miraculosu scrie:Nanuka, eu nu horcai in somn. Nici macar nu sforai. Nu s-a plans nimeni de mine in acesta problema.
ca e nu shi nu shi iarashi nu fu pe-ntzeles!... totushi, de ce e o problema?
miraculosu scrie:Nanuka, eu nu horcai in somn. Nici macar nu sforai. Nu s-a plans nimeni de mine in acesta problema.
neatza scrie: sa nu uitam ca tu pana la varsta asta n-ai fost in stare sa prosteshti o gagica sa se joace cu putzulica ta. deci mucles !
chihu scrie:pentru dresaj itzi trebe putere de convingere
hamham scrie:sa nu uitam ca tu pana la varsta asta n-ai fost in stare sa prosteshti o gagica sa se joace cu putzulica ta
haisictir scrie:deci mucles
supermouse scrie:majoritatea barbatzilor nu shtiu ce fac
neatza scrie:uite cum vad eo treaba: (...) eo sunt cretin, (...) nu te chinui sa te gandeshti foarte mult la ce am scris. nu am vrut sa te conving de nimic, am loat doar o paosa
neatza scrie:roago pe tanti asistenta sa citeasca ce am scris eo shi satz faca un rezumat
neatza scrie:Am trei alter ego, totzi bolnavi de schizofrenie
auuuuuuu scrie:bre biatu, am zis ca sunt schizofren, nu cretin
neatza scrie:un mic peseu: tu itzi dai seama ca ieshti interesant shi ai umor doar atunci cand dai citate din mine
neatza scrie:doi, sa nu uitam ca tu iesht ala care imi cerea mie sfaturi despre cum sa agatzi gagici. iar daca eo sunt cretin, ce deducem din asta despre tine ?
botumed scrie:pe vitor, lasa umoru in seama profesionujtilor
supermouse scrie:danone pleca la cumparatauri shi neatza la bere
iarbaexpirata scrie:deci ionuzzzzu se identifica prin scandal. asta nu scria in regulamentu de capturare a ionuzzzului si il rog pe aceasta cale pe ofendar sa nu schimbe regulile. si cum iei are ionuzzzi, orice ar zice ofendar, ca doar nu iel aleje daca sa fie sau nu unu, ofendar ie un circ. sau intr-o lojica din topor, un joker
uberM scrie:boii ashtia ar trebui impushcatz, wrong statement
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori