Asha cum este frumos, incep eu shi anume cu data de 12.07.2004,care a avut urmatorul program:
- DIO cu melodia Holy Dives=> urat om,da avea sabie mishto,+ melodie.
- NOCTURNAL RITES cu Awakening.Io personal nu mai auzisem de trupa asta pana luni.Din ce am putut compara,ritm ala Kreator,voce Edguy,un fel de Evergrey.Mi-a placut mult de tot.
- DEINE LAKAIEN cu Where you are - voce de Rammstein.Componentza = 2 inshi: un vocal sh-un pianist.Compozitzie mishto(era dat dracu ala la pian),dar prea subtil pt. mine.
Publicitate,drept pt. care mi-am permis sa ma pipilicesc shi sa schimb paharul de tzuica cu sticla de bere.

-KOTIPELTO cu Reasons => un Power Metal ,care are la carma fostul vocal de la Stratovarius(previziunile lu nocturna au inceput sa se adevereasca:D)
- U.D.O. cu Thunderball => de pe ultimul album cu acelashi nume ca melodia,scos in 2004.Mishto ca-ntotdeauna.
- interviu cu cel mai mare organizator de concerte din Bulgaria,cu ocazia concertului sustzinut pe 18 iunie de catre Judas Priest shi cuinsraich:D.Io creca era poponar.
- JUDAS PRIEST cu The Santinel,o melodie live(altfel cum)din '87.Halford shi Tipton magnifici,n-ai ce sa le ceri.
Publicitate: facut salata de varza:D
ANNIHILATOR cu King Of The Kill => aproape sa nu-i mai recunosc.Mishto melodie.
- TAINE 10ANI cu Inger Sau Demon=> daca nu ii baga dupa Annihilator shi inaintea lu Amorphis,poate ca mi-ar fi placut(calm danone,calm):D
- AMORPHIS cu Evil Inside,de pe ultimul album: Far From The Sun.N-am cuvinte de lauda!Rupe Patty tot in materie de vocal...
- The 69 EYES cu Betty Blue mishto piesa.Important : shtie cineva cumva daca solistul trupei este fostul de la Tipe O Negative?
- LACRIMOSA cu...imposibil de pronuntzat sau descris melodia.Aiurea rau de tot.
- APOCALIPTICA feat.NENA cu Seeman a lu Rammstein.Ciudat shi interesant.
- IN EXTREMO cu Erobeermund.Mishto vocalul,duce toata trupa in carca.Pacat ca nu canta in engleza.Jermanski nu intzeleg o boaba.
- CREMATORY cu For Love=> nu-i corect!Mult prea mishto,la fel shi HAGGARDu care a urmat .
Cand a aparut trupa DEATH pe micul ecran cu jeam de protectzie sa nu ramai miop,paiacecu s-a enervat shi a inchis TV -ul ca sa viseasca frumos.
Cam atat!