremu' e lasat de izbelishte, fetele au plecat la plaja si e pustiu de shuiera vantu'... Cand incepi sa faci militarie cu ele? Se duce bunatate de thread exclusivist...
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
Bine v-am gasit, dragile mele. Da, vad. Vase nespalate, gunoiul este plin, gemurile asa de murdare, ca nici nu vezi afara! Tz, tz, tz....lasa ca pun eu cureaua pe voi. Din aia de piele, cum avea ala de pe katerinci in campul ala de transexuali.
Ce naibii fac fetele la plaja, ca ploua tot timpul? Cred ca o sa ma duc sa le caut prin circiumi, sa le scot la aer curat.
Ce naibii fac fetele la plaja, ca ploua tot timpul? Cred ca o sa ma duc sa le caut prin circiumi, sa le scot la aer curat.

-
Am observat! Lasa ca vin ele inapoi, sa vezi ce paruiala le dau. Numai noi doi o sa savuram sticla de Amarillo pe care v-am adus-o cadou. Si alea 8 ciocolati le poti minca tu, ca mie nu prea imi plac dulciurile. Da incet, sa nu te ingrasi!
-
alexe, am si eu o problema. in sensul ca a mea concubina nu mai da randament si ma intrebam daca esti amabil sa-mi imprumuti una din fetele tale.
uita-te si tu prin buc, si vezi una tinerica, frumosica si nu prea desteapta. multumesc anticipat.
uita-te si tu prin buc, si vezi una tinerica, frumosica si nu prea desteapta. multumesc anticipat.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
adica io is voyeur ? te rog weet revizuieste-ti declaratiile, pt ca eu sunt voyeur cu carte de munca sa zic asa, eu am fost primit, nu stau asa, ca altii la jam. si ti-am zis pe messenger ca is maniacodepresiv. vezi ca nu stiu multe si umplu monitoru mintenas de sanje...
-
materialu prost al capului?
sau ai fumat ceva prostii? vezi cu dealerii, cum ti-i alegi. si tre sa aiba un miros tare, oarecum asemanator cu menta... sau tu la altceva te refereai??? 

-
nu stiu, ca io is baiat. da aratati-i lui valbog o poza cu bivolaru, pardon guru, si vezi cum o sa vrea si el, hop top sa vina si el aici cu noi.
-
´neatza! Bivolaru´ este Alex a lu´ Katzy? Ca nu mai inteleg nimic. Am fost plecat cu chestii si socoteli. Ce-i in gusha-i shi-n capusha.
drogatule, stai pe ym cu weet? Sa nu faceti prostii fara mine!
drogatule, stai pe ym cu weet? Sa nu faceti prostii fara mine!
-