Eu am fost azi pe Mont Royal si va atasez nishte poze
1- Eu cu Montrealul in spate.....si nu e usor deloc
2- O veveritza demna de avatar. Poate nocturna sa fie amatoare ca ea parca avea o veveritza drept avatar.

. A fost exact cat sa fiu foarte vesel fara sa intrec limita.(adica n-am :bleah: ). Sambata in timpul zilei am fost la Aqua Park unde a fost frumos dar iarasi a plouat putin si n-am putut sa profitam din plin. Ultima zi, duminica, am fost la Karting la Val-Va, apoi am facut bbq la Val-David, la A.R.O (unde se aduna romanii) unde nu era nimeni si ne-am simtit foarte bine pana cand, normal, si-au facut aparatia niste parveniti tipici care s-au instalat de parca erau singuri, si-au dat la maxim niste muzica lautareasca si manele, vorbeau tare, faceau mizerie si stricau una alta. Si ca sa nu fie de ajuns, am asistat cum acesti neaveniti au inceput sa se ia in gura ca la mahala cu un batranel care are grija de aceasta pajiste si o pune la dispozitie fara bani, romanilor ca sa faca picnic etc in comunitate....oricum, a fost de-a dreptul dezgustator.

;h

Oribilul Mosh scrie:
Dany ...ai fatza de mexican. Frumoase de tot pozele tale.

Oribilul Mosh scrie:Tre' sa scot in evidentza si faptul ca umbli numai cu femei foarte frumoase si suple.
Nu ramai domle!
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator