C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
peste sase zile e luni.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
din cauza de neinteres prezentat reiterez intrebarea:
shi cand zic muzichia, nu ma refer la tarantula ala nashpa.
cinei gigel?
nocturna scrie:bre, voi atz primit muzichia de viner?
shi cand zic muzichia, nu ma refer la tarantula ala nashpa.
cinei gigel?
-

nocturna - Mesaje: 8725
nocturna scrie:cinei gigel?
dracu imbracat nemteste.;
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
MG, vorba lu baixu: í£=alt0227!
bre naiti, stai sa va ce trebuea sa vina vineri shit zic!
bre naiti, stai sa va ce trebuea sa vina vineri shit zic!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
copii ai durerii au fost neshte requesturi la mine pantru nejte praimal fiar asha ca cine vrea datzi un mail la darken@darkenhosting.com shi cand ma intorc de la performance analysis va trimet
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
mai o paosa.
bre, deci eo sun tare nevorbit, respectiv nescris din pricini care ma depasheste atat fiziceshte, da mai ales moralmente vorbind. (eo personal nam intzeles nimic din ceam zis)
deci fac shi eo ontrebare: bre paiacece, matale ce faci cu muzichia aia ? vreai sam iai painea de la gura ?
bre, deci eo sun tare nevorbit, respectiv nescris din pricini care ma depasheste atat fiziceshte, da mai ales moralmente vorbind. (eo personal nam intzeles nimic din ceam zis)
deci fac shi eo ontrebare: bre paiacece, matale ce faci cu muzichia aia ? vreai sam iai painea de la gura ?
-

neatza - Mesaje: 5820
pai daca tu iejti cu industriale- paiacec sa simtzi nebaligat in seama
- supermouse
- Junior Member
am Priest , manowar, helloween, maiden, gamma ray plus tot felu de trupe noi... daca ie pauar bun ie la mine
- supermouse
- Junior Member
paiancecul trimite numa regele diamant. a trimis pana acuma fo 3 albume de mie shi frica se deschid usha la meil ca se rostogoleshte tuate shi nu le mai dau de cap pana la craciun.
-

deci naiti, io primit amon tobin de viner!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

deci iel trimite numa piese ashea un album intreg ?
nu face frumos cu scris, cu alea/alea cum face je ? ie un fel de schinbat postere cu animal chix ?
nu face frumos cu scris, cu alea/alea cum face je ? ie un fel de schinbat postere cu animal chix ?
-

neatza, stai flexat, ca cat ine nime` nu-i! numa pt textele alea shi merita sa-tz ocupi inboxu cu meilurile lu matale:)!
-

nu bre, nu face deloc frumos cu scris, urari de bine shi alea alea. da' il iertam, shtim ca paiancecul e trantor necitit.
pijches, oi fi primit, da' crezi ca ma incumet sa verific?
deci io nam primit muzichia de viner. era mishto?
pijches, oi fi primit, da' crezi ca ma incumet sa verific?
deci io nam primit muzichia de viner. era mishto?
-

merluc
daca vrea careva neshte piese de mare angajament si trairi revolutionare , respectiv:
-comandantul suprem
-partidu ceausescu romania
-imnu comunist
-macarale
-utecistii de azi ,comunistii de maine
sa-mi dea pemeu cu adresa de mail
daca vrea careva neshte piese de mare angajament si trairi revolutionare , respectiv:
-comandantul suprem
-partidu ceausescu romania
-imnu comunist
-macarale
-utecistii de azi ,comunistii de maine
sa-mi dea pemeu cu adresa de mail
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
erea beton nocturno, care de fabt baiatu respectiv tobin, brasilian de origine, a loat o tema de la un mare jazzist pre numele lui Dave Brubeck shi a facut o mare minunatzie de percutzie din ia. foarte buna de vineri dupamasa la un uischian
-

-

-

bre paiacece, matale ce faci cu muzichia aia ? vreai sam iai painea de la gura ?
Nu bre neatza,stai linijtit!Doar ca sunt in razbel cu MRP.shi d-aia!Chiar MRP.,e randul tau!
Naiti,n-am mai trimis un King Diamond nush de cand!Ar cam fi timpul!
Nu bre neatza,stai linijtit!Doar ca sunt in razbel cu MRP.shi d-aia!Chiar MRP.,e randul tau!
Naiti,n-am mai trimis un King Diamond nush de cand!Ar cam fi timpul!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901