Liga Campionilor 2004 / 2005
37 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Liga Campionilor 2004 / 2005
Azi s-a tras la sorti meciul din turul II preliminar:
Zilina (Slovacia) - Dinamo Bucuresti.
Ca o informatie suplimentara, anul trecut slovacii au jucat turul III preliminar, dupa ce au eliminat echipa israeliana Maccabi au fost invinsi de Chelsea.
Bafta Dinamo!!!
Zilina (Slovacia) - Dinamo Bucuresti.
Ca o informatie suplimentara, anul trecut slovacii au jucat turul III preliminar, dupa ce au eliminat echipa israeliana Maccabi au fost invinsi de Chelsea.
Bafta Dinamo!!!
***D I N A M O!!!***
-
Ayrton - Mesaje: 1790
lasa bre ca-i mai bine, sa vezi dezastru cu ochii tai ie chiar neplacut 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Bravo DINAMO !
Am ascultat integral meciu la radio...si m-am bucurat enorm, asa cum ar trebui sa se bucure orice roman.
Astept cu interes tragerea la sorti de vineri...sa vedem cu cine jucam mai departe.
Am ascultat integral meciu la radio...si m-am bucurat enorm, asa cum ar trebui sa se bucure orice roman.
Astept cu interes tragerea la sorti de vineri...sa vedem cu cine jucam mai departe.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
bine, bine, bucura-te la voi pe thread ca v-a venit antrenor la aurolaci un drogat si lasa-ne pe noi, ca deocamdata Dinamo a fost singura echipa care a batut miercuri in deplasare in Liga Campionilor!
***D I N A M O!!!***
-
bre adevaru e ca o sa faceti spectacol.,...la cate o sa va luati
javrelor: ieri dadeati din cuada de bucurie la vestile din ghencea, azi e randu meu
javrelor: ieri dadeati din cuada de bucurie la vestile din ghencea, azi e randu meu

I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
Daca nu ma insel..meciu e de miercuri intr-o saptamana. Cred ca-mi iau si eu bilet..sa-i vad pe Beckham, Schemeichel si Cantona. ~)
MiG, vii la Bucuresti ? Eu zic sa vii ca-i ocazie unica.
MiG, vii la Bucuresti ? Eu zic sa vii ca-i ocazie unica.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
tinpu o sa fie frumos iar bani iti da nepronuntatu miraculos, inportant ie s-aduci olmecile alea ca deja mi-ai facut pohta
-
Preturi la bilete:
- Tribuna 0: 400.000 lei
- Tribuna I: 200.000 lei
- Tribuna a II-a: 100.000 lei
- Peluza I: 75.000 lei
- Peluza a II-a este rezervata fanilor englezi.
De la englezi lipsesc:
Solsjkaer accidentat
Kleberson accidentat
C.Ronaldo la olimpiada
argentinianul Heintze (proaspat transferat de la PSG) la olimpiada
Rio Ferdinand suspendat
W.Brown accidentat incert
Van Nistelrooy - operat hernie
- Tribuna 0: 400.000 lei
- Tribuna I: 200.000 lei
- Tribuna a II-a: 100.000 lei
- Peluza I: 75.000 lei
- Peluza a II-a este rezervata fanilor englezi.
De la englezi lipsesc:
Solsjkaer accidentat
Kleberson accidentat
C.Ronaldo la olimpiada
argentinianul Heintze (proaspat transferat de la PSG) la olimpiada
Rio Ferdinand suspendat
W.Brown accidentat incert
Van Nistelrooy - operat hernie
***D I N A M O!!!***
-
Ne vedem la meci !
La ce tribuna stai ? Eu imi iau la a doua.
La ce tribuna stai ? Eu imi iau la a doua.
-
1. Meciul Dinamo - Manchester United, care se va disputa, miercuri, de la ora 21.45, pe stadionul National din Complexul Sportiv Lia Manoliu in prima mansa a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, va fi condus de o brigada portugheza. Arbitrul Paulo Manuel Gomes Costa va conduce la centru aceasta partida, fiind ajutat de asistentii Bertino Cunha Miranda si Antonio Manuel Perdigao Da Silva. Arbitru de rezerva va fi Joao Carlos Fonseca Vilas Boas.
2. la tribuna a II-a nu mai sunt bilete.
2. la tribuna a II-a nu mai sunt bilete.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Hai Dinamooo!!! Manchester o sa aiba aparare improvizata si se pare ca il vor pune pe Keane ca libero si asta le va scadea sansele de gol!
Haide Danciu!
Haide Danciu!

Concurs NBA 2004-2005
I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
-
dj_jaxxx - Mesaje: 1131
Desi sunt stelista infocata si recunosc, spre rusinea mea, ca astazi i-am sustinut pe englezi, trebuie sa recunoastem cu totii faptul ca jocul "cainilor rosii" a fost foarte bun, mult peste nivelul la care se joaca fotbalul romanesc. Lasand la o parte disputele din campionatul intern, dinamovistii merita cel putin cuvinte de lauda. Eu una m-am simtit mandra ca sunt romanca astazi, cand Dinamo a demonstrat tuturor ca imposibilul poate fi realizabil si ca celebra Manchester United nu este de neinvins. Meciul a fost incredibil, pe stadion atmosfera a fost absolut incendiara si nu mai pot zice nimic altceva decat sa ii felicit pe dinamovisti pentru performanta lor. Nu mai are sens sa mai scriu, cu totii am vazut meciul si cuvintele sunt de prisos. Ii respect pe adversari si le doresc bafta in continuare.
Nu fi trista daca voi pleca/Fiecare are calea sa!
Mai trec pe la voi/ Poate marti, poate joi/ Poate peste un an/ Sau poate doi!
Mai trec pe la voi/ Poate marti, poate joi/ Poate peste un an/ Sau poate doi!
- Cruela
- Junior Member
Cruela scrie: trebuie sa recunoastem cu totii faptul ca jocul "cainilor rosii" a fost foarte bun
da, jocul de glezne mai ales a fost excelent
bre sa va iasa din cap ca atunci cand pierzi, mai ales pe teren propriu , sa apreciezi jocu ca foarte bun. ie o aberatie.
s-a dovedit inca o data impotenta echipelor romanesti atunci cand pasesc in europa , limita superioara valorica ramanand mocirla campionatului intern
eh, puate ia sportu campionatu la anu si o sa discutam altfel

-
37 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2