Sunt chiar eu Andreea Balan (pe bune)!

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde Black Eyes » Lun Mai 03, 2004 4:50 pm

Andreea Balan scrie:Dupa ce m-am intalnit cu prietena mea, Andra, la un concert in Timisoara, mi-a zis ca exista un forum pe care ea scrie si vorbeste cu aceea care o apreciaza.

Prietena ta ANDRA????? ;i Hahaha....hai ca asta-i tare!
Cum dracu` sa fie prietena ta, daca atunci cand am intalnit-o eu ,te injura pe tine si pe tactu` in prostie?! Acu` ati ajuns prietene?! ;i
[font=Times New Roman]No one knows what it's like to be the bad man , to be the sad man , behind black eyes[/font]
Black Eyes
Junior Member

Mesajde covergirl^^^ » Lun Mai 03, 2004 8:17 pm

[quote="Black Eyes"]Prietena ta ANDRA????? ]

e mai vechi msg-ul ala.
You think I'll cry? I won't cry!
My heart will break before I cry!
I will go mad.
covergirl^^^
Junior Member

Mesajde paiacec » Mar Mai 04, 2004 8:20 am

Mai fumeilor,va rog io statzi la un loc ca o speriatzi pa biata balanca shi nu mai am da cine sa rad,shi dupa aia ma simtz nevoit pentru ca sa va-njur...ca aici am voie)!:D
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde Nemi » Mar Mai 04, 2004 12:21 pm

Cand ai intalnit-o tu pe Andra si o injura pe Balanca ca asta chiar ca e tare de tot.
Nemi
Junior Member

Mesajde Black Eyes » Dum Mai 09, 2004 1:02 am

Hihi. Am intalnit-o la un concert, unde eu m-am dus cu o prietena(tot de prin lumea asta a muzicii). Si in seara aia a cantat Andra si Pepe. Si mi-a facut cunostiinta cu ei. Si cand sa ma duc s-o cunosc si eu pe Andra, ea citea un ziar in care tatal Andreei zicea ca Andra nu are succes la public. Si Doamne! injura in prostie. O injura si pe ea si pe taica-su. Era tare ofuscata de spusele lui nenea Balan, incat nici nu se mai controla. Si mi se pare foarte curioasa aceasta prietenie, pentru ca ddin cate am auzit si din spusele ei, mi-a dat de inteles ca nu poate s-o suporte pe domnisoara Balan.

ps.- Covergirl^^^ --nu-mi mai gaseam postul, si m-am gandit ca poate nu mi s-a afisat, ca merge cam ca un kkt netu` meu! ;P
[font=Times New Roman]No one knows what it's like to be the bad man , to be the sad man , behind black eyes[/font]
Black Eyes
Junior Member

Mesajde blaind » Sâm Iun 26, 2004 6:23 pm

really.. asta da topic penal..
"Andreea", get a life..
nu vezi ca eshti (sau te dai drept) o varza?
la cap. haine: de la "nice lil` girl who thinks flower-power is cool" la "rockeritza facuta pe banda in 2 min"??? totushi.. cica "lupu`shi schimba parul, da` naravul ba".. aha... paru` shi tzoalele le-ai (shi le-a) schimbat, vocea shi muzica nu? ce compozitor ishi bate joc de tine (ea) shi (iti) ii da de bune de lalait beshinile pe care le trage pe wc?:)
nasol.. sa ishi bata joc de cineva o tzara intreaga.. numai "vedetelor pop" le doresc asta..
oricum, mai nasol de compozitorii lor... :moon:
deci, in concluzie, prin urmare s.a. :bleah:
blaind
Junior Member

Mesajde covergirl^^^ » Sâm Iun 26, 2004 10:33 pm

[quote="Black Eyes"]Hihi. Am intalnit-o la un concert, unde eu m-am dus cu o prietena(tot de prin lumea asta a muzicii). Si in seara aia a cantat Andra si Pepe. Si mi-a facut cunostiinta cu ei. Si cand sa ma duc s-o cunosc si eu pe Andra, ea citea un ziar in care tatal Andreei zicea ca Andra nu are succes la public. Si Doamne! injura in prostie. O injura si pe ea si pe taica-su. Era tare ofuscata de spusele lui nenea Balan, incat nici nu se mai controla. Si mi se pare foarte curioasa aceasta prietenie, pentru ca ddin cate am auzit si din spusele ei, mi-a dat de inteles ca nu poate s-o suporte pe domnisoara Balan.

ps.- Covergirl^^^ --nu-mi mai gaseam postul, si m-am gandit ca poate nu mi s-a afisat, ca merge cam ca un kkt netu` meu! ]

Nu mai inteleg nika`....despre ce si cine-i vorba totusi? (:|
You think I'll cry? I won't cry!
My heart will break before I cry!
I will go mad.
covergirl^^^
Junior Member

Mesajde paiacec » Lun Iun 28, 2004 3:54 pm

hahahahahahahahahahahah!Mi-am adus aminte!Sambata,26 luna asta,pa la 3jumate patru, a fost concert la sindicate-n ploiesti,unde canta balanca!soare,frumos,catziva pierde vara,"canta"balanca ceva p-acolo,shi cand a inceput sa lalaie ceva despre cum ia ea viatza la mishtou,tocma ce s-a enervat doamne doamne shi s-a pus sa tune shi sa fulgere,pana a plecat shi cel mai impatimit barzaune de la concert.

Na ca te-a luat ploaia la mishtou balanco!~p
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde old lord » Dum Iul 04, 2004 4:50 pm

Nemi scrie:Cand ai intalnit-o tu pe Andra si o injura pe Balanca ca asta chiar ca e tare de tot.

ce tem miri ipocritii sunt la putere
old lord

Mesajde old lord » Dum Iul 04, 2004 4:53 pm

mai dar duri si adevarati sunteti unii cu micuta virgina
in urechi ...
apropo nu cred ca e andrea aia nare timp de asa ceva trebuie sa-si toarne tone de machiaj pe fata ca sa arate ca lumea
old lord

Mesajde old lord » Dum Iul 04, 2004 4:58 pm

^mistique scrie:normal ca e andreea balan....iar eu sunt britney spears....ratata.....

brava
nu e andrea e teapa si a prins
old lord

Mesajde old lord » Dum Iul 04, 2004 5:01 pm

memetShol scrie:mai ce rai sunteti. pai cum adica n-are mai voce?
ca doar n-o fii muta, ca nu am vazut-o dand din labute..

mai da brava
are voce virginuta
si eu am ati auzit de word .... ceau patit
old lord

Mesajde old lord » Dum Iul 04, 2004 5:06 pm

4ever rock scrie:modificarea textului de mai sus imi apartine:t

sadic si adevarat
old lord

Mesajde valbog » Lun Iul 26, 2004 2:02 pm

bah ce sadic esti:)) mi-ar fi placut sa fie andreea balan ca mi-as fi batut joc de ea!
dar se pare ....Ups, eroare!
Orice optimist nu e decat un prost fericit. Desigur, pesimistul e doar prost.
valbog
Junior Member

Mesajde Aylin » Mar Iul 27, 2004 1:55 am

de acord ups...EROARE!!! cand s-a nascut asta cred ca au zis doctorii!!!
du-te shi vezi-ti de mimatul tau shi lasa-neeee, lasa-neee!
Aylin
Junior Member

Ha HA !

Mesajde wise » Mar Iul 27, 2004 3:55 pm

FAza tare ! Andreeeee.-iha !
pe forum
da ma aia are calculator !?
sau sunteti asa de creduli sa o credeti
ma nu vedeti ca dupa fatza ei de extraterestra se vede ca nu stie nici ce ii ala !! IA intrebati-o de componentele lui si sa vedeti ca va zice STATATURA uni PISI ! aia ii bongalaunca tare

Si ii minciuna ca ea o scris pt ca daca scria ea nu punea numele la topic ''Andreea BAlan pe bune ! !'' Asta dovedeste ca vreo fanitza de a ei so plictisit si o zis sa isi bata joc otzara de noi
dar oricum ce am zis mai in nainte ii valabil !!
Si apropos de faza cu taicaso ala ii un babalac !!!! si andreea ii permite sa se amestece in treburile ei !(pt ca daca nu ea pumnii si ii creapa taicaso ranza ) dar la varsta de 40 de ani (cam asa arata ) eu zic ca nu-i frumos sa il ami lese pe taica-so sa o coordoneze (cu condonul ) pe la spate
sa o lese dreq in pace ca si-o gasit fraierii care ii asculta muzica nu mai trebe sa ii faca reclama si el

no bine ma
hai ca numa ma enervez
papaa
wise
Junior Member

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii