C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
balrogule, postu a fost jters
io cre caviu in Romania in sectembrie da nu promit, ca ideea era ca vine PF in romania shi nu vreaui sa-i manance fun caine
io cre caviu in Romania in sectembrie da nu promit, ca ideea era ca vine PF in romania shi nu vreaui sa-i manance fun caine
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
incet da sigur, se pare ca ofenderu va deveni un ionuzzz de mare angajament care va fi espluatat in comun de danone si neatzu
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
darken+balauru = :love:
merluc m-a sunat necko din trin sa mantrebe de locanta. eo am o locanta favorita in tzentru unde baics sigur o sa vrea. pana in acest moment io+baics+necko (parca si fane zisese ca vine).
daca mai vrea cineva cichin, ie rugat(a) sa ma contacteze (nesecsual) pe YM, mail, PM, rog nu mobil pana in ORL 16.00 ca am de munca ca berila.
plec sa mananc sio si revin.
merluc m-a sunat necko din trin sa mantrebe de locanta. eo am o locanta favorita in tzentru unde baics sigur o sa vrea. pana in acest moment io+baics+necko (parca si fane zisese ca vine).
daca mai vrea cineva cichin, ie rugat(a) sa ma contacteze (nesecsual) pe YM, mail, PM, rog nu mobil pana in ORL 16.00 ca am de munca ca berila.
plec sa mananc sio si revin.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
bah nu am jtiut un sa pun asta (ie de la noi si ie pruaspata)
A new variant of the MyDoom Mass Mailing Worm hit the internet today, July 26, 2004.
*
The following information is from Symantec's Web Site:
"W32.Mydoom.M@mm is a Category 4 mass-mailing worm which sends itself to all the email addresses that it finds on an infected system. The name of the email attachment may contain a randomly selected domain which was found on the sender's system."
In addition to its Mass-Mail capabilities, MyDoom.M also installs a backdoor on infected hosts.
Mass mailing worms, with executable attachments, are typically caught at our mail gateway.* This one, unfortunately, slipped through.* The condition which allowed this existed through about 12:00pm, Chicago time, July 26, 2004.* While new incoming mail has been blocked, there may be some infected e-mail, either in your mail box or queued to be delivered.
*
If you see an e-mail attachment with an extention, such as, W**888.com (adeca cum ie mailu meu da cu W mare) or *****.com.zip, delete the e-mail.
A new variant of the MyDoom Mass Mailing Worm hit the internet today, July 26, 2004.
*
The following information is from Symantec's Web Site:
"W32.Mydoom.M@mm is a Category 4 mass-mailing worm which sends itself to all the email addresses that it finds on an infected system. The name of the email attachment may contain a randomly selected domain which was found on the sender's system."
In addition to its Mass-Mail capabilities, MyDoom.M also installs a backdoor on infected hosts.
Mass mailing worms, with executable attachments, are typically caught at our mail gateway.* This one, unfortunately, slipped through.* The condition which allowed this existed through about 12:00pm, Chicago time, July 26, 2004.* While new incoming mail has been blocked, there may be some infected e-mail, either in your mail box or queued to be delivered.
*
If you see an e-mail attachment with an extention, such as, W**888.com (adeca cum ie mailu meu da cu W mare) or *****.com.zip, delete the e-mail.
- gaga
io crecai menaj a qatr daco pui si pe catzelusa lu basu 

-

am venit! deci vaz ca secreieaza nejte cupluri mai mult sau mai putzin secsuale!
poi io va cam las ca-s satul de futai!:(

poi io va cam las ca-s satul de futai!:(

[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
aiule, bre eo nu mai pot ! hai sa facem dracu pe unteva subiectu nostru cu "ce ie in cdplearu vostru in acest moment?" deci de mai bine de un an ma aptzin sa scriu acolo, da nu cred ca mai rezist mult.
-

neatza - Mesaje: 5820
merluc
matinale aptinete sin continuare. acolo ie de ban.
io as face un tred "birou aprovizionare si desfacere ionuzzzi" unde uaminii sa vina cu cereri pentru a oferi respectiv a dobandi ionuzzzi
matinale aptinete sin continuare. acolo ie de ban.
io as face un tred "birou aprovizionare si desfacere ionuzzzi" unde uaminii sa vina cu cereri pentru a oferi respectiv a dobandi ionuzzzi
-

aiule, doo trebi:
unu: de ce iesht negru ?
doi: ma duc la o tzigare.
danone, imeuu meu na functzionat din cauza ca ie un dobitoc. acuma iam dat doo perechi de palmi shi shia revenit
unu: de ce iesht negru ?
doi: ma duc la o tzigare.
danone, imeuu meu na functzionat din cauza ca ie un dobitoc. acuma iam dat doo perechi de palmi shi shia revenit
-

neatza - Mesaje: 5820
pai jtii matale de ce sunt pe negru, nu mai fac valva. asa fru cel de sus
testere, nu ie bre, funtzionarii ie incoruptibili bre in biurou ala
testere, nu ie bre, funtzionarii ie incoruptibili bre in biurou ala
-

danone, da de unde stii mataluta cum ie poolile de negru? poti da unele detalii ?
-

nacsualo, numa zi si mie carei locanta favorita si la ce ora sajung acolosea, dupa 18.00 de preferinta.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
aiu, de pe meil ca imi trimitetzi voi tofelu de porcoshenii.
baics, inca nu jtiu locanta, sigur dupa 18.00, de loc te anuntz telefonic eo stai linistit.
or bugatti or central asta sigur
baics, inca nu jtiu locanta, sigur dupa 18.00, de loc te anuntz telefonic eo stai linistit.
or bugatti or central asta sigur
- gaga
danone, si ciucalata invelea marmota in zmeura
ce noroc are tasica ca sa esteriorizat pe barfe ....
ce noroc are tasica ca sa esteriorizat pe barfe ....
-

bah io mas razbuna ca duar ie arma regilor da nam cum pe barfe chiar daca ie cu jicniri
memetule, matale jtii ca tuamna se numara ionuzzzi, acu iei ie la mare , la suare , la munte , la cabane da vine iei de sa vezi de nu mai facem fata. oricum trebe infiintat biurou de aprovizionare, desfacere si revendicare de ionuzzzi
memetule, matale jtii ca tuamna se numara ionuzzzi, acu iei ie la mare , la suare , la munte , la cabane da vine iei de sa vezi de nu mai facem fata. oricum trebe infiintat biurou de aprovizionare, desfacere si revendicare de ionuzzzi
-

s-a semnat condica si stabilit locanta giamuri multe cu trei voturi din trei si in unanimitate sa hotarat ca daca mai ine funu ne gaseshte acolo.
apropou, lista ie deschisa si maine
apropou, lista ie deschisa si maine
- gaga
Aiule: apai daca tre infintat dece nul infintezi. da fal si tu undeva unde sa ai puterea sa stergem posturile ozenistice
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
deci bre, daca schinbatz ceva, sa m-anuntzatz shi pre mine!
io conced pana in 15 august!
bassule, se pare ca lovesc hermannstadtu numa pe la 10 pemeu(post meridian in spetza!) pana schinbat, dush etc se face cam tarziu shi ma tem ca n-o sa am tupeu sa te deranjez... sau poate din contra:)!
vedem noi maine!
s-avetz grija de voi, da` mai ales de ozenuri ionuzzzistice nunukoboddonosoristiculkutzuchice!
un prelung shi zemos(imi curg balele dupe nejte mancaruri calde d-acasa!) pa la evribadi!
io conced pana in 15 august!
bassule, se pare ca lovesc hermannstadtu numa pe la 10 pemeu(post meridian in spetza!) pana schinbat, dush etc se face cam tarziu shi ma tem ca n-o sa am tupeu sa te deranjez... sau poate din contra:)!
vedem noi maine!
s-avetz grija de voi, da` mai ales de ozenuri ionuzzzistice nunukoboddonosoristiculkutzuchice!
un prelung shi zemos(imi curg balele dupe nejte mancaruri calde d-acasa!) pa la evribadi!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740