Buna dimineatza, Necko !
Moderator: anjin-san
Buna dimineata, dragilor!
mah, la cit sunteti voi de matinali, eu sunt o adevarata lenesa. si eu cu cine mai beau cafeaua la ora asta?
deci somn usor celor care au mers la culcare. bassule, dentist cu mina usoara iti doresc.
si nu in ultimul rind, La Multi Ani, draga Monk!
mah, la cit sunteti voi de matinali, eu sunt o adevarata lenesa. si eu cu cine mai beau cafeaua la ora asta?
deci somn usor celor care au mers la culcare. bassule, dentist cu mina usoara iti doresc.
si nu in ultimul rind, La Multi Ani, draga Monk!
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
Buna dimineatza, Necko! ~)
Buna dimineatza forumishti...
Azi noapte m-am luptat cu un joc pe comp, si acu' mi-e somn... Dar beau un ness facut de necko si ma trezesc intr-un minutzel.
:kiss: ya all!
Buna dimineatza forumishti...
Azi noapte m-am luptat cu un joc pe comp, si acu' mi-e somn... Dar beau un ness facut de necko si ma trezesc intr-un minutzel.
:kiss: ya all!
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

-
Shaki - Mesaje: 7089
pei mergem ce mergeam si intr-o intersectie si deodata apare unu...tocmai din partea mea...sii bufffffff! a facut praf faru si partea din dreapta/fata a masinii e cam .... nashpa!...bine ca aveam centura pusa ca altfel mushcam naibii din parbriz...m-am speriat destul de tare...
din fericire(sau din pacate pt altii) sunt ok. ~)

din fericire(sau din pacate pt altii) sunt ok. ~)
- kahlan
- Junior Member
katzy- data aviatuare fii atenta- sunt tot felu' de boi pa lume shi multzi din ei sunt la volan 

riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
Buna dimineatza, Weet, Migu, 7vies
Si io am ajuns la serviciu... stau un pic sa beau ness-ul si ma apuc de munci, forumit si, eventual, concurs de generalitatzi

Si io am ajuns la serviciu... stau un pic sa beau ness-ul si ma apuc de munci, forumit si, eventual, concurs de generalitatzi

aliatzi, right? 

-
Shaki - Mesaje: 7089
neatza
abia facui ochi. Am o mare gramada de treaba azi shi afara ploo
abia facui ochi. Am o mare gramada de treaba azi shi afara ploo
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
k@tzy scrie:eu inund baia de fiecare data cand fac dush!
ii compatimesc pe vecinii tai. mai ales daca faci dus in fiecare zi. nici n-apuca oamenii sa usuce peretii ca hop alta inundatie. najpa rau pentru ei, pe bune.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma