Comentarii (im)pertinente la adresa jurnalelor

...pentru cei carora le place sa scrie

Mesajde Love2Fly » Joi Iul 29, 2004 4:52 am

Ba da! dar e in parte e si vina lor pt ca isi doresc cu atata ardoare sa "fie mari" si sa se comporte ca niste adulti ca la un moment dat reusesc si atunci apare stressul cotidian la o varsta foarte frageda in loc sa "intarzie" cat mai mult maturitatea si sa ramana "copil" cat mai mult.. Adica adolescenti la 14,15,16 ani deja au cunoscut cam toate elementele vietii, incusiv partea trista a vietzii si alte chestii....
...dar despre asta s-ar putea deschide un intreg subiect.
Love2Fly
Junior Member

Mesajde gabuba » Joi Iul 29, 2004 10:56 am

eu cred ca tu esti pur si simplu nebun.
eu cred ca nu isi doreste nimeni sa fie om mare (ma rog, cu niste exceptii) ci pur si simplu sunt unii mai dashtepti ca media, dar suficient de imaturi ca sa nu poate sa-si controleze gandurile, instinctele, temerile. e simplu.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde darkshines » Joi Iul 29, 2004 11:25 am

Nu e vorba de asta, gabubu, e vorba de copii(adolescenti, na) care adopta o atitudine negativista, realista, etc. pentru a parea altfel decat sunt(seriosi, maturi) si care deseori par ridicoli, sau care se grabesc prea mult in a face tot ceea ce fac si adultii si ajung blazati, dezamagiti, deprimati la varste la care viata lor de-abia ar incepe cu adevarat.

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde gabuba » Joi Iul 29, 2004 11:41 am

da, cunosc, cunosc. dpmdv e doar o perioada neprielnica si isi vor dori copilaria mai tarziu.
sau, sunt unii, asa ca love2fly, care intampina etapa asta pe la 20 de ani...
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Love2Fly » Joi Iul 29, 2004 9:42 pm

Gabuba, cand trebuie sa vorbesti, vorbeste! da' cand tre' sa taci, taci ca o comiti. Darkshines ti-a explicat mai bine ce vroiam sa spun da' vad ca tu esti turc de-a binelea... :yD
Love2Fly
Junior Member

Mesajde IrC » Joi Iul 29, 2004 9:46 pm

Pt.Monk:Eu iti respect parerea,dar explica-mi si mie de ce crezi k sunt prefacut.
Inteligente
Rime
Compun
"Mii de pusti in centru la concertul Wu-Tang/Mii de taguri, pe-alocuri/Statui cu Sugarhill Gang."
"Cel ce fara de pacat sa arunce primul cu piatra"
IrC
Junior Member

Mesajde gabuba » Joi Iul 29, 2004 10:10 pm

coane sburator, lasa, n-o mai intoarce pe la ploiesti, stii f bine la ce ma refeream ~p
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde J'adore » Vin Iul 30, 2004 2:58 am

IrC sunt de aceiasi parere cu Monk, esti prefacut, pt. ce ai scris in jurnal eu ti`as da ban! Eu zic sa stai cuminte in banca ta si sa nu mai comentezi atat despre hh. Iti schimbi asa zisul "mentor" dp o zi p alta. Degeaba asculti hh daca nu esti in stare sa il intelegi. Mare mai e gradina lui D`zeu!!!
P.S. cred ca o sa imi iau ban pt asta, dar in fiecare post din jurnal spui ca erai un copil mic si idiot, trezeste`te la realitatea, ai ramas acelas.
P.S. tu ai descoperit mafia in 2000, ei canta de prin 90, 2pac a murit tot in anii 90, iar despre VeritaSaga ce pot sa iti spun, nu ii mai asculta, pt ca iti folosesti puterea creierului degeaba, nu ai sa intelegi mesajul melodiilor niciodata.
Fuck ce ma enerveaza pitacii astia care se sparg in fitzeeeeee...GOD!!!
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Vin Iul 30, 2004 5:34 am

Jurnalul lu' IRC este exact ce ii spuneam eu lu' discipolul meu: gabuba :rolleyes:
Tinerii isi cauta un mentor care de cele mai multe ori e unul negativ (dreaq stie de ce!)
Pe la 14 ani cred ca toti eram mai mult sau mai putin teribilisti asha ca irc e de inteles. In plus, decat un jurnal ca al Cracilei plin de rahaturi mirositoare mai bine asha.... :)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Weet-weet » Vin Iul 30, 2004 5:38 am

Cele mai noi jurnale .. ma obosesc si imi fac sila ( cu mici exceptii ) sau pur si simplu nu am chef ( niciodata ) ca le citesc . Pe Valbog l-am evitat din prima , Tanase , nu am avut rabdare , IRC , mi-a fost sila , mi s-a parut caracteristic unui pusti teribilist , Seth2 .. lung .. si nu m-a captivat deloc .. Lea , Ailyn .. chiar nu am crezut ca o sa gasesc ceva in jurnalele lor .. ca si in cel a lui DeathBride .. Cred ca o sa ma limitez la a citi cele cateva jurnale care imi plac , ale caror pagini le astept mereu cu nerabdare :yD
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Iul 30, 2004 10:01 am

Weet-weet...ai devenit mai nesuferita decat nocturna. ~(

De asemenea si eu am citit toate jurnalele noi. A lu' Irc chiar imi place...si nu pare absolut deloc teribilist. Chiar povesteste cu modestie despre pasiunea sa. Lea, DeathBride si Ailyn au facut jurnale tipice pentru categoria de varsta in care se incadreaza. Foarte frumoase pentru niste copii de 13-15 ani.
Dar acum fiecare cu ce-i place...dar cu toate astea nu tre' sa fim nesuferiti si sa spunem ca ne e sila. Parerea mea e sa te limitezi la a citi filozofile lu' gabuba & Shaki.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Vin Iul 30, 2004 10:07 am

Mie mi-ar placea sa vad la cineva un jurnal numai in versuri. Si versuri de alea reusite, cu rima, ritm... De la inceput pana la sfarsit, asa ca o balada. :P
Cine se ofera?
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Shaki » Vin Iul 30, 2004 10:11 am

Oribilul Mosh scrie:Parerea mea e sa te limitezi la a citi filozofile

Daca taceai, filozofil ramaneai :D
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Iul 30, 2004 10:16 am

Ups. Totusi..doar pentru ca am uitat un i ...nu inseamna ca ce am spus nu-i adevarat. ~)

depeche...du-te pe forumul de hip-hop si citeste niste batle-uri, daca ai pofta de versuri. :yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Tanase » Vin Iul 30, 2004 10:39 am

Weet-weet scrie:Cele mai noi jurnale .. ma obosesc si imi fac sila ( cu mici exceptii ) sau pur si simplu nu am chef ( niciodata ) ca le citesc . Pe Valbog l-am evitat din prima , Tanase , nu am avut rabdare , IRC , mi-a fost sila , mi s-a parut caracteristic unui pusti teribilist , Seth2 .. lung .. si nu m-a captivat deloc .. Lea , Ailyn .. chiar nu am crezut ca o sa gasesc ceva in jurnalele lor .. ca si in cel a lui DeathBride .. Cred ca o sa ma limitez la a citi cele cateva jurnale care imi plac , ale caror pagini le astept mereu cu nerabdare :yD

da, ce? jurnalul meu e prea lung? Prea consistent?
Tanase

Mesajde gabuba » Vin Iul 30, 2004 4:35 pm

eu cred ca sunteti prea rai cu irc. chiar nu vad ce va deranjeaza atat de tare la jurnalul lui, spune si el ce a ascultat din hip hop si ce l-a marcat intr-o anumita perioada a vietii. daca viata lui e legata de muzica hip hop, eu zic ca are tot dreptu' sa-si schimbe mentorii ca si pe sosete. numai o persoana care nu se schimba deloc , care nu evolueaza, poate avea acelasi mentor din copilarie si pana in adolescenta. eu zic sa nu ne mai da atotstiutori si sa-i acceptam si pe altii. nu spun ca imi place jurnalul sau, doar ca mi se pare decent.
deathbride e genul care te poate incita, doar ca nu stie cum sa-si foloseasca ale ei calitati si continua sa inoate in eterna ei nemultumire. nashpa.
tanase scrie prea mult, si iti pierzi interesul.
lea, aylin, sunt variantele femenine ale lui moshu la varsta pubera. putin mai evoluate, desigur.
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Weet-weet » Vin Iul 30, 2004 4:43 pm

Oribilul Mosh scrie:Weet-weet...ai devenit mai nesuferita decat nocturna. ~(

Moshule , eu am fost doar sincera ; chiar ma obosesc anumite jurnale ..
Gabuba , mie nu-mi place stilul lui Irc , si-atat .. mie asa mi se pare : teribilist ..
Tanase , nu e vorba de consistent , e vorba de languros .. mi se pare o dulcegaraie , incepand de la titlu ..
Deci , cum am zis : o sa ma limitez la cele cateva jurnale care imi plac , nu o sa mai fac nici un efort de a citi alte jurnale , cum incercasem inainte
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde gabuba » Vin Iul 30, 2004 4:47 pm

argumenteaza de ce ti se pare terbilist. am zis: nici mie nu-mi place jurnalul , stilul lui, dar nici sa dau cu paru' nu-mi vine, mi se pare de bun simt.
jurnal teribilist l-as putea numit mai degraba pe cel al lui monk care isi baga si isi scoate si mai pune niste puncte si viata e cul si puncte de suspensie si dupa niste poze cu niste pusti dezbracati si cu un grad de alco(o)lemie ridicat.
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Weet-weet » Vin Iul 30, 2004 5:24 pm

" Mi se parea cool sa te droghezi..." Asta mi se pare o prostie .. poate ca mediul in care am crescut eu , facea ca asta sa fie imposibil , nu am considerat niciodata tigarile , drogurile ca ceva "cool" , dintotdeauna am stiut ca nu-s bune si nu am fost tentata ( ca am tras de doua ori dintr-o tigara , nu se pune )
Nu stiu de ce , dar mi se pare ca cei care spun ca X ca si cantaret le este mentor , mi se pare o viziune de pusti care nu stie incotro sa o apuce . Poate ca e de vina felul in care am fost crescuta , poate din cauza ca nu am nici un idol ... in afara de parintii mei . Apreciez muzica , dar nu o traiesc .. poate de asta ceea ce zice IRC mi se pare teribilist , poate de aia nu am rabdare sa ii citesc jurnalul .
Si nu-mi spune mie de dat cu parul , aminteste-ti de ce ai zis despre diferite jurnale ( k@tzy si nu mai stiu , nu-mi aduc aminte ) ; nu pot sa zic ca imi place la nebunie .. dar nu crezi ca e oarecum amuzant ? Sunt fapte din viata unor oameni , prezentate .. simplu si nu inteleg de ce te deranjeaza ..
( mi-e somn , naiba stie ce zic aici .. nevermind !)
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde Tanase » Vin Iul 30, 2004 5:53 pm

[quote="Weet-weet"]Moshule , eu am fost doar sincera ]
nu prea e dulcegarie... ~r . Fiecare spune si scrie ceea ce crede sau simte el. Atat. Asta simt, asta scriu. Ultimele post-uri nu sunt asa de dulci. Depinde de ziua pe care o am. Azi sunt mai puternic, maine mai slab, poimaine sunt la dracu si raspoimaine sunt melancolic. Sunt asa cum simt sa fiu si asa cum vreau sa fiu. Si atat
Tanase

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Iul 30, 2004 6:54 pm

Weet-weet scrie: Apreciez muzica , dar nu o traiesc ..

Asta mi se pare un lips.

Repet ce am zis mai sus : de la a nu ne place jurnalul cuiva si pana la a ne fi sila...e cale foarte lunga.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gabuba » Vin Iul 30, 2004 8:03 pm

weet, vorbesti ca o bunicutza. ei bine, lui i s-a parut cul si a zis ca a fost un prost pt asta. nu a zis ca i se pare cool sa fii dorgat si ca ce cul esti ca esti drogat. a zis ca i se parea... oricum, n-am citit nici eu foarte atent jurnalul sau, dar daca ma gandesc putin, asa e :lol:
cat despre ce am zis eu la adresa giurnalului lui katzi... numai de bine!
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Weet-weet » Vin Iul 30, 2004 9:58 pm

Bina mah , cum vreti voi , nu are sens sa mai discut : retrag ce am spus : nu-mi e sila , pur si simplu sunt prea obosita ca sa imi bat capul cu debordarile sufletesti si intelectuale ale unora . Na , e bine ?

Si Mosh , Gabubu o zis ca mi-s afoana .. recunosc ! Si daca nu traiesc muzica , nu cred ca nu o sa imi pot continua viata , din punctul meu de vedere nu e un lips si nici un defect .. Anyway ... Astept cu nerabdare urmatoarele pagini din anumite jurnale , nu spui care *p
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde IrC » Vin Iul 30, 2004 10:01 pm

Pt Jadore Mafia M-am nascut in '89.Vroiai sa ascult mafia la 1 an?E vina mea k m-am nascut cand m-am nascut?Si ascult ce vreau, nu ce imi spun altii.
Inteligente
Rime
Compun
"Mii de pusti in centru la concertul Wu-Tang/Mii de taguri, pe-alocuri/Statui cu Sugarhill Gang."
"Cel ce fara de pacat sa arunce primul cu piatra"
IrC
Junior Member

Mesajde cutuma© » Sâm Iul 31, 2004 10:58 pm

Oribilul Mosh scrie:Am citit jurnalul lui Irc. Frumoasa introducere pt. un pusti de 14 ani. Se va naste oare un nou Decret ?

Moshule....cum ar zice Alin .... da-te-n poola mea....
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde Weet-weet » Dum Aug 01, 2004 2:11 am

Catharsis , genial ! Mai vreau ! ~p
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde Love2Fly » Dum Aug 01, 2004 5:58 am

~p ~p catharsis =D
Cu ultima fila ti-ai acoperit "pacatele" filelor din jurnal scrise in limba lu' Shakespeare numai ca.....stii? as vrea si eu niste meditatii la batuta bucovineana caci di mult tin siecreta pasiunia asta a mia... :rulz:
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Aug 01, 2004 9:08 pm

k@tzy, de ce minti in jurnal ? eram in Poiana Brasov cand te-am sunat, nu la var'mea. Si chiar ti-am spus ca sunt in Poiana Brasov. ~)
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde kahlan » Dum Aug 01, 2004 9:13 pm

aaa...eram adormita...asa e...erai la poiana...:yD
ai vazut in ce hal a ajuns?:(
kahlan
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Aug 01, 2004 9:21 pm

da. am facut si poze. o sa le pun pe jurnal cat de curand.
Oribilul Mosh
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale