Bisexualitatea avantaje si dezavantaje

de strans in brate, de pupat cu foc, de bagat in pat

Este bisexualitatea un avantaj?

Chestionarul s-a închis pe data de Dum Oct 03, 2004 11:08 pm

DA
6
32%
NU
13
68%

Voturi totale : 19

Mesajde theOffender » Sâm Iul 24, 2004 9:46 am

salman rushdie a spus: nu exista o democratzie adevarata fara dreptul de a fi un offender.
daca vreau sa fiu un homosexual, societatea trebuie sa ma accepte asha cum sunt, la fel cum shi eu trebuie sa accept faptul ca societatea ma va privi ca pe o aberatzie sociala...
daca vreau sa fiu un hotz societatea trebuie sa ma accepte pentru asta, la fel cum shi eu trebuie sa accept ca voi fi pus dupa gratii daca voi profesa ceea ce cred...
intr-o democratzie trebuie acceptat individul ca shi entitate, cu tot ceea ce crede shi ce face... daca acuma vin in tzara shi ma duc la ziar shi zic: sunt un hotz, un murderer shi un homosexual, lumea ar trebui sa se uite la mine shi sa zica: e ok cu mine, atita timp cit nu profesezi ceea ce eshti, pentru ca aceasta societate nu accepta astfel de comportament. pentru ca prin acceptare nu inseamna ca cel ce accepta se va converti sau ishi va nega propriile valori. inseamna ca acceptam un punct de vedere radical de al nostru. la fel cum shi eu trebuie sa accept punctul de vedere al societatzii.
in romania se vorbeshte de tolerantza! vai, tolerantza implica superioritate shi atunci cei consideratzi minoritari se vor razvrati pentru ca nimeni nu vrea sa fie "tolerat", vor sa fie acceptatzi. termen ce implica egalitate!... pentru ca potzi sa acceptzi fara sa fii de acord. in ambele cazuri.

shi sa precizez inainte de a fi acuzat: nu sunt homosexual, nu am fost shi nu voi fi. nu am problema cu cei ce sunt, insa nu voi accepta prozelitismul. in acelashi timp nu voi accepta o societate toleranta sau intoleranta pentru ca implica notziunea de superioritate.
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde MaNo_692003 » Sâm Iul 24, 2004 10:57 am

aaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!
*p
MaNo_692003
Junior Member

...

Mesajde Hades » Sâm Iul 24, 2004 1:03 pm

valbog scrie:mda...ma rog... e parerea ta...mai bine nu mai ziceai nimik pt ca te-ai facut de kk

nu ai facut altceva decat sa demonstrezi cat de putin cunosti despre asta... parere specific romanilor...tu crezi ca e neaparat sa dai la buci?
my god
:)))

m-am facut de cacao? ma rog, desigur ca am demonstrat cat de putzin cunosc despre asta atata timp cat NU PRACTIC..."tu crezi ca e neaparat sa dai la buci?"... hmmm... DA!

PacE
There is no save game in real life...
Hades

Mesajde valbog » Sâm Iul 24, 2004 5:30 pm

theOffender scrie:salman rushdie a spus: nu exista o democratzie adevarata fara dreptul de a fi un offender.
daca vreau sa fiu un homosexual, societatea trebuie sa ma accepte asha cum sunt, la fel cum shi eu trebuie sa accept faptul ca societatea ma va privi ca pe o aberatzie sociala...
daca vreau sa fiu un hotz societatea trebuie sa ma accepte pentru asta, la fel cum shi eu trebuie sa accept ca voi fi pus dupa gratii daca voi profesa ceea ce cred...
intr-o democratzie trebuie acceptat individul ca shi entitate, cu tot ceea ce crede shi ce face... daca acuma vin in tzara shi ma duc la ziar shi zic: sunt un hotz, un murderer shi un homosexual, lumea ar trebui sa se uite la mine shi sa zica: e ok cu mine, atita timp cit nu profesezi ceea ce eshti, pentru ca aceasta societate nu accepta astfel de comportament. pentru ca prin acceptare nu inseamna ca cel ce accepta se va converti sau ishi va nega propriile valori. inseamna ca acceptam un punct de vedere radical de al nostru. la fel cum shi eu trebuie sa accept punctul de vedere al societatzii.
in romania se vorbeshte de tolerantza! vai, tolerantza implica superioritate shi atunci cei consideratzi minoritari se vor razvrati pentru ca nimeni nu vrea sa fie "tolerat", vor sa fie acceptatzi. termen ce implica egalitate!... pentru ca potzi sa acceptzi fara sa fii de acord. in ambele cazuri.

shi sa precizez inainte de a fi acuzat: nu sunt homosexual, nu am fost shi nu voi fi. nu am problema cu cei ce sunt, insa nu voi accepta prozelitismul. in acelashi timp nu voi accepta o societate toleranta sau intoleranta pentru ca implica notziunea de superioritate.

te-am apreciat la faza asta! sper ca ai dat peste nas la multi cu discursul tau despre torenatza -intolerantza, acceptare-neacceptare... ~o NU ai facut altceva decat sa arati ca le esti superior multora si ca a accepta o orientare sexuala sau alta nu este nevoie sa te regasesti in practicile acesteia ci sa dai devada de superioritate in detrimentrul celor mediocrii sau inferiori! BRVO!

Hades iar te-ai facut de cacao...daca taceai filosof ramaneai!
:z
Orice optimist nu e decat un prost fericit. Desigur, pesimistul e doar prost.
valbog
Junior Member

Mesajde valbog » Sâm Iul 24, 2004 10:13 pm

Daca taceai filosof ramaneai nenica...
valbog
Junior Member

Mesajde gabuba » Sâm Iul 24, 2004 10:31 pm

valbog, esti prost sau doar te prefaci? deci doar te intreb.
te vad foarte aprins aici si nu inteleg de ce. pana la urma ce dezbati?
lumea spune ca am zis eu prima oara cand am postat: NU are cum sa fie bisexualitatea n avantaj atata timp cat esti HETEROSEXUAL. daca tie ti se pare un avantaj sa fii bisexual, problema ta nenica, da nu poti cere altora sa fie la fel ca tine.
adicatelea SUBIECTUL deschis de matale e cat se poate de ABERANT.
intelegi? nu are cum o perasoana heterosexuala ca bisexualitatea e un avantaj atat timp cat NU e atras de o persoana de aceleasi sex.
e ca si cum as zice ca mie care detest nuga , pot sa inlocuiesc ciocolata cu ea, ca deh, in lipsa de altceva!

pricepi ceva din ce zic sau o sa-mi zici ca n-am experienta si ca nu te intelegi? e simplu: NU place, NU e avantaj.
ceva argumente? nu? bun, la revedere!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

bravos

Mesajde ianix_boy » Dum Iul 25, 2004 1:57 pm

imi pare bina ca gandesti asa, offender. daca la incepun mi-ai facut o impresie proasta, acum tind sa cred ca esti un om inteligent. bravo tie pentru gandurile astea si noroc in tot ce faci!!!
"undefined"? ca sa traiesti trebuie sa fii stapan pe visele tale
ianix_boy
Junior Member

Mesajde valbog » Dum Iul 25, 2004 5:14 pm

nu sunt prost si nici nu ma prefac! vad ca tu nu intelegi sensul acestiu sondaj! pur si simplu vreau sa stiu si parerea altora despre asa ceva, e chiar asa de greu de inteles!

e ca si cum m-ar intreba cineva daca imi place carnea de srape si ii spun ce cred chiar daca nu am gustat vreodata...imi dau cu parerea....nu stiu dar poate ca e buna si probabil nu as incerca pt ca mi-e sila de serpi! acum ai inteles sensul?

TheOffender esti tare BRAVO!
valbog
Junior Member

Mesajde gabuba » Lun Iul 26, 2004 12:34 am

valbog, esti dus.
tu ii spui ce crezi chiar daca nu ai gustat si probabil nu vei gusta ca ai o fobie legata de serpi? si atunci despre ce te dai cu parerea? despre ce crezi tu ca e carnea? chiar nu vezi ca nu esti logic?
sau sondajul era de fapt: 'fratilor, sunteti sau nu pe invers?'
eu zic sa o lasi cum a cazut ca te afunzi in nebuloasa rau de tot. ai lacune de exprimare si de logica.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde nodingat » Mar Iul 27, 2004 10:18 pm

valbog, am ajuns sa citesc asta din cauza trimiterii pe care o facea eyewitness in threadu' cu animale, cum ca ai fi gay...
primul impuls e de scarba... prejudecatzi...
e prima data cind cand asist la un flirt intre homosexuali.
aveam oareshce banuieli de la exemplele de orgasm la barbatzi prin stimularea prostatei pe care le dadeai pe "orgasm involuntar"
pt noi ashtia mai din topor daca te f**** in cur inseamna ca eshti poponar.
daca tu mai f**** shi femei asta e deja un amanunt lipsit de importantza tot poponar ramai. notziunea de bisexual cu care te alintzi tu ma face sa rad.
ianix o fii el poponar shi ovrei(pace!) da macar are cohones s-o recunoasca!
nodingat

Mesajde Nanuka » Mar Iul 27, 2004 10:31 pm

Valbogule dupa ce-ti trece banu, spune-mi si mie sa nu mor proasta, cum va gasiti intre voi..astia poponautzii....ce tactici folositzi??....

O faceti pe rand?..tu esti o data pe post de fetita, iar alta data pe post de baiat, sau tu esti ala mereu pompat...cum naiba??...hai spune-mi...:)...
That's my ShiT
Nanuka

Mesajde weed13 » Mar Iul 27, 2004 10:55 pm

ianix, imi cer scuze pt intarziere, da nu prea am mai intrat pe threadu asta. am si uitat de el. am zis ca va dati la mine nu in sensu ca vrei sa mi-o pui. a te da la mine inseamna, printre multe altele sa fii agresiv, fizic sau verbal cu mine. ceea ce eu am considerat ca ai facut. oricum, tu ai vorbit in romania, numa ca ai tu un dwarf pe creier care nu te lasa sa gandesti ca daca eu nu is de acord cu bisexualitatea, gata frate, is prost, stupid, incult s.a.m.d. da tu habar nu ai sa respecti parerea altuia, fie ea si proasta mergand doar pe considerentu asta. si parerea mea o fost ca te-ai dat la mine, cum ziceam si mai sus. eu accept faptul ca poate am inteles gresit ceea ce ai vrut tu sa zici. tu de ce nu accepti acelasi lucru? nuuu, tu sari direct la jugulara mea, simtindu-te foarte vexat ca eu is prost. lasa omule parerile tale peiorative privitoare la persoana mea, si nu mai incerca sa pari o victima in tara asta plina de stupizi care nu va inteleg. si da ba, is obsedat de sex cu femei. cu multe. 80 de femei daca se poate. daca isi baga capu un tip, ii dau doua peste bot. asta imi place mie. da nu, io is anormal ca imi place o tipa, asta daca ii sa critic mai din topor parerea voastra. cum am mai zis, limita normalului mi-o stabilesc eu. ma rog, asta nu are legatura, da ma enervezi tu cu afirmatiile tale ca suntem obsedati de sex. pai tu nu esti din moment ce o femeie nu te satisface si ai nevoie si de un barbat??? si vreau sa stiu in lumea asta mare daca merem noi doi undeva impreuna, care ii privit ca fiind cel normal si care nu. ceea ce am zis pe urma, ca lu altii li se pare ca ma dau la voi o fost scris intr-un moment in care am inteles gresit o gluma. da pana am inteles, era prea tarziu sa mai repar greseala. si de asta o ramas asa postul meu.
weed13

Mesajde Matrashita » Mie Iul 28, 2004 12:30 am

Poate ar fi un avantaj pt cel caruia ii place sa priveasca doua fete fiind impreuna(mai rar intalnesti oameni carora le place sa priveasca doi baieti impreuna!).
Dar pt persoana bisexuala avantaje nu cred ca sunt prea multe: acesta are perioade in viata cand se simte mai atasat de persoanele de acelashi sex si le cauta compania,si alte momente cand persoanele de sex opus ii ofera confortul psihic si fizic necesar.
Am observat ca,daca afirmi in gura mare ca esti bisexual,intr-o lume ce se considera open-minded devii "cool",devii diferit de majoritate.
Ceea ce mi se pare o aberatie!
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

Mesajde theOffender » Mie Iul 28, 2004 10:58 am

dane, bixesualitatea se refera in mod egal barbatzilor precum shi femeilor. shi daca noi ca barbatzi suntem ok cu femeile bisexuale, avem probleme cu barbatzii bisexuali.

faptul ca valbog e bisexual nu ma deranjeaza deloc. dar ce e iritant e faptul ca o considera, cum zice el, AVANTAJ mi se pare la fel de aberant precum cel care se duce sa manince intr-un restaurant shi in acelashi timp pescuieshte un sandwich pe jumatate mincat din gunoi se considera avantajat: el nu va muri de foame niciodata (chiar daca dispar restaurantele sau va da faliment, gunoaie de unde sa manince tot vor fi). la fel shi valbog, daca toate femeile de pe lume vor deveni inaccesibile pentru el, el se considera avantajat: nu ma ramine nesatisfacut sexual, ca vor fi barbatzi destui de f...
dar asta e numai 10% din iritare, restul e 90% consista in faptul ca valbog considera bisexualitatea ca un fel de revolutzie, la ale carei idealuri trebuie sa ne indreptam shi sa tinjim cu totzii...
iar comparatzii de genul: "pai voi n-avetzi cum sa shtitzi, ca n-atzi incercat" shi "nu potzi sa shtii cum e carnea de sharpe decit daca gushti" sunt total irelevante. nu m-am dus la toaleta cu polonicu' sa-mi satisfac curiozitatea la fel cum nici carnea de ciine din vietnam n-am avut curiozitatea de a vedea cum e. e un principiu: if it looks like shit and smell like shit, it must be shit.
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde supermouse » Mie Iul 28, 2004 3:20 pm

asta cam asha e. Nu este vorba de avantaje shi dezavantaje-pentru un motiv simplu: nu potzi deveni bisexual. Eshti sau nu eshti.
riiiiiiiiiight................
supermouse
Junior Member

Mesajde theOffender » Mie Iul 28, 2004 3:50 pm

supermouse: uf!

ma indoiesc ca o persoana crescuta intr-un mediu normal se nashte bisexuala. cred ca e vorba de o curiozitate prost intzeleasa.
theOffender

Mesajde Mr. Q » Mie Iul 28, 2004 3:57 pm

Am stat si eu si am citit thread-ul dar nu sunt lamurit.
Cum draq sa fie un avantaj ? Cineva (cred ca theoffende) a zis foarte bine.
Nu este ca si cum ai avea un back-up. Adica ai face-o cu o gagica dar daca nu sunt disponibile nu-ti displace nici un cur de gagiu (sau invers, depinde). ;a
Pai hotareste-te:ori iti plac gagicile ori gagii. Valabil si la ele: ori vor sa simta o p*** de barbat ori sa se "joace" cu fetitele si jucariile lor de latex.

Parerea mea, parol !!!!
La loc luminat, loc cu verdeata, unde nu este nici intristare, nici durere sau suparare !!!
Mr. Q
Junior Member

Mesajde supermouse » Sâm Iul 31, 2004 7:10 pm

tO- tu chiar nu ntzelegi nimik... nu are nimic de a face cu educatzia. Ai mei erau cat se puate de hetero. Eu nu sunt. ma tem ca nu este o chestie pe care prejudecatzile sa itzi permita sa o intzelegi.
supermouse
Junior Member

...

Mesajde Hades » Dum Aug 01, 2004 11:17 am

ce potzi sa zici cand citesti asa ceva? teribilist ar fi primu cuvant care itzi vine in cap... avantaj? ahahaha inca ma face sa rad!!

ps: valbog nu cred ca ai 22 de ani, gadesti ca un copil de 13 ani care s-a masturibat pt prima oara la un film cu homosexuali... si itzi pui intrebarea: 'ce sa fac? ca astia din film? sau ca oamenii normali?'

TREZITZI-VA!!!

PacE
There is no save game in real life...
Hades

Mesajde ianix_boy » Dum Aug 01, 2004 11:11 pm

gabuba, scumpete, de ce nu te duci matale sa iti cumperi mai bine o inghetzata pe batz decatr sa te agiti aici, ca iti frangi degetzelele degeaba... 15 ani ziceai ca ai? nu se vede... ia zi mai faci mucishori la nas si ii stergi cu maneca ?
ianix_boy
Junior Member

Mesajde ianix_boy » Dum Aug 01, 2004 11:28 pm

weed13 scrie: cum am mai zis, limita normalului mi-o stabilesc eu.

EXACT. limita normalului si-o stabileste fiecare, nu turma. problema insa nu e ca eu ma consider normal, ci ca "altii" nu ma considera asa tocmai din cauza ca turma nu o face... ceea ce visez eu nu este ca lumea sa ma (ne) inteleaga si sa incerce sa fie ca noi, ci in primul rand sa imi respecte alegerile si "normalul" meu si sa le ia ca atare, nu sa strambe din nas de fiecare data cand vine vorba de poponari... oricum poate zace un poponar in cel de langa tine fara macar sa iti treaca prin cap, poate chiar fratele tau... si nu o stii si poate nu o sa o stii niciodata tocmai pentru ca nu ai puterea de a trece peste asta si a-l respecta.

weed13 scrie:ma rog, asta nu are legatura, da ma enervezi tu cu afirmatiile tale ca suntem obsedati de sex. pai tu nu esti din moment ce o femeie nu te satisface si ai nevoie si de un barbat???

taticule, am zis eu ca nu ma satisface o femeie? am zis eu ca am alergat la baieti din cauza ca nu ma satisface o femeie? NUUUUU. Obsedat de sex sunt poate si eu, dar o consider ca pe ceva NORMAL, sunt obsedat DOAR in acel moment (de a fi satisfacut si a oferi satisfactie partenerului/ei) si nu fac din asta principalul scop in viatza. poate si din cauza ca nu intampin nici o dificultate cand vine... nevoia.

matrashita scrie:Poate ar fi un avantaj pt cel caruia ii place sa priveasca doua fete fiind impreuna(mai rar intalnesti oameni carora le place sa priveasca doi baieti impreuna!).

Oare de ce asta? nu e vorba tot de homosexualitate/bisexualitate?sa spun eu ce cred? Pai... : de-a lungul timpului, barbatul a subjugat efectiv femeia, aducand-o la stadiul "la cratitza", supunand-o mai din toate punctele de vedere (social, economic, politic, sexual, etc). Daca stam bine sa ne gandim, deocamdata (inca) traim intr-o lume condusa de barbatzi. NOrmal (parerea mea) ar fi fost ca sa nu fie nici un fel de diferentze, rolurile celor 2 sexe sa fie impartite in mod egal in aceasta lume...Prin urmare, 2 lesbiene facand dragoste in fatza unui barbat constituie principala noastra fantezie sexuala (cu femei). Cine neaga asta? So, fetele s-au conformat si au cam inceput sa o considere ca pe ceva normal, cu toate ca in urma cu ceva timp, acest lucru era vazut ca si cazul a 2 baieti care fac dragoste... Imaginea a doi baieti impreuna nu produce placere pentru ca lumea nu e obisnuita cu asta, pt ca barbatilor nu le place asta si ei isi impun punctul de vedere... daca lumea ar fi fost condusa de femei, ar fi fost exact invers... NU? Oricum lucrurile poate vor evolua si 2 baieti impreuna POATE ca n-or sa mai produca disgratie..., ci o sa fie vazuti normal... :yD
ianix_boy
Junior Member

Mesajde weed13 » Dum Aug 01, 2004 11:41 pm

asa-i nu ai zis, da atunci din afirmatiile tale fa sa nu reiasa asta, pt ca esti si tu cat de cat constient ca ceea ce tu sau eu zic se poate interpreta in mai multe feluri... in rest... toate alea bune ma, io mi-am zis parerea, si nu cred ca are rost sa purtam noi doi discutii cu totu offtopic pe threadu asta.
weed13

Mesajde supermouse » Lun Aug 02, 2004 12:01 am

ianix- doi baietzi impreuna nu produc sentimente ciudate decat la bigotzi shi ignorantzi
dragostea este frumoasa in orice forma zic eu
supermouse
Junior Member

Mesajde theOffender » Lun Aug 02, 2004 8:20 am

ianix_boy scrie:Oare de ce asta? nu e vorba tot de homosexualitate/bisexualitate?sa spun eu ce cred? Pai... : de-a lungul timpului, barbatul a subjugat efectiv femeia, aducand-o la stadiul "la cratitza", supunand-o mai din toate punctele de vedere (social, economic, politic, sexual, etc). Daca stam bine sa ne gandim, deocamdata (inca) traim intr-o lume condusa de barbatzi.

sa-ntzeleg ca femeia a fost "subjugata de-a lungul timpului" este cauza (directa sau indirecta) pentru care sunt homosexuali / bisexuali? ce are tantza cu leantza?
ce parere ai atunci de global warming? poate fi o cauza?
theOffender

Mesajde Lemmy » Lun Aug 02, 2004 8:56 am

Bre, ati gasit si voi un subiect, sa va traiasca !
Bisexualitatea, ca si homosexualitatea, sunt subiecte vechi de cand lumea si pamantul.
Pe vremea romanilor, bisexualitatea era chiar nobila, la fel si la vechii greci.
Civilizatia a impus norme morale, greu de acceptat pentru minoritati, care iata, acum se vad nevoite sa lupte din nou pentru dreptul esential de a exista fara sa fie marginalizate.
Nici in Romania nu este o poveste noua, insa Romania sufera de alt sindrom - ipocrizia. La care se aduga spiritul de turma si, ce e cel mai rau, intoleranta.
Persoane homofobe cunosc extrem de putine, cu adevarat - btw , astfel de oameni urasc in genral relatiile homosexuale, nu doar blameaza barbatii iar la femei le curg balele. Pur si simplu mintea lor nu poate accepta relatiile homosexuale ca pe ceva firesc. Un astfel de om as fi dispus sa cred, insa imi este greu sa fiu de acord cu tot felul de gigei care ziua iti dau in cap iar noaptea fantasmeaza la o partida de sex oral cu un barbat. Este adevarat ca de la gand la fapta e un drum al dracului de lung, dar inainte sa aruncati cu piatra poate ca n-ar fi rau sa mai ganditi o data.
Normalitatea pe care o tot reclama unii si altii, este in functie de persoana. Fiecare dintre noi avem normalitatea noastra si ar fi perfect daca si pe viitor lucrurile ar ramane asa.
De ce consider ca o persoana bisexuala este avantajata ? Pentru ca se poate bucura din punct de vedere sexual atat de femei cat si de barbati.
Exemplul (stupid de altfel) cu pescuitul sandwich-ului din gunoi, nu tine. E chiar pueril. Din gunoi manaca doar persoanele fara posibilitate sau vointa de a castiga un ban. Mila publica exista, insa nu in permanenta, iar in acest caz, chiar si un homeless, jobless, lifeless, trebuie sa supravietuiasca intr-un fel.
Bisexualitatea trebuie privita exact ca ceea ce este si nu dpdv culinar, artistic sau exhaustiv caduc....
Bisexualitatea reprezinta dorinta de implinire a unor oameni care se simt atrasi de ambele sexe in egala masura.
Nu este un motiv suficient pentru a-i condamna, blama sau marginaliza.
Sa nu va mire ( cum parca mai spunea cineva pe aici) ca rude sau prieteni sunt bisexuali, daca nu chiar homosexuali. Vina este a societatii care condamna cu o "sanatoasa moralitate" astfel de relatii. Ei sunt oameni care sunt obligati sa traiasca cu acest "secert incredibil" pentru a nu distruge moral o pereche de parinti sau nevasta sau copii.
In esenta actul consfiintit de doi oameni este tot ce poate fi mai frumos.
Asta e buna si de concluzie, asa ca am sa inchei aici, asteptand oprobiul public....
Lemmy
Junior Member

Mesajde theOffender » Lun Aug 02, 2004 9:15 am

Lemmy scrie:Normalitatea pe care o tot reclama unii si altii, este in functie de persoana. Fiecare dintre noi avem normalitatea noastra si ar fi perfect daca si pe viitor lucrurile ar ramane asa.

un individ nu se poate raporta la normalitatea lui ci mai degraba la normalitatea pe care societatea o accepta
theOffender

Mesajde supermouse » Lun Aug 02, 2004 10:25 am

Lemmy- sunt de acord. In ce priveshte standardele de normalitate ale societatzii, simplul fapt ca ele se prabushesc asha de ushor sub un atac sustzimut- veru drepturile homosexualilor shi acum drepturile comunitatzii TG shi TS- asta spune tot
supermouse
Junior Member

Mesajde ianix_boy » Lun Aug 02, 2004 8:53 pm

theOffender scrie:un individ nu se poate raporta la normalitatea lui ci mai degraba la normalitatea pe care societatea o accepta

da? daca tu ai fi fost crescut intr-o societate de canibali, inseamna ca e bine sa mananci oameni?
ianix_boy
Junior Member

Mesajde supermouse » Lun Aug 02, 2004 10:25 pm

ianix- orice om care acorda parerilor celor din jur mai multa importantza decat propriei conshtiintze este de plans. Pentru ca asta il scoate din randul oamenilor shi il transforma uintr-un robotzel- un ceva fara personalitate shi fara initziativa- o papusha in mainie celor care dicteaza trendurile societatzii asteia patetice in care traim
supermouse
Junior Member

Mesajde theOffender » Mar Aug 03, 2004 7:16 am

ianix, de obicei cei nascutzi intr-o societate de canibali sunt canibalii insushi (asta in cazul in care au resushit sa creasca) iar pt. ei ma indoiesc ca exista notziunile de bun shi rau. mai degraba gustos shi the opposite.

ca am vrut sa zic este faptul ca degeaba te vezi pe tine normal, daca societatea nu te vede la fel atunci te va considera un paria shi va avea grija sa-tzi limiteze optziunile.
theOffender

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Sex