este ora 22.30
Pe la 16.30 am plecat in orash sa ma intalnesc cu 2 prietene! Le-am dus peste tot, in baruri, in zonele istorice ale orasului si pe plaja! am facut o lunga plimbare pe plaja! a fost super! Dar mergand pe plaja am ajuns intr-un loc unde am zis ca nu voi mai calca niciodata dar totusi am facut-o! locul unde mi-a zis prima oara " te iubesc"! Atunci eram super speriat si dezorientat, era iarna si marea era inghetata pe mal! Am vrut sa ma asez pe o stanca iar el mi-a zis ca-mi da geaca lui sa ma asez ca "sa nu-mi inghetze funduletzul", asta a fost faza care m-a speriat! Eram la 10 minute de casa lui, am stat cam jumatate de ora pe stanca aia si am povestit, apoi a zis sa mergem la el sa bem un ceai fierbinte! AM ezitat dar pana la urma m-am lasat convins si am acceptat! Am intrat in casa m-am asezat pe un scaun, el s-a dus sa pregateasca ceaiul, cand a venit cu canile de ceai eu eram super incordat, parca mergeam la taiat, nu stiam ce caut in casa aceea! M-a intrebat ce am si de ce sunt asa de incordat! eram cu geaca pe mine si mi-a zis sa o dau jos ca e destul de cald in casa, dar mie imi era frig , pana la urma am dat-o jos! A tras un scaun si s-a asezat in fatza mea si se uita la mine! Eu nu stiam unde sa ma uit cand , deodata, imi spune ca vrea sa ma sarute, l-am refuzat spunandu-i ca nu se poate asa ceva, ca nu concep sa ma sarut cu un baiat! El a insistat si mi-a zis ca macar odata si daca nu-mi place nu o sa mai incerce, doar sa tin ochii inchisi! La un moment dat am simtit cum buzele lui imi atingeau buzele mele, instinctiv am deschis gura si am ametit! Parca nu era adevarat, nu-mi venea sa cred ce fac. M-am retras imediat si am dat sa plec, dar m-a intrebat cum a fost. Nu am putut minti, i-am sis ca a fost bine iar el a insistat sa mai stau putin. Apoi m-a sarutat iar, de data asta nu am mai opus rezistentza, mi-a placut! Dupa aceea m-a adus acasa si m-a intrebat daca mai poate sa ma sune a doua zi! Eu am acceptat!
Cum am ajuns in casa m-am intins pe pat si am incercat sa rumeg toate cele intamplate! NU-mi venea sa cred! Atunci a inceput totul, am simtit ca mi-as fi dorit sa mai fiu cu el in continuare, mi se facuse dor de buzele lui!
Si cand ma gandesc ca totul se leaga de stanca pe care am revazut-o azi, si inca mai era un desen zgariat cu o piatra pe ea, de catre mine ce reprezenta o cruce scrijelita la intamplare! Inca mai era acolo! chestia asta m-a dat iar peste cap! Acum nu este in orash, dar simt ca mi-e dor de el iar!
Stiu ca pentru multi suna super naspa chestia asta, dar pentru mine acel moment a fost un moment de cotitura al vietii mele! totul se intampla acum 5 ani! Nu-mi vine sa cred!
Ma uit la pisica mea si tare mi-as fi dorit si eu sa fiu un motan si sa nu am astfel de probleme! sa nu ma mai gandesc la nimik, decat la mancare joaca si somn! E cam naspa cand iti complici existentza si mai ales cand vezi ca nodul pe care tu singur l-ai facut se strange tot mai tare si nu mai reusesti sa-l desfaci!
Inca o chestie care ma supara este ca ma enerveaza toata lumea in perioada asta si chiar nu mai am rabdare cu nimeni, nici macar cu mine! Sper sa se limpezeasca apele in cele din urma! E cam naspa, life sucks!

Orice optimist nu e decat un prost fericit. Desigur, pesimistul e doar prost.