Ionuzzzi de pe tot forumu' adunatzi-va!

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Ionuzzzi de pe tot forumu' adunatzi-va!

Mesajde nodingat » Vin Iul 30, 2004 4:20 pm

ionuzz scrie:ionuzz ete numele meu. Prin acesta se dovedeste faptul ca sunt cu mult peste nivelul vostru

sub egida mentorului nostru spiritual, in replica la biroul aiului, ca institutzie reprezentativa pt ionuzzzi deschid threadul asta.

impreuna vom fi puternici!

Drepturile ionuzzzilor:
- gresheala e omeneasca => putem greshi, nu-i bai!
- spre deosebire de seniori, avem putzine postari si nu ne doare sufletu', asha tare, sa plecam.
- putem sa ne organizam, cum incerc io acum de ex.

Obligatziile ionutzzzilor:
- avem obligatzia sa fim noi inshine!

Nota: totzi au fost odata ionuzzzi!

supermouse, nu-mi strica socoteala, de ce postezi aici? tu eshti in alta tabara!

io-l ashtept pa ofender sau pa nanuca sa ne exprimam shi voi nu ne lasatzi...
pai treaba-i asta!?
nodingat

Mesajde supermouse » Vin Iul 30, 2004 4:22 pm

shi inmultzitzi-va
riiiiiiiiiight................
supermouse
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Iul 30, 2004 4:30 pm

salut cu deosebita emotie dar si admiratie aceasta minunata initiativa care imi va usura enorm de mult munca evitand astfel drumurile lunji si obosituare de pe forum in cautarea potentialilor ionuzzzi, gasindu-i aici grupati si ordonati asa cum le shade bine unor ionuzzzi destoinici

bravo si felicitari !
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde memetshot » Vin Iul 30, 2004 4:31 pm

bre aiule tu ai succes mare in afaceri ma
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde supermouse » Vin Iul 30, 2004 7:23 pm

al dreaq aiu
ce ar fi sa facem o lista cu ionuzziexistentzi, istoria shi proprietarii lor?
supermouse
Junior Member

Mesajde Necko » Dum Aug 01, 2004 9:34 am

aristidedan scrie:sub egida mentorului nostru spiritual, in replica la biroul aiului, ca institutzie reprezentativa pt ionuzzzi deschid threadul asta.

aristidedane, pot sa stiu si eu cine ti-a permis sa dai citate din ionuzzul ce-mi apartine? ai facut cumva cerere si ai platit copyright-ul?

e adevarat ca initiativa ta este laudabila, dar daca vreti sa va desfasurati activitatea in conditii de maxima legalitate, te invit sa urmezi preocedura de autorizare a institutiei pe care o reprezinti conform legislatiei in vigoare.

multzumesc.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde nodingat » Dum Aug 01, 2004 8:35 pm

neko, dupa o anumita perioada de timp titlul de proprietate in cazul creatziilor literare, trece din patrimoniul privat in cel public, de ex. daca vrei sa pui in scena o piesa de shakespeare o pui pur shi simplu fara sa-tzi faci griji in privintza drepturilor de autor, fiind nou pe acest forum nu am avut onoarea sa interactzionez cu ionuzzz, am banuit ca ma pot folosi de bijuteriile literare pe care le-a lasat drept moshtenire forumului pentru a ne ghida shi a ne lumina!

p.s.

daca nu e cum cred io spune-mi cat iti datorez... (in beri, scoici sau balauri verzi)
nodingat

Mesajde supermouse » Dum Aug 01, 2004 9:35 pm

ai balauri verzi? vreau shi io unu!
supermouse
Junior Member

Mesajde Necko » Dum Aug 01, 2004 10:08 pm

aristidedane, deci treaba sta in felul urmator. fii atent ca nu e cum crezi tu.

1. in primul rind cerere pentru copyright Ionuzz autentic catre persuana mea, cea care cu mult stoicism si netzarmurita rabdare am suportat efectele nefaste si devastatoare asupra personalitatii mele, in urma atacului inconstient al Ionuzzului primordial asupra mea.
2. cererea va fi insotita de material de sustinere, respectiv argumente puternice constind in tuborgi pentru detzinatorii de ionuzzi, un balaur verde pentru mausica, bitter (doar de la bucegi) pentru baicsu, tequila pentru aiu, precum si 276 de ml vin alb pentru memetu.
3. si cel mai important - minim 5 fotografii cu capace de canal diferite, si daca se poate din orase diferite, facute in clar, pe care sa se poata citi absolut citetz insciptzionarile aferente, fotografii ce vor fi postate pe forum pentru a se bucura toata lumea de ele, dar mai ales ochiul meu.

dupa aia mai vorbim. :)
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii