o discutie serioasa despre lupul nebun, parul si neravul sau

politicianul vrea puterea, poporul se multumeste cu o minciuna acceptabila

Mesajde nodingat » Lun Iul 26, 2004 8:00 pm

demnitate, tarie de caracter, consecventza, modestie sau macar coerentza.
vreo asemanare ceva!?
......................................................................
asha ziceam shi io.
nodingat

Mesajde nocturna » Lun Iul 26, 2004 11:36 pm

aristidedan scrie:demnitate, ...consecventza
vreo asemanare ceva!?

io zic ca da. :D
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde supermouse » Mar Iul 27, 2004 1:50 am

ashaaaaaaaaaaaaaaaa va luatzi de marele tribun.... :)
riiiiiiiiiight................
supermouse
Junior Member

Mesajde supermouse » Mar Iul 27, 2004 7:00 pm

care marele tribun tocma a dat-o la intors a propos de Bush- shi a renuntzat sa il pupe in popou pe Dunya in ultima aparitzie RM
supermouse
Junior Member

capul

Mesajde thesoulline » Mie Iul 28, 2004 5:25 am

Sursele recente prevad radierea lui Vadim- pretul cerut pentru presedentia Nastase alaturi de cei 200 milioane pentru campania electorala a lui Bush, tot din fondul pentru Bechtel, 500 milioane ultimul imprumut. Deja pe OTV a inceput scandalul cu inregistrarile consilierului evreu al lui Vadim. Probabil ca pozele lui NAstase ca presedinte al Romaniei le-ati vazut...
Inainte de revolutie, Vadim apare frecvent alaturi de D_l ...Iliescu, in diverse vizite, in UTC fiind. Personaliatea lui Vadim? Ca orice politician, necesara pentru scopurile partidului...
thesoulline
Junior Member

Mesajde stefan » Joi Iul 29, 2004 9:46 am

Sursele recente prevad banarea lui liniutza pe "Politic si social", pretul cerut pentru 5 beri in bugatti-u vietii...
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde supermouse » Joi Iul 29, 2004 10:09 am

ai shi de la mine 5 cand vin in tzara

Ontopic:
de unde surse recente liniutza? ca io n-am vazut nimic in Romania Mare. Detalii
supermouse
Junior Member

Mesajde Yellow Pinkie » Vin Iul 30, 2004 4:22 pm

Nu cred sa-l radieze pesedeul pe Vadim, cind poate fi un aliat sau sprijin (de fapt si este... mai la fereala, asa). Pina la urma PUR si PRM joaca in orice clipa cum vrea pesedeul, UDMRul se da cu cine cistiga alegerile, deci alianta lu Basescu e cam singura, cam de izbeliste, ori cistiga, ori nu o sa aiba 'colegi' de opozitie.
It is I, Yellow Pinkie!
Yellow Pinkie
Junior Member

Mesajde supermouse » Vin Iul 30, 2004 4:27 pm

ce sa cashtige Basescu?
supermouse
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Iul 30, 2004 4:37 pm

aliantza lu basescu bre , nu basescu , iel gata ie primar.

am contorizat
- 5 beri fane
- 5 beri maiti
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde supermouse » Vin Iul 30, 2004 4:41 pm

dar aliantza asta scartzaie rau
supermouse
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Iul 30, 2004 4:52 pm

nu scartzaie, dimpotriva barometrul alegerilor parlamentare sunt deobicei alegerile locale unde alianta pnl-pd a avut un succes neasteptat. 4 primari la sectuare si unu jeneral ie chiar mai tare decat toti primarii din judetele din moldova

imaginea pesedeului ie sifonata si se vede ca lumea vrea alti hoti, mai noi, la putere :D
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde supermouse » Vin Iul 30, 2004 5:08 pm

aiule- la localele din 2000 prmeu a avut 7% shi la generale 20% asha ca eu nu ash fi asha sigura
supermouse
Junior Member

Mesajde nocturna » Lun Aug 02, 2004 12:27 pm

la localele din 2000 PRMu' a avut mult mai putzin de 7% (abea acuma, in 2004 avand ceva mai multe procente la locale) iara nebunu' a avut chiar mai muult de 20% la preshedintzie. da' pe vremea aia, sa votezi cu vadim era trendi, cul shi la moda, acuma s-a demodat. :D

nocturna

Mesajde supermouse » Lun Aug 02, 2004 6:30 pm

pai io shtiu... acu cine o vota cu nastase?
supermouse
Junior Member

Mesajde stefan » Dum Sep 19, 2004 9:29 pm

Daca tin bine minte, nu s-a pomenit pana acum pe subiectul asta despre mania "tribunului" lui fish de a semna "Alcibiade" in "Romania Mare". Informandu-ma despre personajul din Grecia antica, pot spune ca alegerea este interesanta si spune ceva despre firea lui Vadim: Alcibiade a fost un tip lipsit de caracter (cel putin asa reiese din relatarile lui Tucidide), care a impins Atena inapoi in razboi cu Sparta din orgoliu (pentru ca spartanii nu l-au luat ca negociator cand s-a facut pacea, in fine), pentru a o trada imediat ce concetatenii sai au hotarat sa-l judece pentru un presupus sacrilegiu, apoi s-a intors in tabara ateniana. Tot ce l-a interesat a fost gloria lui; in privinta lipsei de caracter, asemanarea cu Vadim nu poate fi negata. E posibil ca omul sa fie mai constient de defectele sale decat lasa sa se vada.

Totusi, Alcibiade a fost in stare sa convinga atenienii sa mearga de nebuni sa invadeze Sicilia, i-a jucat pe degete de multe ori (dealtfel si pe spartani), pe cand Vadim nu cred sa se fi dovedit vreodata asa de carismatic. Mai degraba a fost el jucat pe degete. Dar nu ar fi deloc improbabil ca tribunicu sa se creada un picutz mai dashtept decat este de fapt.
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde supermouse » Dum Sep 19, 2004 9:37 pm

pe mine intuarcerea la 180 de grade shi pupatul a posteriori la natzia lu Strul ma face sa cred ca de acuma ar trebui sa-i zicem Bula lu nea Vadim
supermouse
Junior Member

Mesajde nocturna » Lun Sep 20, 2004 9:48 am

io shtiam ca Alcibiade asta a fost chiar prieten cu Socrate. in fine, probabil vadim, facand paralela, s-a gandit la Alcibiade, personajul controversat, contestat de unii, slavit de altzii. ish acorda singur doza de importantza de care are nevoie.

nocturna

Mesajde river » Mar Dec 07, 2004 10:09 am

Se pare ca domnul Lup categoric nu va da mana cu PSDPUR-ul si ca-si va indemna turma sa-l voteze, DA, pe Basescu :D

Daca nu ma insel, Cristian Tudor Popescu (sau, in orice caz, unul din breasla lui) a apreciat faptul ca acest lucru - o eventuala colaborare DA-PRM - ar putea duce la pierderi considerabile de voturi pentru Basescu in al doilea tur.
Chiar sunt curioasa daca asa va fi...
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "

imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
river
Junior Member

Mesajde supermouse » Dum Ian 02, 2005 11:25 pm

shi uite ca n-a fost... Duamne ce penibil a ajuns individul... acuma se lauda ca el a facut "un preshedinte de tzara"
hai nu zau, gigele?
supermouse
Junior Member

Mesajde nocturna » Mar Mai 31, 2005 1:41 pm

daca doritzi sa (re)vedetzi, poate va era dor: tribunul schizoid, probabil vizibil ultragiat de lipsa de interes manifestata in general fatza de colosala lui existentza de cand a pashit 'in lateral' in ierahia partidului (nici macar scenariul de telenovela cu "hotzii, mafia, escrocii shi nenorocitzii mi-au furat laptopu-l", neavand succesul scontat), furibund shi rizibil, s-a hotarat ca ar fi timpul sa revina in fruncea partidului, partidul - viatza lui, mandria lui, copilul lui, lumina ochilor sai, obositzi shi injectatzi precum nervii, de abjectzii de tradatori de neam shi patrie. boon. pana aici, toate bune shi frumoase, numa' ca se prea pare ca "electricianul pensionar si analfabet", Ciontu, preshedintele inscaunat de Vadim in lipsa lui, pentru ca, citez aproximativ, era cel mai prost pe care l-am gasit dintre cei care imi carau servieta, am incheiat citatul, deimpreuna cu vicepreshedintele, Stanciu, un personaj "abject" - ne asigura onorificul, se simt bine fara tatucul schizotim, ba chiar minunat. ca atare, nu mai doresc revenirea acestuia la shefie. astfel, in timp ce parintele razboinic se sacrifica neshtiutor shi autist pe locul onorific, unde, intre doua electroshocuri, mai completa la doctoratu' despre ingeri, cele doua personaje malefice tzeseau ditai frumusetzea de "tentativa de puci", fiind naucitzi de "taratorul", Adrian Nastase, care i-a tulburat la minte pentru a se bucura de sprijinul politic acordat de PPRM. dar, mistretzul cu coltzi de argint, ochelari trendi shi costum alb, nu se lasa lovit shi inlaturat chiar asha ushor, shi, dintr-o singura mishcare, demite preshedintele, demite vicepreshedintele, ii arunca afar' shi revine la vechea denumire a partidului, PRM, din cauza ca se confuzau satenii la pronuntzare cand se mai strangeau ei asha pe la o shueta. dar nu-i nimic, unde da nenea Vadim creshte mare, puternic shi aprig, astfel incat Stanciu "amenintza" ca in toamna va candida pentru shefia partidului.

oare o sa sufere Alcibiade acelashi tragic sfarshit politic precum bunicutza, numa ca prea de timpuriu shi fara sa iasa cu asha palmares bogat ? oare dansul sta cu tensiunea chiar asha prost precum se poate distinge cu ushurintza ?

nocturna

Mesajde kant emir » Mar Mai 31, 2005 2:03 pm

nocturna scrie:
oare o sa sufere Alcibiade acelashi tragic sfarshit politic precum bunicutza, numa ca prea de timpuriu shi fara sa iasa cu asha palmares bogat ? oare dansul sta cu tensiunea chiar asha prost precum se poate distinge cu ushurintza ?

Bunicutza e acum ca raposatul (fie-i tarana usoara!) Papa: ba se simte OK, ba mai are nevoie de liniste si-un set de analize, ba apare la un balcon etc. Tribunul face ce-a facut tot timpul: azi e alba, maine-i roz etc. Nimic de luat in seama, sforarii sforaitoare cu priza la "nejte unii" care is cum is, da-s multi.
Din partea mea, sa se ia de aripa cu cucuveaua si sa se duca undeva (Ilici nici n-ar fi la prima intalnire cu Papa, dealtfel).
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde nocturna » Mar Mai 31, 2005 2:04 pm

kant emir scrie:Ilici nici n-ar fi la prima intalnire cu Papa, dealtfel

papa pius al doilea, chiar. :D

nocturna

Mesajde Alienor » Mar Mai 31, 2005 2:26 pm

din valtoarea circurilor vadimiene cu care deja m-am obisnuit si din noile intamplari, pentru mine se desprind cel putin doua concluzii triste:
- una ar fi (legata de, poate, singurul adevar pe care l-a rostit vreodata pacientul de frunte) ca fara Vadim peremeul avea sanse sa se subtieze simtitor, ba chiar sa nu intre in parlament, cunoscut fiind atasamentul maladiv pe care o parte a populatiei i-l purta exclusiv tribunului si declaratiilor lui latratoare , fara a cunoaste doctrina peremista (ma rog, in caz ca exista ceva coerent care sa poarte numele asta). Acu n'am lins pe bot, pentru moment, de speranta asta..
- a doua, mai grava, e ca neverosimilul spectacolul vadimian, improscarea continua de laturi, de o cacanarie fara limite si de o imbecilitate strigatoare la cer, ar fi trezit de mult la realitate orice om normal, iar importantza lui Vadim in romania ar fi fost aia fireasca, adica egala cu importanta pentru natiune a puricelui nr 26 de pe coada cainelui meu.
Concluzie - e trist, dom-le... ii lasam sa doarma?
Alienor
Junior Member

Mesajde kant emir » Mar Mai 31, 2005 6:32 pm

Am vazut si eu la "stiri" niscai info despre aceasta telenovela. Ce se mai poate spune, in conditiile in care un individ ca acest cvt isi face partid si se gasesc destui rumani vrednici sa-l ia in seama si sa-l urmeze, sa-l vada evoluand (asa cum bine stie el !) si sa-l urmeze in continuare ? De cate ori nu s-a sucit si contrazis creatura asta ? Ei bine, uite ca ai sai peremisti-peperemisti il urmeaza cu fidelitate, ca doar el e cel mai bun si mai patriot iar restul lumii nu-s decat dusmani care trebuie demascati ! Ma ia cu frig cand vad cum oameni (aparent) normali se incranceneaza in a sustine o asemenea paiata. Doar oameni cu mintea tulbure (ca nu cred ca vreun om cu mintea limpede) sunt in stare sa se inscrie in asemenea "partid". Prostia, nebunia si interesele sunt calitatile celor (vai, atat de multi !) care fac sa existe grupuri ca pereme, pesede si care-or mai fi.
Mda, oameni, Alienor (Concluzie - e trist, dom-le... ii lasam sa doarma?), n-ai ce sa trezesti, asa sunt ei.
kant emir

Mesajde blue_wing » Mar Mai 31, 2005 6:55 pm

un om cu o cultura stralucita nu inseamna neapat si un bun politician.
asta este parerea mea despre Vadim
"Pe buzele ei mi se naste sufletul." (L. Blaga)
Si daca dragostea spune NU mai sunt 665 de motive ca sa traiesti.
blue_wing
Junior Member

Mesajde Alienor » Mie Iun 01, 2005 9:07 am

kant emir, nu-i chiar asa.. nu mi se pare deloc normal sa-i las sa doarma.. Mi se rupe de optiunile si preferintele "oamenilor" de care vorbeam pentru flori, fete filme sau baieti, insa cand ma gandesc ca oamenii astia aleg parlamentari care vor contribui la conducere destinelor noastre sau ale copiilor nostri, trezirea mi se pare necesara. Politica nu are voie sa fie un bambilici jalnic, de felul showului peremist la care asistam.

Blue wing, nu te supara, dar ce ai zis tu e un truism de toata frumusetea, echivaleaza cu o fraza de genul "pasta de dinti nu e benzina". Constatarea nu ma incalzeste cu nimic; cei care n-au ce cauta in politica sa stea cuminti in coltul (salonul) lor.
Pe urma, sa fim seriosi cu "stralucirea" culturii.. nu stiu ce termeni de comparatie ai de-ai ajuns la concluzia asta..
Alienor
Junior Member

Mesajde kant emir » Mie Iun 01, 2005 10:05 am

Alienor scrie:kant emir, nu-i chiar asa.. nu mi se pare deloc normal sa-i las sa doarma.. .... preferintele "oamenilor" de care vorbeam pentru flori, fete filme sau baieti,........ oamenii astia aleg parlamentari care vor contribui la conducere destinelor noastre sau ale copiilor nostri, trezirea mi se pare necesara. Politica nu are voie sa fie un bambilici ..........

Repet, nu dorm, asa sunt ei. Preferintele "culturale" sunt evident si strans legate de cele "politice". "Trezirea" - categoric necesara, dar la nivel de popor]este[/B] bambilici. Vom evolua noi, poporul roman, va evolua si politica noastra (de la bambilici la septica, poate la bridge. Oricum, tot un joc o sa ramana.)
kant emir

Mesajde Alienor » Mie Iun 01, 2005 11:58 am

raman la parerea mea.. asta nu-nseamna ca tre-sa fii de acord cu mine.

"Sunt asa cum sunt" adica blonzi, bruneti, prosti sau inteligenti... ok. Dar ignoranta si capacitatea de a se lasa manipulati nu sunt trasaturi native si se pot schimba. Si daca pot sa schimb asta la cineva din jurul meu, incerc s-o fac. Nu doar pentru binele lui, ci si pentru al meu si al apropiatilor mei.

Si in ziua de azi la anumite institutii de invatamant superior (IRI, de pilda), se indoctrineaza tineri cu niste tampenii strigatoare la cer (de genul puscariile comuniste n-au existat, canalul a fost o placere, un fel de sotron la care oamenii s-au jucat de bunavoie, samd).. Ei bine, daca-l aud pe unul iesit din asemenea scoli indrugand ineptiile auzite, nu ma multumesc sa zic "aoleu, e bou, sa-l las in pace" .. Dupa calmarea primului impuls (= sa-i trag un pumn in ochi) incerc sa-i deschid ochii (ma rog, ochiul ramas neinvinetit :) )

si inca ceva.. schimbarea unui popor nu "se" face asa, singura. In afara de nivelul "macro" (=contextele istorice si politice ale unor epoci), schimbarea este, am mai zis, o suma de mini eforturi sau schimbari individuale.
Alienor
Junior Member

Mesajde kant emir » Joi Iun 02, 2005 12:19 am

Alienor, eu sunt de acord cu tine ca trebuie sa facem cate ceva, dar tu nu te-ai izbit niciodata de opacitatea celor cu mentalitati suficiente? Eu de "impenetrabilii" astia ma plang. Cunosc o sumedenie de indivizi cu care nu se poate purta vreo discutie, oameni care nu asculta argumente (poti sa le "demontezi" pseudoteoriile cu toata logica scrisa si gandita pana acum - asta in cazul in care te lasa sa vorbesti - ca tot degeaba), si cu care nici n-are rost sa mai incerci, pana la urma. Nu e nimic de facut cu astia, decat (iertat fie-mi cinismul !) sa asteptam sa moara. Generatiile mai tinere deja au alta viziune (nu ca tineretea ar fi o garantie, dar, in general, tinerii au deschidere), n-au apucat sa fie pervertiti de obedienta vremurilor trecute. E drept, nivelul cultural pare sa fie in declin, dar ridicarea gradului de "civilizare" cred ca o sa compenseze. Marea realizare a schimbarii din 89 este libertatea. Avem acces la informatie (10x god for the internet, televiziune prin cablu etc) si putem sa alegem (distractia, cultura, ce vrem noi). Dupa ce se vor "aseza" lucrurile si pe la noi (ca suntem inca tulburi grozav), peste inca vreo .... ani si guverne, cine stie, poate ca vadimtudorii vor fi simple ciudatenii cu un impact minor. Dar priveste invatamanul romanesc, cate tentative caraghioase de reforma n-a cunoscut in 15 ani ? Pun asta pe seama incompetentei si coruptiei pesediste (nu dezvolt acum), iar respectivul pesede il datoram tot "hotaratilor" conationali care au votat cu atata inconstienta, de atatea ori. Eu sper ca vom avea invatamant responsabil (profesori, directori, inspectori, ministri - in primul rand competenti), iar generatiile viitoare sa fie mai pregatite sa refuze manipularea.
kant emir

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Politica