Armata romana in Primul Razboi Mondial
48 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Armata romana in Primul Razboi Mondial
As vrea sa stiu cine a condus batalia de la Marasti?
- CrashTestED
- Junior Member
vali, nu mai aveau cum sa se retraga in aparare, ca balint si laca au marcat la loviturile de departajare, deci se terminase meciu de mult.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
pai si chiar daca s-au retras la mijlocu terenului, intr-o astfel de situatie Schumi nu avea cum sa-l depaseasca pe Barrichello.
ANTI
-
avnad in vedere si presiunea impusa de raikkonen in spate care isi fuma maraseasca barichello a scris la bocse cu picsu din dotare pe aripile spate de la masina:
" vu ne putez pas casa trecetz par isi"
" vu ne putez pas casa trecetz par isi"
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
nacsualo, pai normal ca i-a zis tanti aceia lu nenea acela ma raseshti tu, ca doar nu putea sa-i spuna ma raseshti el sau ma raseshti ele.
ANTI
-
OK.....cred ca ar fi normal sa declar ultimele 10 000 de posturi aiurea si OFF TOPPIC! :bleah: :fuck:
- CrashTestED
- Junior Member
CrashTestED incearca pe forum la http://www.worldwar2.ro , cei de acolo chiar au auzit de Marasesti si stiu si ce e ala 

-
Richard79 - Junior Member
migurila prevad o noo ecscursie la pari, cacreca tre' sa'i luam lu' ala micu' computator ca l'a facut terci din caosa la sfaturile nuastre..
alfel, eo creca riciardshapteshnoo shtie iel ce shtie, ca se vede treaba ca'nafara de depanat calculatuare la alceva nu suntem buni
alfel, eo creca riciardshapteshnoo shtie iel ce shtie, ca se vede treaba ca'nafara de depanat calculatuare la alceva nu suntem buni

?!
-
h0va - Mesaje: 2049
bre, d'aia egzista in pln gugalu, d'aia egzista dictionar enciclopedic, d'aia egzista ore de istorie la shcuala, d'aia egzista in pln biblioteci la tot pasu'..daca tu o vezi ca o intrebare ft seriuasa insemneaza ca esht neserios
pararea mea..

?!
-
h0va - Mesaje: 2049
pt astfel de intrebari exista subiectul "nu stiu"... pt intrebari cu un singur raspuns. Parerea mea.
peseu: deci da. inca o zi din asta si vreo doomiisaptesute de saorme si am luat-o pe calea lu` moshu.. (cum zicea la un mom dat cineva)
peseu: deci da. inca o zi din asta si vreo doomiisaptesute de saorme si am luat-o pe calea lu` moshu.. (cum zicea la un mom dat cineva)
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Oderint dum metuant.
-
Amaterasu - Mesaje: 1287
y0ung_h0va scrie:bre, d'aia egzista in pln gugalu, d'aia egzista dictionar enciclopedic, d'aia egzista ore de istorie la shcuala, d'aia egzista in pln biblioteci la tot pasu'..daca tu o vezi ca o intrebare ft seriuasa insemneaza ca esht neseriospararea mea..
Asta a fost din seria: "Tacerea il salveaza pe filozof"
-
Richard79 - Junior Member
MiG29 scrie:are si bicle performante ,...
dasta a batut ma.
deci riciard avea dreptate, cu cat ai bicle mai fiabile cu atat esti mai tare.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-
memetshot - Mesaje: 7050
48 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii