Ce-ai facut azi?
Moderator: anjin-san
Normal ca n-ai baga mana-n focul. Focul arde. si ti-ai putea parli parul de pe mana (daca ai:) ) sau, mai rau, cine stie?
-
Tanase - Mesaje: 1238
stai linijtit ca nu voiam sa te intreb in ce stil pictezi x-ul, voiam numa sa shtiu cat de multzi is aia de care zice shaki.
pai da, sa mantrebe daca am auzit de unu tanase, da' de jena le zic ca nus din zona.
Da, dupa tine alearga?
pai da, sa mantrebe daca am auzit de unu tanase, da' de jena le zic ca nus din zona.
-
nocturna - Mesaje: 8725
-
Tanase scrie:Asta e secret. Da, dupa tine alearga?
bre naiti, nu vazush cat de suptil ie baietu? dupe cetz spuse ca ie secret, se scapa shitz zise ca alearga shabea dup`aia te intreba shi pe tine!
virgulelele ie sfinte!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-
nae cinefil - Mesaje: 3740
bre file, ce shtii tu, tuata ziua cu nasu in cutume shi izvuare, io am deja dictzionaru tase-roman care ezplica shi noile regulie de gramatica shi ortografie. dictzionar care e mai sfant ca shi virgulele chiar, shi il tziu aci la biro ca pe biblie. deci pricep cand omu vorbeshte pe linba lui. pricepi?
-
nocturna - Mesaje: 8725
Ai fost finutza, subtila si inteligenta cum te stiam Danone.
IAr NAe, virgula aia de dupa da, are si ea un scop. Ar fi trebuit sa pun un r in coada (sa iasa dar) sau un ' dar mi-a fost lene. Asa ca am pus virgula. Vrei sa-ti explic cum e cu virgula sau iti suni profesorul de limba romana acum?
IAr NAe, virgula aia de dupa da, are si ea un scop. Ar fi trebuit sa pun un r in coada (sa iasa dar) sau un ' dar mi-a fost lene. Asa ca am pus virgula. Vrei sa-ti explic cum e cu virgula sau iti suni profesorul de limba romana acum?
-
-
Shaki scrie:1. putea sa spui: " da' "
2. si nici dupa "dar" nu cred k virgula ishi avea rostul
Shaki, tu stii ca te simpatizez, dar mai gandeste-te oleaca la faza aia cu virgula dupa dar.
-
http://www.fanclub.ro/p/dir/fanclub_portal/versuri/formatii_romanestii/t/tapinarii/tapinarii_-_embargo_pe_creier.html
io votez ca cine zice ala este

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
bai ce uameni.... tasica puiule, io zic ca matale ie masochist. Pai cum bre, itzi place sa tzi-o iei in gura pa fc asha in fieshtecare zi? shi mereu te intorci, shi mai vrei....
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
Tanase scrie:ma trag astia tzeapa
corect ie in tzeapa
shaki lasa-l bre ca ie varaza ca acu se supara si se duce la contabilu sef si ii canta din chitara
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
tase, duar ce-l sunai pe profu de romana shi mi-o zis sa-tz transmit textoal urmatoarele: ejti varaza da, n-are importantza!, ceia ce shi fac!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-
nae cinefil - Mesaje: 3740
Eu nu cred ca mi-am luat-o in gura. Atunci cand nu-ti pasa de cei din jur nu ti-o iei. La ei e mai rau, ca traiesc cu iluzia triumfului. Care nu are cum sa fie atata timp cat pe dusman nu-l afecteaza. si ceea ce e mai rau este ca chiar daca ei castiga sau nu in jocul asta este ca se aduna toti ca sa se contreze in expresii deocheate cu mine. Eu azi am avut chef de gluma. Iar daca adunam punctajul, o sa vedem cine s-a enervat si cine nu. Iar ala care s-a enervat a pierdut. Sau aia, ca sunt mai multi.
Danone, ce voiai sa zici cu link-ul ala? Daca nu intelegi, nu e problema mea. V-am pupat copii, cand mai am chef de joaca, o sa mai sciu ceva pe aici. Pana atunci, e ora de olitza si mai trebuie sa mai si papatzi pe ziua de azi. PA PA
Danone, ce voiai sa zici cu link-ul ala? Daca nu intelegi, nu e problema mea. V-am pupat copii, cand mai am chef de joaca, o sa mai sciu ceva pe aici. Pana atunci, e ora de olitza si mai trebuie sa mai si papatzi pe ziua de azi. PA PA
-
eyewitness scrie:shaki lasa-l bre
sa ma lamureasca cineva cum e cu virgula aia, eventual baixinho k el shtie mai bine gramatica... deja am inceput sa-mi intreb prietenii ... aia care sunt online pe ym i meant
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
nocturna scrie:a dracu linba asta romana in conspiratzie cu lojica, cum faulteaza dansele ashe pe fatza.
Si unde-i greseala? Argumente please, am chef sa citesc o cronica literara
-
nu e mah ca nu ii pasa, pur si simplu NU ARE CE FACE nu va e mila de un om singur, deprimat si fara preocupari?
http://weblog.ro/tanase
tase, io am varsat doo lacrimi si un oftat bwahahahahahahaha :j
http://weblog.ro/tanase
tase, io am varsat doo lacrimi si un oftat bwahahahahahahaha :j
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma