Orgasm involuntar
17 mesaje
• Pagina 1 din 1
Orgasm involuntar
Mie mi s-a intamplat de vreo cateva ori sa am orgasm fara sa fac sex.Pare ciudat.As vrea sa discut despre problema asta.Cu prietenele mele am discutat dar ele n-au avut.Baietii nici asa.
Apare in unele momente de tensiune maxima asociata cu frica.Simt cum mi se strange burta de vreo cateva ori si dupa aia ma simt bine in tot corpul.
Eram odata la strand cu o prietena faceam plaja cand veni un barbat cam la vreo 40 de ani langa noi.O stia pe prietena mea.Tipul era insurat si era foarte indraznet de felul lui.Eu stateam pe burta doar in chilotei.S-a oferit sa ma dea cu crema pe spate.Eu bineinteles am acceptat.A inceput sa ma unga si sa ma maseze,nimic iesit din comun,o senzatie totusi placuta de mana puternica de barbat.Dar la un moment dat prietena mea se duce sa-si cumpere ceva si ma lasa singura cu el.Desi foarte vorbaret pana atunci,ramasi singuri,se instala o liniste de mormant.Eu nu-l puteam vedea din pozitia in care eram.Nu stiam ce se intampla.Ma simteam in nesiguranta dar oarecum linistita ca mai era lume.La un moment dat isi ridica mainile de pe mine.Apoi simt un singur deget cum imi luneca de pe gat pe sirea spinarii incet pana la fund.O senzatie de nedescris.Urmeaza o pauza.Tremuram de emotie cred.Deodata pe neasteptate imi intra cu palmele intre coapse cand am tresarit intr-un orgasm foarte puternic.El imi zice:"Stai linistita,nu te speria!".Nu cred ca si-a dat seama.El doar vroia sa-mi unga si picioarele cu crema.
Vreau sa spun ca io am mai incercat chestia asta si acasa cu prietenul meu insa fara rezultat.Am folosit chiar si crema dar degeaba.Mi se pare cel putin ciudat.Uneori n-am orgasm saptamani intregi desi fac sex,iar alteori am orgasm fara sa fac sex.
Voi ati avut?
Apare in unele momente de tensiune maxima asociata cu frica.Simt cum mi se strange burta de vreo cateva ori si dupa aia ma simt bine in tot corpul.
Eram odata la strand cu o prietena faceam plaja cand veni un barbat cam la vreo 40 de ani langa noi.O stia pe prietena mea.Tipul era insurat si era foarte indraznet de felul lui.Eu stateam pe burta doar in chilotei.S-a oferit sa ma dea cu crema pe spate.Eu bineinteles am acceptat.A inceput sa ma unga si sa ma maseze,nimic iesit din comun,o senzatie totusi placuta de mana puternica de barbat.Dar la un moment dat prietena mea se duce sa-si cumpere ceva si ma lasa singura cu el.Desi foarte vorbaret pana atunci,ramasi singuri,se instala o liniste de mormant.Eu nu-l puteam vedea din pozitia in care eram.Nu stiam ce se intampla.Ma simteam in nesiguranta dar oarecum linistita ca mai era lume.La un moment dat isi ridica mainile de pe mine.Apoi simt un singur deget cum imi luneca de pe gat pe sirea spinarii incet pana la fund.O senzatie de nedescris.Urmeaza o pauza.Tremuram de emotie cred.Deodata pe neasteptate imi intra cu palmele intre coapse cand am tresarit intr-un orgasm foarte puternic.El imi zice:"Stai linistita,nu te speria!".Nu cred ca si-a dat seama.El doar vroia sa-mi unga si picioarele cu crema.
Vreau sa spun ca io am mai incercat chestia asta si acasa cu prietenul meu insa fara rezultat.Am folosit chiar si crema dar degeaba.Mi se pare cel putin ciudat.Uneori n-am orgasm saptamani intregi desi fac sex,iar alteori am orgasm fara sa fac sex.
Voi ati avut?
-
Izabela - Junior Member
Interesant ce povestesti tu... Trebuie totusi sa recunosc ca n-am prea auzit astfel de intamplari. Stiu numai despre cazul unui mare scriitor francez (din pacate, in clipa asta imi scapa numele) care putea avea orgasm chiar si numai concentradu-se asupra unei femei pe care o vedea pe strada. Sau, ma rog, asa spune legenda
...
Ceea ce patesti tu trebuie sa fie (asa cum dealtfel singura banuiesti) consecinta unor emotii foarte puternice. Mai ciudat este ca ai orgasm si ca urmare a unor situatii stresante... Dar creierul uman este o mare necunoscuta.
Eu zic sa nu-ti mai “chinuiestiâ€Â

Ceea ce patesti tu trebuie sa fie (asa cum dealtfel singura banuiesti) consecinta unor emotii foarte puternice. Mai ciudat este ca ai orgasm si ca urmare a unor situatii stresante... Dar creierul uman este o mare necunoscuta.
Eu zic sa nu-ti mai “chinuiestiâ€Â
-
PeerGynt - Junior Member
Mdea! Dar sa nu credeti ca numai femeile pot avea orgasm involuntar! dar la noi barbatii lucrurile stau pution altfel, in sensul ca amjoritatea confunda orgasmul masculin cu ejacularea! Uite ca se poate ca si un barbat sa aiba un orgasm in absentza ejacularii! este ceva absolut normal iar lucrul asta se manifesta de obicei atunci cand un barbat se abtine sa mearga la Wc sa faca pipi iar atunci vezica apasa asupra prostatei care la randul ei produce contractiile specifice unui oragsam insotite si de placerea de rigoare! Asta nu este o chestie inventata ci una demonstrata stiintific! Bineinteles un barbat poate avea orgasm si in timpul actului sexual fara a ejacula! Chinezii inca din antichitate si-au cultivat arta de a face sex fara a ejacula si in acelasi timp sa simta aceeasi placere considerand ca fluidul care se scurge din barbat in momentul ejacularii este cea mai pura forma a energiei barbatului nevrand ca aceasta sa fie irosita! Exista cghiar exercitii pt invatarea obtinerii orgasmului fara ejaculare, se numesc STOP-ON si sunt foarte eficiente!
oricum cred ca atat femeile cat si barbatii pot avea orgasm involuntar, mie mi s-a dovedit chestia asta printro experienta proprie in tren cand stateam rezemat cu burta pe o nisa a geamului trezindu-ma la un moment dat ca am acele zvacniri specifice orgasumului insotite si de placerea aferenta! NU RADETI!
oricum cred ca atat femeile cat si barbatii pot avea orgasm involuntar, mie mi s-a dovedit chestia asta printro experienta proprie in tren cand stateam rezemat cu burta pe o nisa a geamului trezindu-ma la un moment dat ca am acele zvacniri specifice orgasumului insotite si de placerea aferenta! NU RADETI!
-
valbog - Junior Member
eko, ceea ce ai trait tu e normal si sunt convins ca intr-o alta circumstantza asemanatoare episodului povestit de tine poti ajunge la acelasi rezultat.
valbog, io unu n-am avut pana acum vreun orgasm fara sa ejaculez da imi vine greu sa cred ca daca nu ma duc la WC vreo 2 zile or sa ma apuce orgasmele indiferent de cat de stiintific zici tu ca e demonstrata treaba!
prostata o poti stimula si in alte feluri decat explodandu-ti vezica... foloseste-ti imaginatia sunt sigur ca vei gasi solutia optima...
valbog, io unu n-am avut pana acum vreun orgasm fara sa ejaculez da imi vine greu sa cred ca daca nu ma duc la WC vreo 2 zile or sa ma apuce orgasmele indiferent de cat de stiintific zici tu ca e demonstrata treaba!
prostata o poti stimula si in alte feluri decat explodandu-ti vezica... foloseste-ti imaginatia sunt sigur ca vei gasi solutia optima...
- nodingat
Mai oameni buni , voi scrieti aici , dar nu realizati un lucru : oragasmul ESTE involuntar .. Poti sa te hotarasti cand o sa ai un orgasm ? Voi ziceti aici doar despre orgasm .. atat . Vreau sa-l vad p-ala care a avut un orgasm cand a vrut el ..
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
Weet-weet scrie: Vreau sa-l vad p-ala care a avut un orgasm cand a vrut el ..
Weet,e adevarat ca orgasmul e involuntar(poate de aceea e si asa de frumos),adica nu vei stii niciodata momentul.Sper ca citatul de mai sus se refera doar la moment nu si la toata noaptea,ca altfel nu e adevarat.De fiecare data cand ma culc cu cineva vreau sa am orgasm si il si am de cele mai multe ori.Daca, prin absurd, ar trebui sa ma culc cu cineva cu care nu as vrea fi sigura ca nici n-as vrea si nici n-as avea orgasm.
Totusi,daca mergi la piata si ai un orgasm desi tu n-ai in gand asa ceva,da-mi voie sa-l numesc involuntar.
-
Izabela - Junior Member
ARISTIDEAN nu cred ca e cazul sa faci misto! Iti recomand sa citesti literatura de specialitate uite si bibliografia de riguare: TAO SI ARTA DE A IUBI ( TRATAT DE SEXOLOGIE)/ CRISBOI/POSTOLACHE EDITURA OMVIS 2001 si ORGASMUL MULTIPLU IN CUPLU de MANTAK CHIA/MANEEWAN CHIA/DOUGLAS ABRAMS/RACHEL CARLTON ABRAMS- EDITURA SAPIENTIA, BUCURESTI 2001
dupa ce citesti sau macar rasfoiesti mai vorbim!
dupa ce citesti sau macar rasfoiesti mai vorbim!
-
valbog - Junior Member
Interesant..
Intr-adevar orgasmele involuntare sunt rare si nu se intampla la toata lumea, probabil tie ti s-a intamplat din cauza sentimentului de emotie amestecat cu putina frica, ceea ce nu poti obtine alaturi de prietenul tau.
mai spuse cineva in forum ca toate orgasmele sunt involuntare, foarte neadevarat deoarece te poti controla si il poti amana sau declansa cu o eroare de cateva zeci de secunde.
mai spuse cineva in forum ca toate orgasmele sunt involuntare, foarte neadevarat deoarece te poti controla si il poti amana sau declansa cu o eroare de cateva zeci de secunde.
A long time ago, in a galaxy far,
far away...
far away...
-
Anakin - Junior Member
anakin, io creca tu faci o confuzie intre ejaculare si orgasm... ceea ce-ti zic e din experientza dar s-ar putea sa ma-nshel, ca sa fiu sigur ca nu greshesc o sa rasfoiesc cartile pe care le-a citit valbog.
valbog, multzam pt. bibliografie!
am rasfoit de curand o carte scrisa de un nene in care ne invatza cum sa ne purtam manierat in societate... m-au amuzat indicatziile pe care le da asupra felului in care tre sa mancam, de genu' cu cate degete si la ce distantza tre tzinuta furculitza de gura etc... nu'sh ce gust ar mai avea mancarea cu atata concentrare pe nr de degete si de centimetri... da ma rog, e subiectiva treaba.
valbog, multzam pt. bibliografie!
am rasfoit de curand o carte scrisa de un nene in care ne invatza cum sa ne purtam manierat in societate... m-au amuzat indicatziile pe care le da asupra felului in care tre sa mancam, de genu' cu cate degete si la ce distantza tre tzinuta furculitza de gura etc... nu'sh ce gust ar mai avea mancarea cu atata concentrare pe nr de degete si de centimetri... da ma rog, e subiectiva treaba.
- nodingat
Weet-weet, ceea ce spui tu este adevarat doar d.p.d.v. medical. Orgasmul (daca se indeplinesc anumite conditii in timpul actului sexual normal) este, intr-adevar, un reflex involuntar. In rest, fiecare om poate insa controla indeplinirea acestor conditii. Nu stiu precis cum e la fete, dar un baiat stie precis cand va avea orgasmul si se poate opri la timp daca nu doreste acest lucru. Din acest punct de vedere sunt de acord cu Anakin.
Aici discutam insa despre un tip de orgasm mai straniu, si anume acela pe care il ai fara partener, fara sa intretii relatii sexuale (aici intra si masturbarea) si... fara sa-l ceri.
Valbog are in principiu dreptate cand subliniaza ca baietii pot avea orgasm fara sa ejaculeze. Exista astfel de tehnici asiatice, dar nu stiu daca e bine sa le inveti si sa le practici doar din carti, fara maestru... In general, cei ce se antreneaza in asa ceva o fac in paralel cu antrenamente fizice si spirituale, intr-un cadru adecvat.
Despre experientele de orgasm ale lui Valbog... nu stiu ce sa zic. Nu-l contrazic, poate ca omul stie ce a simtit, dar, cum a zis si Aristidedan, “prostata o poti stimula si in alte feluri decat explodandu-ti vezicaâ€Â
Aici discutam insa despre un tip de orgasm mai straniu, si anume acela pe care il ai fara partener, fara sa intretii relatii sexuale (aici intra si masturbarea) si... fara sa-l ceri.
Valbog are in principiu dreptate cand subliniaza ca baietii pot avea orgasm fara sa ejaculeze. Exista astfel de tehnici asiatice, dar nu stiu daca e bine sa le inveti si sa le practici doar din carti, fara maestru... In general, cei ce se antreneaza in asa ceva o fac in paralel cu antrenamente fizice si spirituale, intr-un cadru adecvat.
Despre experientele de orgasm ale lui Valbog... nu stiu ce sa zic. Nu-l contrazic, poate ca omul stie ce a simtit, dar, cum a zis si Aristidedan, “prostata o poti stimula si in alte feluri decat explodandu-ti vezicaâ€Â
-
PeerGynt - Junior Member
eko scrie:Cred ca 100 de posturi au fost deajuns cu Izabela.Eu sunt de fapt baiat.Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahaha!Ma dor degetele de la atata hahaha.
Femeile vin si pleaca.Intre doua relatii merge si o relatie virtuala.Izabelo,io te las,ca acuma am o izabela adevarata,cu mufe adevarate hahaha
Imi pare rau pentru cei ce au avut erectie la posturile mele,sa se duca rrepede sa si-o taie!hahaha
Eu voi mai ramane pe forum chiar daca mai rar,dar pe alte subiecte mai mult.Astea is boooooorrriiiinnnggg!
iar nu pot sa dorm si uite de ce-am dat prin threadurile mai vechi...
nu ca n-ash mai putea sa dau in taste daca nu-ti asociez o identitate sexuala, da cum tot n-am ce face, incerc, citindu-ti posturile, sa ti-o descopar si ma intriga faptul ca nu reusesc sa inclin catre una sau alta din cele 4-5 variante pe care le am, intr-un procent multumitor...
deocamdata.
- nodingat
Peer , stiu ca baietii isi dau seama cand o sa aiba orgasm , si eu stiu cand o sa am , dar nu este vorba de zile sau ore .. nu poti anticipa decat cu cateva minute sau secunde inainte .. La asta ma refeream ; si faptul ca il poti opri , asta nu inseamna ca este voluntar . Nu poti avea orgasm pentru ca asa vrei tu si atat , exista conditii , nu ? Asta face ca orgasmul sa fie involuntar , in orice situatie .
( Aristide , daca te intrebi de ce am sters mesajul tau : era off-topic , nu avea nici o legatura cu subiectul , asa ca te rog frumos , sa nu se mai repete ;-) )
( Aristide , daca te intrebi de ce am sters mesajul tau : era off-topic , nu avea nici o legatura cu subiectul , asa ca te rog frumos , sa nu se mai repete ;-) )
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
Eu stiu ce vorbesc iar daca pui in practica exercitiile din tratatele respective observi ca poti avea orgasm fara ejaculare numai prin presarea cu doua degete a conductei peniene dintre anus si testicole! In fine, la noi e vorba de orgasmul involuntar asa ca ce v-am spus chiar s-a intamplat, bineinteles la barbati placerea nu e atat de mare la un orgasm involuntar dar e o senzatie placuta de relaxare a bazinului alternata cu contractii ale muschilor fesieri......... poate o sa aveti norocul sa vi se intample un astfel de orgasm si atunci o sa vedeti cum este! pana nu simtiti pe pielea voastra nu ramane decat o LEGENDA!
-
valbog - Junior Member
eko, ceea ce ai povestit este foarte, foarte interesant shi foarte normal. problema cu voi femeile este ca nu spunetzi absolut nimic din senzatziile pe care le avetzi. shi-atunci noi barbatzii nu avem nici un fel de clue!...
am citi citeva cartzi (o carte interesanta, deshi cam offtopic este "surrogate wife" de valerie x scott) shi articole pe tema aceasta shi am fost martor la citeva situatzii similare cu ceea ce ai povestit. nu pretind ca sunt un expert, insa am o explicatzie.
unul dintre posibilii factori de turn on este neashteptatul (the unexpected). shi pentru barbatzi shi pentru femei. de aceea sexul e atit de grozav la inceput intr-o relatzie pentru ca sunt f.f. multe de descoperit shi de experimentat. din clipa in care neashteptatul dispare, sexul scade ca shi intensitate la fel cum shi orgasmul este fie fake fie inexistent. shi mai apoi este vorba shi de setup. de felul in care se desfashoara.
tu eshti la shtrand, inconjurata de lume, topless, deci eshti vulnerabila. este destul de multa lume imprejur. sa ai un barbat care sta shi se uita la spatele tau gol, undeva in minte shtii ca este atras sexual de tine. barbatul nu tre sa fie foarte frumos, trebuie doar sa aibe un caracter mai puternic. adica sa nu-i fie rushine sa te maseze pe spate cu nishte crema (sa fie indraznetz). spatele unei femei este o zona f.f. erogena, deci masajul a inceput sa pregateasca terenul, dupa care prietena ta dispare, el inceteaza sa vorbeasca, tu nu incerci sa te ridici, sa te acoperi shi sa statzi de vorba. de ce? pentru ca vrei sa shtii ce se va intimpla. nu eshti speriata de el, eshti speriata (shi curioasa) de ce se va intimpla. astfel practic eshti deschisa la ceea ce s-a intimplat. spre norocul tau, tipu habar n-are de ce e in capu tau, nu incearca sa-tzi mingiie sinii sau fundul intr-un mod pervers. comportamentul lui mentzine shi creshte tensiunea sexuala, iar climaxul apare cind practic atinge zona dintre coapse.
de ce nu a functzionat acasa? pt. ca nu mai e vorba de unexpected. shtii ce se va intimpla. crema, masajul etc, n-au fost decit instrumente, motivul a fost the unexpected...
am incercat odata o chestie: am pregatit o baie fierbinte pt ea/, am aruncat nishte uleiuri in ea, am pus nishte luminari shi am picurat uleiuri pe flacara luminarii, am avut o cina cu luminari shi vin roshu, etc... toata seara am facut efortul de a o atinge involuntar, shi pentru foarta scurta durata, de sarutat am sarutata pe par sau pe obraz, de parca n-ash fi fost interesat in ea, am mentzinut atmosfera de ambiguitate cit de mult s-a putut... ce-a urmat dupa a fost f.f. grozav. am auzit-o a doua zi povestind cu o prietena. dupa vreo citeva zile am incercat din nou. n-a fost la fel.
chestia e ca voi femeile vretzi ca noi sa fim atentzi, delicatzi insa in acelashi timp shi foarte inovatori. iar daca suntem inovatori pentru foarte multa vreme vretzi ca sa fim din nou ca la inceput, fara pic de imaginatzie.

am citi citeva cartzi (o carte interesanta, deshi cam offtopic este "surrogate wife" de valerie x scott) shi articole pe tema aceasta shi am fost martor la citeva situatzii similare cu ceea ce ai povestit. nu pretind ca sunt un expert, insa am o explicatzie.
unul dintre posibilii factori de turn on este neashteptatul (the unexpected). shi pentru barbatzi shi pentru femei. de aceea sexul e atit de grozav la inceput intr-o relatzie pentru ca sunt f.f. multe de descoperit shi de experimentat. din clipa in care neashteptatul dispare, sexul scade ca shi intensitate la fel cum shi orgasmul este fie fake fie inexistent. shi mai apoi este vorba shi de setup. de felul in care se desfashoara.
tu eshti la shtrand, inconjurata de lume, topless, deci eshti vulnerabila. este destul de multa lume imprejur. sa ai un barbat care sta shi se uita la spatele tau gol, undeva in minte shtii ca este atras sexual de tine. barbatul nu tre sa fie foarte frumos, trebuie doar sa aibe un caracter mai puternic. adica sa nu-i fie rushine sa te maseze pe spate cu nishte crema (sa fie indraznetz). spatele unei femei este o zona f.f. erogena, deci masajul a inceput sa pregateasca terenul, dupa care prietena ta dispare, el inceteaza sa vorbeasca, tu nu incerci sa te ridici, sa te acoperi shi sa statzi de vorba. de ce? pentru ca vrei sa shtii ce se va intimpla. nu eshti speriata de el, eshti speriata (shi curioasa) de ce se va intimpla. astfel practic eshti deschisa la ceea ce s-a intimplat. spre norocul tau, tipu habar n-are de ce e in capu tau, nu incearca sa-tzi mingiie sinii sau fundul intr-un mod pervers. comportamentul lui mentzine shi creshte tensiunea sexuala, iar climaxul apare cind practic atinge zona dintre coapse.
de ce nu a functzionat acasa? pt. ca nu mai e vorba de unexpected. shtii ce se va intimpla. crema, masajul etc, n-au fost decit instrumente, motivul a fost the unexpected...
am incercat odata o chestie: am pregatit o baie fierbinte pt ea/, am aruncat nishte uleiuri in ea, am pus nishte luminari shi am picurat uleiuri pe flacara luminarii, am avut o cina cu luminari shi vin roshu, etc... toata seara am facut efortul de a o atinge involuntar, shi pentru foarta scurta durata, de sarutat am sarutata pe par sau pe obraz, de parca n-ash fi fost interesat in ea, am mentzinut atmosfera de ambiguitate cit de mult s-a putut... ce-a urmat dupa a fost f.f. grozav. am auzit-o a doua zi povestind cu o prietena. dupa vreo citeva zile am incercat din nou. n-a fost la fel.
chestia e ca voi femeile vretzi ca noi sa fim atentzi, delicatzi insa in acelashi timp shi foarte inovatori. iar daca suntem inovatori pentru foarte multa vreme vretzi ca sa fim din nou ca la inceput, fara pic de imaginatzie.
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
Mai "theOffender" esti un mare filozof =D (fara suparare)
Cea ce tu ai spus este adevarul gol golut. Cea ce ne doare pe noi barbatii este ca femeile isi pot traii fanteziile "inside her mind" fara a avea nevoie de contact fizic. Singurele dati cand am avut orgasm "involuntar" a fost la varsta pubertatii (16-17 ani etate) cand "in vis o prea frumoasa fata apare" si "eram de ne oprit" (NU MA MASTURBAM - atunci, acum da (:| )
Femeile au nevoie de noi stimulente (si uneori de noi barbati) pentru a nu-si pierde "dorinta de viata" ( a se citi libidou), se plictisesc repede, iar de aceea natura mama le-a inzestrat cu aceasta putere (altfel rata divorturilor datorate infidelitati femeilor ar fi mult mai mare).
Cea ce tu ai spus este adevarul gol golut. Cea ce ne doare pe noi barbatii este ca femeile isi pot traii fanteziile "inside her mind" fara a avea nevoie de contact fizic. Singurele dati cand am avut orgasm "involuntar" a fost la varsta pubertatii (16-17 ani etate) cand "in vis o prea frumoasa fata apare" si "eram de ne oprit" (NU MA MASTURBAM - atunci, acum da (:| )
Femeile au nevoie de noi stimulente (si uneori de noi barbati) pentru a nu-si pierde "dorinta de viata" ( a se citi libidou), se plictisesc repede, iar de aceea natura mama le-a inzestrat cu aceasta putere (altfel rata divorturilor datorate infidelitati femeilor ar fi mult mai mare).

La loc luminat, loc cu verdeata, unde nu este nici intristare, nici durere sau suparare !!!
-
Mr. Q - Junior Member
mah The Offender mi-ai facut pofta de o supa de carotte cand ai povestit despre cada cu apa fierbinte in care ai aruncat niste uleiuri ( eu as mai fi aruncat si niste telina motcovi si ceva ceapa) scuze! Ai dreptate ele vor mereu ceva nou dar uneori le este jena sa vina singure cu idei si tot se astepata de la noi! Faza cu lumanarile am incercat-o si intr-adevar a doua oara nu am mai fost chiar asa de fain ...
Mr Q ce ai avut tui noaptea se numesc polutii nocturne si au loc la pubertate in timpul unui vis erotic! Capisci? Deci nu este chiar un orgasm...e vorba de schimbarea samantei si pregatirea aparatului reproducator pentru o viitoare si tumultoasa viatza sexuala! SA dea Domnu'!
Mr Q ce ai avut tui noaptea se numesc polutii nocturne si au loc la pubertate in timpul unui vis erotic! Capisci? Deci nu este chiar un orgasm...e vorba de schimbarea samantei si pregatirea aparatului reproducator pentru o viitoare si tumultoasa viatza sexuala! SA dea Domnu'!
Orice optimist nu e decat un prost fericit. Desigur, pesimistul e doar prost.
-
valbog - Junior Member
Am auzit ca iti poti injecta (ma rog...nu tu cu mana ta, ci la chirurg plastic) silicon in punctul G si timp de....luni parca poti avea orgasm la orice miscare brusca, de ex conduci , intri intr`o groapa si.... ai orgasm. Am citit undeva ...sau am auzit la radio... (?)
Codrutza
-
MissBugMafia - Junior Member
17 mesaje
• Pagina 1 din 1