Ce-ai facut azi?

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde balrogu' » Joi Iul 29, 2004 1:00 pm

[quote="Mr. Q varza toata ziua. [/QUOTE"]
haide mah nu pune la suflet... zici ca tzii la mine? Tre' sa lamurim atuncea ce sex ai...Io's mai obtuz ashea cand vine vorba de astea...
bau
balrogu'
Junior Member

Mesajde Mr. Q » Joi Iul 29, 2004 1:07 pm

Mai balaurule (se poate, nu ?!?) ;-) Traim intr-o lume a conventilor sociale si personale si eu incalcand-o pe a ta te-am jicnit. Eu sunt mai slobod la gura ;B dar nu din rautate. SEX-ul ? ... ia ghici !!! :*
La loc luminat, loc cu verdeata, unde nu este nici intristare, nici durere sau suparare !!!
Mr. Q
Junior Member

Mesajde balrogu' » Joi Iul 29, 2004 1:24 pm

daca zaci coleashea conform semnaturii tale nu cred ca ie un demers lucrativ sa-tzi aflu sexu' ...nici necrofil nu's... imi pare rau da' mie ca ramai cu dragostea neimpartashita! ;)
bau
balrogu'
Junior Member

Mesajde Shaki » Joi Iul 29, 2004 1:50 pm

Azi am avut o zi foarte frumoasa, si nu dintr-un motiv deosebit... pur si simplu m-am simtzit bine ~)
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde Mr. Q » Joi Iul 29, 2004 1:56 pm

Sunt dimineti in care imi beau cafeaua in gradina (iubesc aceste momente) si atunci ma simt ca in rai (adevarul este ca am o gradina superba). ;o Daca mi-as putea instala biroul de la munca acolo, cu tot cu "furtunul" de internet, "nu as mai trudi nici o zi din viata mea" vorba intzeleptului.

Dar bag sama, mai balaure, ca ma crezi vreun sectant sau ~a ... :no:

Sunt un tip normal (na ca ti-am zis !!!), poate prea presat si constrins, dar hai ca intram in amanunte intime si se plictiseste lumea.

Inapoi la munca ;w
La loc luminat, loc cu verdeata, unde nu este nici intristare, nici durere sau suparare !!!
Mr. Q
Junior Member

Mesajde neatza » Joi Iul 29, 2004 1:57 pm

sa beau o bere... ? sa comentez.... ? sa beau o bere .... ? tase, im pare rau, ai ghinion ! la cate ber am chefuit asear, parca po sa ma lipsesc de una.

Tanase scrie:Astazi am realizat ca nu numai am pierdut pe cineva drag mie. Am realizat ca persoana e pierduta definitiv pentru ea insasi. Am descoperit ca si eu sunt pierdut si ca degeaba m-am regasit zilele astea. Dar, probabil ca voi lua acelasi drum si voi face la fel cum a facut si ea. probabil ca e mai bine asa, sau mai rau. Nu ma voi pierde pe mine. Pentru ca voi sti mereu unde sa ma opresc.

deci ce vroiam eo sa zic: deci tu dabia acuma ai aflat ca santalnit shakti cu basu shi cu bortzianu ? deci daca nu punea pozele alea acolo.... traiatz fericitz pan la adanci batarnetzi, nu ?
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde gaga » Joi Iul 29, 2004 2:04 pm

~p bah ejti anormal ~p
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde memetshot » Joi Iul 29, 2004 2:05 pm

io am zis ca neatza ar trebui banat pe viatza pentru schizofrenie
bre care dintre aia trei scrisa si care copie?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde Mr. Q » Joi Iul 29, 2004 2:06 pm

Shaki scrie:Azi am avut o zi foarte frumoasa, si nu dintr-un motiv deosebit... pur si simplu m-am simtzit bine ~)

Shaki, nu ai vrea sa ne trezim maine impreuna :kiss: . Poate asa o sa am si eu o zi buna (ultimele tare au fost de ... ;a ).
Ce zici ? Pe urma bem o cafa intre flori si, cine stie ... \:/
Te astept ! :-:
Mr. Q
Junior Member

Mesajde Shaki » Joi Iul 29, 2004 2:32 pm

Mey mr q, credeam k eshti serios... deja il paraseshti pe balrogu'? :D

Shaki

Mesajde Tanase » Joi Iul 29, 2004 2:39 pm

neatza scrie:sa beau o bere... ? sa comentez.... ? sa beau o bere .... ? tase, im pare rau, ai ghinion ! la cate ber am chefuit asear, parca po sa ma lipsesc de una.

deci ce vroiam eo sa zic: deci tu dabia acuma ai aflat ca santalnit shakti cu basu shi cu bortzianu ? deci daca nu punea pozele alea acolo.... traiatz fericitz pan la adanci batarnetzi, nu ?

Neatza, nu vreau sa-mi iau ban si nici nu vreau sa ma cobor la nivelul tau. Stiam ca s-a intalnit acolo cu Bass si cu Bortzianu. Am si vorbit cu Bortzianu, si cu Bass. Nu era asta problema. de fapt nu e nici o problema. Am scris ce am simtit si daca aveai putina minte nu comentai, dar, pentru un bugetar de TVR nu am la ce sa ma astept. Si apropo. TU tocmai ai facut cea mai mare greseala din viata ta. iar cand o sa-ti dai cu tesla in coaie de durere sa-ti aduci aminte numele de TANASE. Si iata ca m-am coborat la nivelul tau, dar asa sunt eu mai protestatar. Pentru Admini, asta nu era o amenintare, nici o promisiune. Un fapt.
Tanase

Mesajde Mr. Q » Joi Iul 29, 2004 2:48 pm

Draga Shaki, Balrogu' este mult prea sensibil pentru mine (nu ca tu nu ai fi ;-) )
Si, totus, prefer compania feminina dimineata (relativ insa: tu esti femeie, o fi el barbat ?!?) :nope:
Dar ca nou venit in acesta familie, "zimbetul" tau ma fermecat si "dulceata glasului" tau mi-a mangaiat auzul. :-X
;e Sunt tare, nu !!!
Dar, fara suparare, sa sti ca imi esti simpatica !
Mr. Q
Junior Member

Mesajde gaga » Joi Iul 29, 2004 2:53 pm

buey asta nu e de matrimoniale ...

Tase vorbesti ezapt ca barbatul canadiencei, eshti sub orice critica. daca atunci cand iti este depasit nivelul treci la amenintari ca ultimul cocalar, pt mine esti de ignore.

artist? pfuai :bleah:
gaga

Mesajde baixinho© » Joi Iul 29, 2004 2:56 pm

auzi, mai, tanase, pe tine chiar te mananca in rect? ce pielea mea legatura are ca neatza este bugetar la tvr cu logica? chiar vrei sa m-apuc sa torn aici cum iti faci tu stirile si cat rahat mananci cand compui materialele? vezi ca te cam joci cu rectul pe langa penisul sculat.

on-topic: am fost la o conferinta de presa.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde neatza » Joi Iul 29, 2004 2:59 pm

tase, uite care ie problema: daca tu ai probleme mari, nu ie cazu sa ma implici shi pe mine in iele. deci treburi cu amenintzari shi alte vrajeli d'astea.... iao mai ushurel. nu ie vina mea ca n-ai simtzu umorului, la fel cum nu ie vina nimanui ca tea parasit o fata.

te-ai laudat, te-ai spart in figuri cu ce faci, cu ce dregi, cu ce futzi shi alte alea. shi pana la urma realitatea a dovedit ca toate vorbele tale sunt apa de ploaie. repet: nu ie vina nimanui in afara de tine. eshti singurul responsabil pentru toate eshecurile din viatza ta.

iar daca altzii s-au descurcat mult mai bine in viatza decat ai putut tu, asta nu ie un motiv sa le sari la beregata.

peseu: tomna am primit pemeul de la tine. daca ai taria convingerilor tale, inseamna ca n-ai nimic inpotriva sal fac public, nu ?

neatza

Mesajde Mr. Q » Joi Iul 29, 2004 3:00 pm

Tanase, te rog sa nu fi suparat ~r
Azi am citit ceea ce tu ai postat si, crede-ma, ca 90% asa m-am simtit si ei cu putine zile in urma. "Nu ma voi pierde pe mine. Pentru ca voi sti mereu unde sa ma opresc." Vezi tu, uni nu au putere asta si, probabil, ma voi trezi peste multi ani, ma voi uita in oglinda si ma voi intreba: Cine draq este boul ala care se uita la mine ?!?
Numai de bine, si ... sa fi iubit !!!
Mr. Q
Junior Member

Mesajde Tanase » Joi Iul 29, 2004 3:03 pm

Stai linistit Mr Q ca lucrurile nu sunt intotdeauna ceea ce par a fi nici in ceea ce ma priveste.
Ptr Neatza, cand nu cunosti o situatie pe de-a intregul nu te repezi ca berbecul sa o comentezi. Asta inseamna lipsa de maturitate si intelepciune. Nu stii nimic si ii judeci pe altii. Nu are rost sa spun nimic, doar ca am vorbit serios ce am vorbit.
Tanase

Mesajde gaga » Joi Iul 29, 2004 3:06 pm

hai bre tase, ma lasi, daca unii nu dau in vileag chestii pe net nu inseamna ca nu le cunosc. "situatia" a ajuns si la urechile mele chiar daca nu ma interesezi.

repet ejti :bleah:
gaga

Mesajde neatza » Joi Iul 29, 2004 3:07 pm

auzi ba, da tu prieteni in viatza reala ai ? shi daca ai (fapt de care eo unu ma indoiesc) de ce nu itzi vershi amaru catre iei, eliminand astfel riscu de a fi loat peste picior ?

pai nu se puate ashea ceva, ca tu trebe sa faci parada cu sentimente shi cacaturi. dece ?

shi alt peseu: o sa tzi se para stupid, da chiar ashtept acordul sau dezaprobul tau pentru a face public pemeul primit de mine de la tine.

neatza

Mesajde memetshot » Joi Iul 29, 2004 3:07 pm

Asta inseamna lipsa de maturitate si intelepciune.

bre tase, io nu comentai niica la ce scrisasi tu colosha. dar neatza e cel care are lipsa de maturitate? pai tu ejti ca o vita proasta (scuze dar uneori cineva tre satz spuna si asta, no offence) si vi si te plangi pe un forum (si in plus si pe barfe, unde dacatz dau mue nu-mi iau nici macar un galben) ca vai te-a parasit gajica si poola mea.
deci....ia-o usor si vezi ca au bagat astia la aprozar simt al umorului.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

Mesajde eyewitness » Joi Iul 29, 2004 3:11 pm

bah tasica, chestia cu lipsa de maturitate si intelepciune deja ie tic verbal la matale da primu care da dovada de aceasta lipsa iejti chiar tu. daca ai probleme pe care nu le cunoastem de ce poola mea postezi pozand in victima si cand ti-o furi sari ofuscat amenintzand. parca eram distractivi si te faceam sa razi. vezi ca iejti ipocrit?
si inca ceva, umor n-ai, agramat iejti, te exprimi greoi si ambiguu, ipocrit iejti, infatuat nu mai spun, daca si cu muzica iejti la fel atunci hales bules
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Tanase » Joi Iul 29, 2004 3:11 pm

Nu am simtul umorului si nu m-am plans pe forum. Am spus ce am facut azi. ce am simtit. Atat. Asta nu inseamna ca unii trebuie sa fie tzarani.
Sunteti atat de prosti!!!!
PA copii
Tanase

Mesajde memetshot » Joi Iul 29, 2004 3:14 pm

nu m-am plans pe forum

si mormota invelea berea in sticla
memetshot

Mesajde neatza » Joi Iul 29, 2004 3:15 pm

vad insa ca nu prea miai raspuns la intrebarea mea referitoare la a face public contzinutul pemeului de la tine. tze cumva frica de ceai scris acolo ?

neatza

Mesajde supermouse » Joi Iul 29, 2004 3:33 pm

bai suparara-tzi superstaru
ai dreaq sa fitzi voi, sa vedetzi ca face un cantec despre cemeishti ai dracului....
riiiiiiiiiight................
supermouse
Junior Member

Mesajde Mr. Q » Joi Iul 29, 2004 3:35 pm

Mai baieti, io incercam o discutile "la sentiment" cu Shaki, iar voi va paruiti de mama focului. Mai Tanase, fara suparare, ~r , dute si tu bea o bere, doua. Poate uiti sau poate ;M si-ti trece. Cat despre voi, ceilalti, lasati copilul in pace ca sufera (ce-si face omu' cu mana lui nici draq, sau neatza ;y , nu-l desface).
Hai ca ma-ti intristat. :sal:
Mr. Q
Junior Member

Mesajde supermouse » Joi Iul 29, 2004 3:36 pm

shaki e a lu' pishki, drum inchis
riiiiiiiiiight................
supermouse
Junior Member

Mesajde Tanase » Joi Iul 29, 2004 3:37 pm

Am avut o dicutie foarte revelatoare cu Neatza pe ym. Mi-am dat seama ca am gresit cu amenintarile. Asta e o mitocanie. Si ca l-am acuzat pe nedrept ca a amenintat-o pe shakti. Intelesesem gresit. Am fost un mare prost zilele astea si am facut multe greseli. Imi pare rau ca mi-am razbunat nervii pe Neatza. + Promit sa nu mai fac.
Tanase

Mesajde Shaki » Joi Iul 29, 2004 3:38 pm

Mey Q... discutziile alea n-au rost pt. k am prieten. Ma bucur insa k ma simpatizezi... ma bucur cand aud k forumishtii ma plac, sper sa ma placa cu totii :)
Catharsis dammit... mi-ai luat-o inainte la concurs cu "scrima" :D
Chiar m-am simtit bine azi, si urmeaza sa ma intalnesc cu o prietena draga care a fost plecata in strainatate, abia ashtept sa o revad :)

Shaki

Mesajde eyewitness » Joi Iul 29, 2004 3:40 pm

shaki, puschea pe linba, cum adica ai pretin? acu spui?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma