Comentarii impertinente la adresa semnaturilor/custom status-urilor
27 mesaje
• Pagina 1 din 1
Comentarii impertinente la adresa semnaturilor/custom status-urilor
Am deschis threadul asta pentru ca ma manca sa comentez semnatura userului Aylin :
Recunosc decat un singur barbat indispensabil: Adam!
Da-mi voie sa te contrazic.
Daca Tatal Ceresc era unpic horny, o futea El pe Eva si rolul lui Adam s-ar fi redus la voyeurism.
As adauga faptul ca in cazul imperecherii descrise de mine produsele ar fi iesit in mod sigur mai reusite.
In concluzie putem spune ca domnu Adam nu a fost nicidecum indispensabil, ci mai repede un om normal care a profitat de libidoul scazut al Tatalui si i-a tras-o lu Eva. (Sarpele si pomu sunt povesti, io n-am vast sarpe care sa te imbie la mancare si pomu o fi fost de fapt tufisu in care si-au tras-o protagonistii Genezei)
Threadul poate ramane deschis pentru comentarii la alte semnaturi/statusuri
Recunosc decat un singur barbat indispensabil: Adam!
Da-mi voie sa te contrazic.
Daca Tatal Ceresc era unpic horny, o futea El pe Eva si rolul lui Adam s-ar fi redus la voyeurism.
As adauga faptul ca in cazul imperecherii descrise de mine produsele ar fi iesit in mod sigur mai reusite.
In concluzie putem spune ca domnu Adam nu a fost nicidecum indispensabil, ci mai repede un om normal care a profitat de libidoul scazut al Tatalui si i-a tras-o lu Eva. (Sarpele si pomu sunt povesti, io n-am vast sarpe care sa te imbie la mancare si pomu o fi fost de fapt tufisu in care si-au tras-o protagonistii Genezei)
Threadul poate ramane deschis pentru comentarii la alte semnaturi/statusuri
human being/being human
-
basstard - Junior Member
eu am un comentariu f impertinent la adresa semnaturii tale: regulamentul , din cate stiu eu, spercifica destul de clar ca in semnatura nu au voie sa existe linkuri. in caz ca regulamentul se aplica pentru toti.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Si probabil ar trebui sa fie "nu recunosc" sau eventual sa omori "decat"-ul ala.
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
gabitzu shi musca in lapte sau "cum sa fii inoportun shi inutil in trei pashi". vezi-tzi domle de pubertatea ta shi mai scuteshte-ne.
bassule, avetz ceva forumuri prin pajina vuastra? ceva redirectzionari catre alte forumuri? daca nu, shi din cate am vazut eu nu, atuncea regulamentul zice ca ie ok.
bassule, avetz ceva forumuri prin pajina vuastra? ceva redirectzionari catre alte forumuri? daca nu, shi din cate am vazut eu nu, atuncea regulamentul zice ca ie ok.
-
nocturna - Mesaje: 8725
si mai zici sa nu te jignesc. apoi care-i problema ta? n-am voie sa comentez impertinent sau aproape? ce ar fi sa iti vezi tu de gandurile tale , de persoana frustrata , si sa ma lasi pe mine cu pubertatea mea cu tot?
p.s. ti se potrivea mai bine costum statusul "ANTI". reprezenta parca mai bine rafularea de care dai dovada in postarile tale.
p.s.2: ca de obicei esti in plus, drept dovada: "14. Semnatura personala trebuie sa aiba maxim 4 randuri, sa nu contina linkuri, fonturi maximizate sau culori tipatoare."
nu se specifica catre ce, pur si simplu sa nu contina linkuri. deci , hai, la iarba verde cu tine ca e cazu sa-ti mai oxigenezi creieru' ala obosit.
p.s. ti se potrivea mai bine costum statusul "ANTI". reprezenta parca mai bine rafularea de care dai dovada in postarile tale.
p.s.2: ca de obicei esti in plus, drept dovada: "14. Semnatura personala trebuie sa aiba maxim 4 randuri, sa nu contina linkuri, fonturi maximizate sau culori tipatoare."
nu se specifica catre ce, pur si simplu sa nu contina linkuri. deci , hai, la iarba verde cu tine ca e cazu sa-ti mai oxigenezi creieru' ala obosit.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Gabuba, te rog nu porci threadu asta!
Am luat la cunostinta comentariul tau, merci ca m-ai bagat in seama... pentru plangeri referitoare la semnatura mea, forumul cu sugestii si reclamatii iti sta la dispozitie.
S-a "impamantenit" o regula nescrisa potrivit careia poti pune un link de bun simtz in semnatura (nu mare, nu la alte forumuri etc). Consider ca modul in care imi promovez trupa pe forum se incadreaza in limitele bunului simtz (limite care pentru mine sunt mai importante decat regulamentul).
Daca vrei sa continuam aceasta discutie fa-o pe privat, YM sau pe alt thread.
Merci
Am luat la cunostinta comentariul tau, merci ca m-ai bagat in seama... pentru plangeri referitoare la semnatura mea, forumul cu sugestii si reclamatii iti sta la dispozitie.
S-a "impamantenit" o regula nescrisa potrivit careia poti pune un link de bun simtz in semnatura (nu mare, nu la alte forumuri etc). Consider ca modul in care imi promovez trupa pe forum se incadreaza in limitele bunului simtz (limite care pentru mine sunt mai importante decat regulamentul).
Daca vrei sa continuam aceasta discutie fa-o pe privat, YM sau pe alt thread.
Merci
human being/being human
-
basstard - Junior Member
Vreau sa comentez putin semnatura nocturnei:
"Sunt un om.Mi se pare ca e de ajuns."
Mai echitabil era:"Sunt un om:mi-e sila de mine."
A fi om nu e o virtute.
Mai ales ca omul e o fiinta rea si ignoranta.
Ce-i asa bine sa fi om?
A fi om nu e o virtute.
Ce-i asa bine sa fi om?
-
Izabela - Junior Member
Nu mi-e sila de mine,precum nici porcului nu-i e sila sa manance unde se kk.
Dar lui Dumnezeu cred ca-i e sila de noi,precum si noua de porcul care mananca unde se kk.
Dar pentru aia ne-nghite,la fel cum inghitim si noi carnea porcului care mananca unde se kk.
Dar lui Dumnezeu cred ca-i e sila de noi,precum si noua de porcul care mananca unde se kk.
Dar pentru aia ne-nghite,la fel cum inghitim si noi carnea porcului care mananca unde se kk.
-
Izabela - Junior Member
eko scrie: Mai echitabil era:"Sunt un om:mi-e sila de mine."
eko scrie: Nu mi-e sila de mine
~(
Te contrazici bre fato.
Sa vedem daca am inteles: Echitabil pt altii e sa le fie sila de ei dar echitabil pt tine e sa nu-ti fie sila de tine? :lol:
-
Love2Fly - Junior Member
Nu-mi rastalmaci cuvintele,Love2Fly.Tuturor ar trebui sa ne fie sila si rusine,dar nu ne este.Nu la stadiul de reptiloizi la care ne aflam.
Am auzit la radio ca zilnic dispar 90 de specii de animale si plante,cam 3 pe ora!!! din cauza ignorantei omului.Si-apoi sa vii cu un astfel de enunt!?
Ce-o fi in capul fetei aleia?
Am auzit la radio ca zilnic dispar 90 de specii de animale si plante,cam 3 pe ora!!! din cauza ignorantei omului.Si-apoi sa vii cu un astfel de enunt!?
Ce-o fi in capul fetei aleia?
-
Izabela - Junior Member
ba, io v-as ruga fain sa faceti un thread cu titlu comentarii la comentarii impertinente la adresa semnaturilor, ca numa stricati threadu asta. ziceti ce aveti de zis in alta parte, nu va mai certati aici. ar trebui ca amandoi sa stiti asta, avand in vedere ca mai mult ati scris offtopic, ca si eu de altfel. macar din bun simt.
multumesc !
multumesc !
-
weed13 - Mesaje: 1868
eko- a fi om este o realizare. Daca tu nu ai ajuns inca in stadiul incare sa potzi sa fii mandre ca eshti om, treaba ta, Dar nu mai incerca sa aplici problemele tale altora. Nocturna este un om. adica cineva care merita titlul asta, pentru inteligentza shi verticalitate. Acesta era sensul, shi ca de obicei ai reushit sa fii total pe langa
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
eko scrie:Vreau sa comentez putin semnatura nocturnei:
A fi om nu e o virtute.
Ce-i asa bine sa fi om?
daca aceste cuvinte mi-ar fi apartzinut tz-ash fi povestit despre ce a zis un anonim ca s-ar putea intampla daca materia cenushie ar fi fost roz, dar sa nu intram in nebuloasele meandrelor din moment ce cuvintele din semnatura nu-m apartzin. ashadar, o sa te las sa-tz rezolvi frustrarile shi dilemele intr-o convorbire 'directa', cu taxa inversa, spirituala shi metafizica cu Miller, Henry Miller, ca sa rezolvi problema shi sa-tz shtergi nelamuririle angoasante. sa-l intrebi de Dumnezeu, o sa-tz raspunda cu mare placere, dar sa incerci sa fii respectuasa shi politicuasa, nu ashe ca o cuada de topor ciobit cum te-ai prezentat pana acuma. shi...
FUARTE IMPORTANT: sa ma anuntzi shi pe mine cand dai de dansu, omu' respectiv de a formulat cuvintele, ca am shi io cateva intrebari pregatite, care nu mai suporta conditziile de amanare. da?
eko scrie:Ce-i asa bine sa fi om?
presupun ca tu n-ai de un' sa shtii, da' poate te multzumeshti sa fii doar un OM.

-
nocturna - Mesaje: 8725
Io vreu sa citez dintr-un cantec celebru: "...sa fii om e lucru mare, lucru mare!". Nu stiu daca-l stiti, ie ala cu "merge mintea la baiatu, la baiatu..." 

Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
lol..da' dc in general omu' e rau shi..cum ai mai zis tu,eko...nu toti sunt asha..shi chiar shi cel mai rau om de pe planeta are 1% bunatate in el,dar o ascunde..auzi,eko,da' dak ti-e sila de tine,cum de mai poti trai sau cum de te mai poti uita in oglinda..?lolza
- Titina
- Junior Member
Noua semnatura a lu' gabuba:
Crede-ma este inefabila constientizarea unui fapt inavuabil si pregnant, luctuasa proximitatea unui caracter exuviabil si patetic etropia discursului. Un om !
Preluare dintr-o melodie romaneasca (nu-i mia stiu exact numele) da' era cantata de TAXI, cu scopul de a parea inteligent :p
Crede-ma este inefabila constientizarea unui fapt inavuabil si pregnant, luctuasa proximitatea unui caracter exuviabil si patetic etropia discursului. Un om !

Preluare dintr-o melodie romaneasca (nu-i mia stiu exact numele) da' era cantata de TAXI, cu scopul de a parea inteligent :p
-
Love2Fly - Junior Member
Eu am o semnatura cam nashpa...mie una nu-mi place,cred ca nici voua...Am sa mi-o schimb cand voi gasi ceva mai interesant.
I'm Slim Shady, yes I'm the real Shady
All you other Slim Shadys are just imitating
So won't the real Slim Shady please stand up,
please stand up, please stand up?
All you other Slim Shadys are just imitating
So won't the real Slim Shady please stand up,
please stand up, please stand up?
-
I`m With You - Junior Member
offtopic deocamdata:
cum ar spune cineva cunoscut voua: suntetzi varaza!
cum ar spune cineva cunoscut voua: suntetzi varaza!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-
nae cinefil - Mesaje: 3740
Mie mi se par stupide semnaturile lu roc cic. Aia dinnainte park era ceva de genu "Get lost!!! Strange is no crime" si mai nou "You say "bitch" like it's someting bad..." Daca vroia sa sugereze k ea ar fi strange sau bitch, pe mine una nu m-a convins decat k e boring 

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
Mr. Q "La loc luminat, loc cu verdeata, unde nu este nici intristare, nici durere sau suparare !!!"
ce idee! brrrr!
ce idee! brrrr!
- nodingat
hmm...shaki,prima semnatura avea legatura cu Emily-strange,dak ai auzit cumva....nu avea deloc leg. cu mine...iar a doua semnatura,cea cu "bitch"...am vzt intr-un magazin pe un tricou acest mesaj shi mi-a placut cum suna...shi mi l-am pus k semnatura...lamurita?
- Titina
- Junior Member
May I join?
Io n-am nimic cu supershoarecu',e simpatic si-mi face placere sa-i citesc comentariile...da'i tot trage cu'aripile'(mai bine-si sunea superbat :B )...
in schimb,treaba aia cu'read more,educate...blahhh'suna nashpa rau!parca vad un'mosh-sfatos'leganindu-si nepotii pe genunchi(si mai si aplicindu-le o corectie din cind in cind
)
Si faza aia:'make this world a better place' suna a mishel jacson curat,nu alta...
(adica x_x de-a dreptu')
Mah,moussy,iti recomand io o semnatura in stil deathmetal:
'LLLLLIIIIIEEEEESSSSSSSS'...adica minciuni. :j
whuuups!
in schimb,treaba aia cu'read more,educate...blahhh'suna nashpa rau!parca vad un'mosh-sfatos'leganindu-si nepotii pe genunchi(si mai si aplicindu-le o corectie din cind in cind

Si faza aia:'make this world a better place' suna a mishel jacson curat,nu alta...

Mah,moussy,iti recomand io o semnatura in stil deathmetal:
'LLLLLIIIIIEEEEESSSSSSSS'...adica minciuni. :j
whuuups!

Where dark and light don't differ...
-
deathkat - Junior Member
27 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii