BERTI BARBERA : Artist-10 /Prezentator - 4

ce-a fost pe Muzici o data

BERTI BARBERA : Artist-10 /Prezentator - 4

Mesajde ConteleDrakula » Sâm Iul 24, 2004 12:51 am

Am inceput sa ma plictisesc deja... TAVERNA, NOPTI ALBE LANGA BISERICA NEAGRA ... emisiuni care mai nou nu fac decat sa ii dea prilejul lui Berti Barbera sa se dea in spectacol... Nu contest deloc calitatile de artist ale domnului in cauza (desi la performanta vocala e mult loc de mai bine), insa pe mine ma deranjeaza sa vad emisiuni realizate dupa scenariul : Canta Berti Barbera, vine un invitat , canta Berti Barbera, mai face o gafa, isi mai face loc un invitat, canta Berti Barbera, o balba si o gluma de prost gust, si , spre final , un jam-session marca... "berti barbera" ! Repet, il consider un muzician bun, insa total nepotrivit ca prezentator de emisiuni muzicale. Sunt destui artisti care se pot descurca mult mai bine in astfel de ipostaze... Ar trebui mai bine sa deschida TVR-ul o emisiune separata de genul "microrecitaluri Berti Barbera " , sau mai bine, in stil comunist , "Slagare internationale cu B.B" . Uf ! Ce parere aveti ?
ConteleDrakula
Junior Member

Mesajde dadius » Lun Iul 26, 2004 10:24 pm

Ce parere?Despre ce ai zis tu acum Proasta! Mai gandeste inainte sa scri.Cati ani ai? ai prins vremea cand prezenta emisiuni de rock Petre Magdin? Iti spun eu ca asa cum zici tu ca e Berti mi se pare foarte potrivit pentru aceste emisiuni.Poate ca exagereaza putin cu cantatul lui excesiv dar una peste alta emisiunile sunt bune.Iti recomand de altfel sa urmaresti noua emisiune Studio Hit care cred ca este cam ce iti doresti tu.In fiecare emisiune prezinta altcineva.Pe TVR1 Sambata seara pe TVR Int Duminica noaptea.
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

Mesajde ConteleDrakula » Mar Iul 27, 2004 11:54 pm

E parerea ta , desigur, si o respect , insa raman la ideea ca un prezentator e cazul sa ramana prezentator, si in nici un caz sa isi etaleze mereu "calitatile" vocale . E in primul rand o chestiune de educatie... Cu ocazia "Noptilor Albe" (care de altfel au fost bunicele pe alocuri) nu a reusit decat sa imi lase o impresie proasta .
In ceea ce-l priveste pe Petre Magdin , mi-a placut de el - la vremea aceea era "cool" insa in lumea muzicala de azi nu prea si-ar mai gasi locul. Pacat.
ConteleDrakula
Junior Member

Mesajde dadius » Mie Iul 28, 2004 12:03 am

P Magdin Nu era cool nici atunci si nu ar fi nici acum! Cat despre restul sper sa nu citesca astia de la TVR postul tau si sa anuleze emisiunile sa nu mai am la ce ma uita.
dadius

Mesajde supermouse » Mie Iul 28, 2004 12:43 am

Magdin era mijto... cine mai face emisiunile de rock acuma la TVR?
riiiiiiiiiight................
supermouse
Junior Member

Mesajde Rockeru'Somer » Mie Iul 28, 2004 11:40 am

dadius scrie:P Magdin Nu era cool nici atunci si nu ar fi nici acum! Cat despre restul sper sa nu citesca astia de la TVR postul tau si sa anuleze emisiunile sa nu mai am la ce ma uita.

nu era cool!
da' a facut treabamultmaimultadecatfactotiastia!
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
Rockeru'Somer
Junior Member

Mesajde dadius » Mie Iul 28, 2004 2:15 pm

Hmm ! Nu stiu ce sa zic.Il mai salva Lenti ca el era cam degeaba.Dara asta e fiecare cu parerea lui.Astia mie mi se pare ca fac treaba buna.Ce adevarat ca nu se dedica metalului greu.Aici pot fi de acord dar se canta bine,instrumentisti sunt buni,o mai dau cand se poate si pe jazz baietii etc.

Respect
dadius

!

Mesajde Vax Poetic » Mie Iul 28, 2004 2:17 pm

Berti barbera cinta foarte bine, insa atunci cind e si prezentator cinta ca un prezentator. Asta e !
Vax Poetic
Junior Member

Mesajde ConteleDrakula » Mie Iul 28, 2004 3:59 pm

Vax Poetic scrie:Berti barbera cinta foarte bine, insa atunci cind e si prezentator cinta ca un prezentator. Asta e !

Just. Atat si nimic mai mult .
ConteleDrakula
Junior Member

Mesajde Ionut-MASTERMIX » Sâm Aug 07, 2004 11:17 pm

Salutari tuturor,

Am observat ca se discuta despre Berti si as dori sa spun si eu cateva cuvinte.
Contele Drakula am observat ca este impotriva lui Berti rau de tot. Omule este parerea ta si o respect, dar te-ai gandit ca poate nu persoana lui Berti Barbera este problema in acea emisiune ci pur si simplu poate nu-ti place cadrul sau TVR-ul.
Eu sunt de acord cu Dadius. Sa va spun si de ce. Eu am studio (MASTER MIX Studio) si acum doua zile l-am avut pe Berti in studio pentru inregistrarea vocilor pentru viitorul imn al echipei nationale de fotbal a Romaniei. La imn participa de asemenea Razvan Trandafir, Bodo, Rafael si Sergiu.
Dar sa revin la Berti. Sincer va spun ca omul mi se pare "super de treaba", stie sa fie profesionist la inregistrari si are si un simt al umorului dezvoltat care vine la momentul oportun.
Asta este parerea mea.
Toate cele bune tuturor.
Ionut-MASTERMIX
Junior Member

Mesajde ConteleDrakula » Sâm Aug 14, 2004 12:24 am

Ionut-MASTERMIX scrie: Contele Drakula am observat ca este impotriva lui Berti rau de tot. Omule este parerea ta si o respect[...]Dar sa revin la Berti. Sincer va spun ca omul mi se pare "super de treaba", stie sa fie profesionist la inregistrari si are si un simt al umorului dezvoltat care vine la momentul oportun. .

Tocmai asta spuneam, ca Berti Barbera este un bun muzician (vezi si titlul topicului ) , insa ceea ce ma nemultumeste pe mine este prestatia sa ca prezentator al diverselor emisiuni de pe TVR (un post care, de ce sa nu recunoastem , are multe parti bune) . Un prezentator ar trebui sa ramana la statutul de prezentator , si nicidecum sa cante uneori mai mult decat invitatii...
ConteleDrakula
Junior Member

Mesajde pacha » Mie Dec 22, 2004 2:26 am

stiti careva cum se numeste melodia din reclama de la nokia7270

ms anticipat
pacha

Înapoi la De pe muzica