C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
megaguzganu flamand a mancat cartea lu baics!
naiti, avionu cu care merg eu e un Ford care merge numa pe pista (shosea) si pleaca atunci cand vrea muschii lu babacu sau a lu suptemnatu.
Nuapte buna copii!
gdaghad: Imi revendic userul Aylin ca Ionuzz propriu si personal pt 5 zile (pana plec)
Se impotriveste careva?
naiti, avionu cu care merg eu e un Ford care merge numa pe pista (shosea) si pleaca atunci cand vrea muschii lu babacu sau a lu suptemnatu.
Nuapte buna copii!
gdaghad: Imi revendic userul Aylin ca Ionuzz propriu si personal pt 5 zile (pana plec)
Se impotriveste careva?
human being/being human
-

basstard - Junior Member
mneatza.
baix, cu tine stabilisem deja cit si unde servim puii. si cartea, mai stai putin ca mai am doo pagini de studiat si a ta e! no, acuma bagajelu, ca peste doo ore pleaca trenul. haipa y hasta muy pronto.
baix, cu tine stabilisem deja cit si unde servim puii. si cartea, mai stai putin ca mai am doo pagini de studiat si a ta e! no, acuma bagajelu, ca peste doo ore pleaca trenul. haipa y hasta muy pronto.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
bun dimineu! noru de fum ie tot mai mare shi se simte deja in aier(la mine in carter inca nu:))
AMR ozzy!
AMR ozzy!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
ser`us keshu!
amu vine meilu de la tine!
uitai sa va zic de cainii aia de-i batura pe ziliznezi(c. baixu) cu adin-nula!
amu vine meilu de la tine!
uitai sa va zic de cainii aia de-i batura pe ziliznezi(c. baixu) cu adin-nula!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

da bre, in min. 90+3, danciulescu
-

dimineti insorite
probleme cu netu ,am schinbat bujiile si biela si vaz ca sha dat drumu acu
ceva mai tarziu vine si muzichia
probleme cu netu ,am schinbat bujiile si biela si vaz ca sha dat drumu acu
ceva mai tarziu vine si muzichia

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
guz morning guzgani ratacitori, care vine care pleaca, carencotro. fac un rezume caci se anuntza o zi nefasta:
1. am adormit = intarziat la munci
2. dupa ce ca intarziat, lucrari, blocaj, mers numa pe trotuar cu masina nejte kilometri din bordura-n bordura = injuraturi pietonale + o fireasca viituare pana
3. ajuns, pus papa cald, venit noul manager pe care il chiama LUPU, luat la intrebari = papat papa rece
4. disparut playlistu' cu muzichiile de la neatza
5. nu se conecteaza ym
si culmea culmilor:
6. am gasit un radio care e blocat la boton pe volum macsim pe care cand l-am deschis urla, zbiera, nush cum sa va zic urmatuarele:
"am idei preconcepute nceiacepriveste lumea
nu beau apa de la chiuveta ..."
conCURs: jtitz ce trupa canta? :cry:
in concluziune mac la o cafia sio tzigara si revin cu un nou playlist, cu un radio mai putzin si sper cu o durere de cap mai putzin.
zmorning
1. am adormit = intarziat la munci
2. dupa ce ca intarziat, lucrari, blocaj, mers numa pe trotuar cu masina nejte kilometri din bordura-n bordura = injuraturi pietonale + o fireasca viituare pana
3. ajuns, pus papa cald, venit noul manager pe care il chiama LUPU, luat la intrebari = papat papa rece
4. disparut playlistu' cu muzichiile de la neatza
5. nu se conecteaza ym
si culmea culmilor:
6. am gasit un radio care e blocat la boton pe volum macsim pe care cand l-am deschis urla, zbiera, nush cum sa va zic urmatuarele:
"am idei preconcepute nceiacepriveste lumea
nu beau apa de la chiuveta ..."
conCURs: jtitz ce trupa canta? :cry:
in concluziune mac la o cafia sio tzigara si revin cu un nou playlist, cu un radio mai putzin si sper cu o durere de cap mai putzin.
zmorning
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
alaleo
nascualo, io am invatzat la scuala ca cand incepi cu "care era porecla / cum i se spunea / in ce fel era poreclit / etc etc etc" termini cu ? nu lasi bucata respectiva fara nici un semn de punctuatie.
nascualo, io am invatzat la scuala ca cand incepi cu "care era porecla / cum i se spunea / in ce fel era poreclit / etc etc etc" termini cu ? nu lasi bucata respectiva fara nici un semn de punctuatie.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
am uitat, na ... lasama corijenta, etc.
ma gandesc cu gruaza ca daca iti vine fodata randul la o intrebare o sa intrebi cate fire de par avea ronaldo pe picioru stang. cu semnu intrebarii ofcors
ma gandesc cu gruaza ca daca iti vine fodata randul la o intrebare o sa intrebi cate fire de par avea ronaldo pe picioru stang. cu semnu intrebarii ofcors
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
-

neatza - Mesaje: 5820
ie clar, azi nu deschid muzichia lu matinalu , dupa cum suna pe treadu cu akaemuri pare najpa si nam chef sami ia foc pisiu
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
-

neatza - Mesaje: 5820
uagadabanga! Si daca vreti un cuvant rushinos pe care l-am aflat shi io azi cu ocazia negocierii unei prioritatzi (io aveam dreptate ca aveam mai mult fier...): bangala...
in cu totul alta ordine de idei...di ce sh-ia luat-o U-boot'u peste boot? Ca n-am reushit sa deslushesc...Ie din ce in ce mai meteorica...mi-e c-o pierdem...inestimabila pierdere!
in cu totul alta ordine de idei...di ce sh-ia luat-o U-boot'u peste boot? Ca n-am reushit sa deslushesc...Ie din ce in ce mai meteorica...mi-e c-o pierdem...inestimabila pierdere!
bau
-

balrogu' - Junior Member
nenea balrogu', la mneata acolo la africa, s-a aflat ca piti si-a dat demisia de la steaua cu semnu de intrebare la sfarsit.
ANTI
-

anunt merlucian in atentia lu nacsuala: deci io acu peste o juma de hora plec la meriot sa servesc masa de pranz. nu stiu cat stau, nu stiu cand cand revin in redactie, nu stiu cand o sa termin treaba. ca urmare, te rog sa ma anunti telefonic sau prin intermediu de sms la ce biblioteca se va infaptui reuniunea de azi, pentru a consuma inpreuna cu nenea neco macsim doi pui si a-mi reinsusi cartea.
mersi
mersi
ANTI
-

baixiu, cum ei bre cu demisiea lu pitzilasí£neee, ca vazui shi io ceva azdimineu, da` nu pricipii?
-

care pitzihuiduhuiativalizasitedu s-a sucarit cu jijica (c.a.) becali din mai multe motive. alea oficiale tine de Paduret, cum ca nu ar mai avea ce sa caute la steaua, de faptu ca numerele de pe tricouri e scrise cu argintiu nu cu galben cum vrea patronu si alte cacaturi d-astea care (c. nocturna) oamenii trebuie sa le inghita.
neoficial e vorba ca piturca i-a zia o data lu jijica "nu te mai baga peste mine la echipa", i-a zis a doua oara "nu te mai baga peste mine la echipa, ca altfel plec", si i-a zis si a treia oara:"ti-am zis sa nu te mai bagi peste mine la echipa ca plec". si a plecat. az la 13.00 peme (adeca post meridican) se duce jucatorii la meriot sa-j alea viitoru antrenor.
asta este.
neoficial e vorba ca piturca i-a zia o data lu jijica "nu te mai baga peste mine la echipa", i-a zis a doua oara "nu te mai baga peste mine la echipa, ca altfel plec", si i-a zis si a treia oara:"ti-am zis sa nu te mai bagi peste mine la echipa ca plec". si a plecat. az la 13.00 peme (adeca post meridican) se duce jucatorii la meriot sa-j alea viitoru antrenor.
asta este.
ANTI
-

memet, nu zseshi matale rau!:)
bauxu: M-am lamurit(c.tase)!
bauxu: M-am lamurit(c.tase)!
-

ubuata shi-a luat-o peste bot din motive de post de om prost shi ignorant.
Shi-a luat-o bine- saru' mana sa traiasca nashu shi fortzele opscure
Shi-a luat-o bine- saru' mana sa traiasca nashu shi fortzele opscure
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
nre naie: piti asta dupa ce ca a avut tot cei trebuia sa faca performanta (dpdv financiar) si a facut laba la gaste iar gigi l-a tot lasat acolo....tot cu 3 coae s-a crezu. asa ca dal in poola mea
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
memet, n-are rost sa discutam ce (n-)a facut pizti la steaua!
-