Ce parere aveti de clip, piesa etc.?
Tare rau: negativ, versuri misto
Explicit - De sezon
15 mesaje
• Pagina 1 din 1
Explicit - De sezon
"copiii de azi sunt doar mc-ii de maine"
-
sache - Junior Member
DA AM VAZUT SI EU CLIPUL ,MISTO SI PIESA SI CLIPUL ,dar mi s-a parut c-am comercial...........dar de fapt totul este comercial
gli incontri,gli scontri,lo scambio di opinioni,
persone che son' fatte di nomi e cognomi
venghiono signori,che qui c'e il vino buono
le pagine del libro e le melodie del suono
si vive di ricordi,signori e di giochi
di abbracci sinceri,di baci e di fuochi
di tutti i momenti tristi e divertenti
e non di momenti tristemente divertenti
persone che son' fatte di nomi e cognomi
venghiono signori,che qui c'e il vino buono
le pagine del libro e le melodie del suono
si vive di ricordi,signori e di giochi
di abbracci sinceri,di baci e di fuochi
di tutti i momenti tristi e divertenti
e non di momenti tristemente divertenti
- foxu
- Junior Member
De inceput o sa incep cu inceputu' shi:
1.Negativ-suna destul de bine pentru sezonu estival
2.Rima-jocul lor de cuvinte mi se pare destul de funny asha ca le acord o bila alba
3.Flow-se putea shi mai bine
Am zis ce trebuia sa spun sau noohh??:)
1.Negativ-suna destul de bine pentru sezonu estival
2.Rima-jocul lor de cuvinte mi se pare destul de funny asha ca le acord o bila alba
3.Flow-se putea shi mai bine
Am zis ce trebuia sa spun sau noohh??:)
Singur cu mine
-
sadox - Junior Member
Inca o dezamagire vara asta...dupa ce piesa de pe Proiect a fost printre preferatele mele, piesa asta a fost, cum bine a remarcat gizzo, "de pluton", acest atribut i se potriveste perfect.
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
Piesa nu mi se pare prea buna.Puteau sa scoata o piesa mai buna.E bine k au scos ceva.
pace
pace
Inteligente
Rime
Compun
"Mii de pusti in centru la concertul Wu-Tang/Mii de taguri, pe-alocuri/Statui cu Sugarhill Gang."
"Cel ce fara de pacat sa arunce primul cu piatra"
Rime
Compun
"Mii de pusti in centru la concertul Wu-Tang/Mii de taguri, pe-alocuri/Statui cu Sugarhill Gang."
-
IrC - Junior Member
Oare e mai bine scoti ceva ce lasa de dorit sau sa nu mai scoti deloc? Eu zic varianta b)
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
Si eu zic tot b, dar decat nimica, mai bine asta.Macar mai aude lumea de ei.
Inteligente
Rime
Compun
Rime
Compun
-
IrC - Junior Member
Am vazut ieri clipul.... Sincer ma asteptam la mult mai mult de la baieti.
DAR...asta e.
Sunt sigur ca nu au avut nici un cuvant de spus in alegerea piesei care a fost promovata prin clip,respectiv "de sezon".
Daca ati observat, scria Roton/Nrgia . Asta inseamna ca au plecat de la Urban?
daca da, au fost obligati de Moraru sa scoata p tv piesa asta care m`a lasat masca (de cat de najpa mi s-a parut). Puteau mult mai bine. MULT
DAR...asta e.
Sunt sigur ca nu au avut nici un cuvant de spus in alegerea piesei care a fost promovata prin clip,respectiv "de sezon".
daca da, au fost obligati de Moraru sa scoata p tv piesa asta care m`a lasat masca (de cat de najpa mi s-a parut). Puteau mult mai bine. MULT
Drept inainte, alerg ca intr-un vis/
Oare ma indrept spre iad, sau inspre paradis?
Oare ma indrept spre iad, sau inspre paradis?
-
DIEGYS - Junior Member
Ma asteptam la mai mult.Nu-mi place.Clipul e ok,dar melodia...

Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
-
Raspopitu - Junior Member
[quote = DIEGYS]Am vazut ieri clipul.... Sincer ma asteptam la mult mai mult de la baieti.
DAR...asta e.
daca da, au fost obligati de Moraru sa scoata p tv piesa asta care m`a lasat masca (de cat de najpa mi s-a parut). Puteau mult mai bine. MULT[/QUOTE]
eu nu cred ca au plecat de la urban... chiar de curand am vazut pe un perete din apropierea studioului un stancil cu ei "explicit - muzica depravata" (asa se cheama albumul...editat la Urban)... daca ar fi plecat de la urban, atunci nu prea vad sa mai fi facut ei treaba de acum inainte... nu ca ar fi Muraru nasol, ca NU-i asa, el nu-i dan popi sa le impuna chiar tot ce si cum... si parazitii au contract cu rotonu' si ei isi vad de treaba in continuare cu rebel music. probabil au facut si explicit contract de distributie sau ceva... si merg cu Urban records inainte.
...oricum piesa nu-mi place, insa e ok, pt. ca se vrea a fi o ironie... apropo de titlu si continutul piesei. ca imi vine greu sa cred ca ar fi avut alta intentie... mi-e si frica sa ma gandesc ca ei ar fi "vorbit" serios in piesa... :rolleyes: abia asta ar fi grav
peace out!
DAR...asta e.
daca da, au fost obligati de Moraru sa scoata p tv piesa asta care m`a lasat masca (de cat de najpa mi s-a parut). Puteau mult mai bine. MULT[/QUOTE]
eu nu cred ca au plecat de la urban... chiar de curand am vazut pe un perete din apropierea studioului un stancil cu ei "explicit - muzica depravata" (asa se cheama albumul...editat la Urban)... daca ar fi plecat de la urban, atunci nu prea vad sa mai fi facut ei treaba de acum inainte... nu ca ar fi Muraru nasol, ca NU-i asa, el nu-i dan popi sa le impuna chiar tot ce si cum... si parazitii au contract cu rotonu' si ei isi vad de treaba in continuare cu rebel music. probabil au facut si explicit contract de distributie sau ceva... si merg cu Urban records inainte.

...oricum piesa nu-mi place, insa e ok, pt. ca se vrea a fi o ironie... apropo de titlu si continutul piesei. ca imi vine greu sa cred ca ar fi avut alta intentie... mi-e si frica sa ma gandesc ca ei ar fi "vorbit" serios in piesa... :rolleyes: abia asta ar fi grav

peace out!
- usualflow
- Junior Member
da, este o ironie
le puteti pune intrebari lor direct aici :
http://www.urbanrecords.ro/mod/forum/viewtopic.php?t=979

le puteti pune intrebari lor direct aici :
http://www.urbanrecords.ro/mod/forum/viewtopic.php?t=979
Where were you the day HIP HOP died ? Is it too early to mourn, is it too late to ride ?
-
Koma - Junior Member
15 mesaje
• Pagina 1 din 1