Rap-Arena Vol. 1 - The Future

Mesajde n3aGabitz » Joi Iul 29, 2004 9:10 pm

compilatia e online, totul merge ok...deci spor la download!

http://www.la-familia.ro/rap-arena
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde B-ZAR » Sâm Iul 31, 2004 12:01 pm

:)
Acush o sa-mi ascult acapella...Gabitz,sal bro!
Mai,de ce nu ai acris B-ZAR ci B-Zar???...:(
Okay...las'...e bine shi asha...

Noroc la totzi!
Cel mai plictisit shi cel mai ushor de gasit...
B-ZAR
Junior Member

Mesajde B-ZAR » Sâm Iul 31, 2004 12:05 pm

:(.............
Cel mai plictisit shi cel mai ushor de gasit...
B-ZAR
Junior Member

Mesajde MonsterSnatch » Sâm Iul 31, 2004 1:29 pm

n3aGabitz scrie:compilatia e online, totul merge ok...deci spor la download!

..hmmm, se pare ca sunt primul care sa imi dau cu parerea despre muuult asteptata compilatie.
mi se pare chiar misto ca se ocupa cineva (gabitz) de proiecte din astea si pt asta: respect! este o sansa pt cei care vor sa faca hip-hop si nu au (inca) contract la o casa de discuri.. si intr-adevar s-au implicat mai multi decat as fi crezut.
Calitativ compilatia mi se pare slaba / medie dar nu trece neobservat faptul ca sunt un pumn de oameni care chiar au incercat sa faca mai mult decat doar un rap sictirit si asta ma face sa astept vol.2 :p Inca ceva ce lasa o impresie proasta: the lack of originality.. mestecand si remestecand idei de succes din istoria rapului international si chiar mai de kkt - traducand versuri (aproape mot-í -mot) - nu cred ca aduc un oarecare `progres`! Noroc ca nu e cazul la toti de pe compilatie si nici in mod excesiv, dar totusi.. se observa.
Puncte positive impart pt Blazze, Heroin, Hades cu Decret..

..bhe gabitz, tu te iubesti cam mult, huh?! IMHO mi se pare font size 56 pt `producator executiv` pe cover un OVERKILL absolut, ca sa nu mai zic de frontcover :-? puteau fi linistit inversate cover-urile.. dar na, tu esti producator executiv..

..b-zar, prioritatea ta #1 e upper-case-ul?!?

poate inca doo cuvinte asa de dizcleimer: critica exercitata e intentionata a fi una constructiva!!! ;e
\\Plus ca change, plus c`est la même chose ...
\\a.karr
MonsterSnatch
Junior Member

hmm

Mesajde X_Shadow_ » Sâm Iul 31, 2004 4:17 pm

Dupa cateva ore de download la conexiunea mea de 2.52Kb/sec, am reusit sa ascult. Ceea ce m-a uimit din start a fost Coperta compilatiei care sincer nu stiu ce legatura are cu compilatia!? Mie mi se pare taraneasca rau treaba cu coperta. Fie. Nu stau sa vb de toate piesele, o sa va spun ce mi-a sarit in ochi.
Intro-ul-Eminem-Solider. Pacat ca engleza aceea cantata trebuia s-o descifrez cu dictionarul de engleza, iar la capitolul strofa romana, se canta despre "mesaje in privat", "forum", strada (rima la 20 sec.) Ciudat. Ce mai mi-a placut a fost strofa lui Cabron, foarte gandita si foarte placuta la auditie.

Acel 2xClick (citat "tu esti the future frate") in ciuda faptului ca pe refren are o voce destul de misto si refrenu e tare, la capitolul cantat strofe, este o combinatie intre Mafia 96 (Uzzi) si Cabron, piesa cu un mesaj pe care cred ca l-am auzit de 80 mil. ori. Acest "the future" nu o sa se intample intr-un "future" apropiat.

La tot ce suna Unda' nu comentez ca nu sunt pe acea lungime de unda, deci las pe altii sa aprecieze.

La capitolul sound spunea cineva ca s-a stat mult timp, s-a lucrat profesional!
Parerea mea numai piesa Codu Penal Si Trife suna "bine", in rest este o variatie de EQ-uri, diferente de volum intre piese, undele infundate altele intepate etc.

Oricum e de apreciat ca s-a facut.
Nota 6.
X_Shadow_
Junior Member

cand penibilitatea se transforma in prostie si degenereaza in idiotenie!!!

Mesajde _Arsura_ » Dum Aug 01, 2004 1:58 am

Dragi prieteni, ~p

am downloadat albumul, din pacate. Desi X_Shadow are dreptate, mai trebuie sa adaug:
-Acest album este o PORCARIE, o rusine la adresa muzicii. Ce pielea mea supercompilatie puilor mei. E de cacat. Si cica:"Ajuta tinerele sperante ale muzicii care nu au success la casele de discuri!!!" Pai cum pula mea vreti voi bah ca retarzii astia sa fie acceptati la casele de discuri? Sunt penilibi. Nici la Hades Records nu cred ca ar avea sanse. Si cum penibilitatea nu vine singura, s-au strans mai multi penibili, compilandu-se pe aceasta penibilitate numita Rap- Arena(sa moara calu') Vol1.(mai urmeaza alt volum!!!!??????) The Future (poate the Past)....aaaaaaa, prezinta nea Gabitz.. Dumnezeule! (spania - capsuni, scrie pe tine frate). p.s. rog pe Hades, administratorul, precum si unul dintre "artistii" de pe penibilitate sa inteleaga duerea mea si sa lase postul ca un mesaj din partea mea la adresa rapului romanesc:" Frati uniti-va!!! The Future vine din Chicago si e mai dezastruos decat trupele rap din nordul Ardealului" [-o Va implor nu mai scoateti vol.2

-Sa vorbim despre coperta: "IMPUSCA-TE" Taranule. Unde pula te crezi in The Future??? Nici atat. Marea ta trupa Trife(o sa ajungem si acolo) si cu tine o sa muriti de foame. Vb de Eminemi ai romaniei cand tu puti a negative eminem si versuri de cacat, plus ca te-ai linge si in cur daca cineva de la shady records sau unde ai trimis tu demo-uri, te-ar asculta voreodata. PUla mea.
Nea Gabitz, lume treziti-va este penibil. Ce pielea mea nu vedeti sunteti surzi nu aveti gusturi, cum pula mea spuneti de asta ca face ceva pt muzica noastra. Defapt face ... O umple de cacat! Acum domnule Gabitz, dupa ce te-ai trezit cu codul penal , si sa fim realisti ca piesa de pe albumul Codul Penal cu Nea Gabitz si slobozelu alalalt este patetica. Sub orice critica. Cine crede contrariu sa se impuste odata cu respectivu. ROMANIA TREZESTE-TE.

-2xclick. Pe asta l-am ascultat mai demult si suna ca pula. Acum suna Jalnic. Vb lui Shadow, o combinatzie intre Uzzi Cabron, mai de acat decat amandoi la un loc. Frate de unde vii din Szighetul Marmatiei?!?! Lasa-te! Citat "Bai pici, curiozitatea pe aici nu omoara pisici, deci citeste dracu o carte, diversifica, ca de In mormant 2 metri sub pamant am auzit acum 7 ani cand tu iti trageai telefon sa te conectezi la internet. Cred!?

Hades cu Decret??? Voi de unde pula mea ati aparut mah? AAA sa ghicesc tu esti administratoru forumului, gabitz e producator exclusiv, 2xclick este sub protectia gabitz, pula mea . Toate echipa tehnica, care a lucrat pe album a aparut pe el. Ne mai lipseste cel care are domeniu .ro Cool!
Pe voi v-a lasat inspiratia de va documentati din Eminescu sau nu ati auzit ce spunea Cabron pe piesa de pe aceeasi compilatie cu voi!

De ceilalti artisti sa mai vb? Dahhhhh. Apropo :dir: SISU LUBER SISU LIBER SISU LIBER. Ce pula mea mah. A fost idolul tau in copilarie si acum ca a intrat la parnaie esti fericit ca o sa te asculte si in sfarsit o sa bei o bere cu el??? POate peste 3 ani cand va iesi. Pula mea cu Familia Voastra!!! Ala un drogat in parnaie, Puya un penibil care a ramas fara nimic, v-ati trezit si voi sa faceti FAMILIE. Pisa-m-as pe voi de distrusi. Daca o sa mai aiba La familia acelasi succes o sa vin la voi sa va sug pula.

Heroin- ce pula mea vrei bah de la viata??? O lama sau un ciob sa-ti tai venele. fa loc altui penibil, ca de astia care "Bubuie" ca tine s-a saturat toata lumea.
Vorbind de calitatea albumului la care s-a lucrat nopti intregi!!! Ati consumat cafeaua bah boilor cu profesionalismul vostru, am ascultat piesele la 3 sisteme si tot ca un sloboz se aude. Vai motrzii mei.

Revenind la Nea Gabitz, acest maestru al muzicii online din romania care a muncit ani de zile la un site care a lansat pinguini ai muzicii hip-hop, ne da gata la prima auditie. Bah unde pula mea ai invtat engleza??? La Moscova? Sasaitule. Mesteca o pruna data viitoare ca sigur se va auzi mai calitativ.
A si in mare parte, iincearca daca poti sa te lasi frate ca esti PENIBIL. desi acum o sa sara pe capul meu toti agaricii care te pupa in cur ca le-ai facut un instrumental si i-ai bagat pe site.~a Si ca sa vb gen neagabitz:
"Listen frate, aici la us in romania, strada si muzica de strada(frate esti dezastruos) nu are nici o connection cu Forum si Private Message, Understand my frate?" adica .... pula mea ... iau un grammy? Daca te aude pruteanu te spurca.

:bleah:

Copii ceea ce se spune "ca un grup de oameni au facut o super compilatie" este o ,minciuna. Nu va lasati influentati. Daca sunteti plini de bani dati spaga si scoateti album. Daca nu puneti mana lucrati pana va sar ochii din cap si veti invata ceva. Daca ramneti la vorba unui guru al hip-hop-ului veti beli pula. Stati si miluiti-va la casele de discuri. ele sunt singurele care va pot ajuta. Nu mai inghititi toate porcariile care le gasiti pe internet. E plin de virusi. Iesiti de pe net. Deschideti programele de muzica . si scoateti ceva original. Fara strada, fara bagabonti, fara femei si bani. Cand o sa va duca capu mai mult de atat o sa ajungeti undeva sus. Daca nu va place nimeni inseamna ca nu sunteti buni. Nu mai invinuiti casele de discuri. E ca si cum ti-ai baga pula in brutar ca nu-ti da paine, pana la urma o faci tu asa de cacat cum sti si mori de foame.Va rog din suflet. Vreau sa ascult si eu ceva nou in tara asta, dar daca The Future sunteti voi....

.......................................................................................

pace tuturor

p.s. Rap-arena the futere 2004 vol 1 :bleah: nota 1. daca 0 era nota ma simteam mai bine.
_Arsura_

Mesajde DZA » Dum Aug 01, 2004 4:37 am

eu n-am o parere buna despre majoritatea pieselor de pe compil si ca o cireasa de pe tort s-a strecurat si o furaciune 15. Blazze cu Credo Starr si Cretzu ? 24H 4:00 (muzica: blazze; text: blazze, credo starr si cretzu) negativ luat cu totul de la IV My People..WTF!!! imi bag pula nimeni nu vrea sa fie original in tara asta...iar Nea Gabitz a mi-a provocat greatza cu toata self-reclama de prost-gust pe care si-a facut-o pe coperti & shit.. si sa nu mai zic despre masterizarea materialului over all care nu ca ar lasa de dorit, dar nu prea pare sa existe!
DZA
Junior Member

pentru Arsura ala,sau cum pula mea i-o zice...

Mesajde Faraonu` » Dum Aug 01, 2004 7:35 am

Bai,nea Arsura,sau parlitule,cum pula mea vrei sa-ti zic! Eu is unul din cei DOI componenti ai TRUPEI Heroin,deoarece daca asculti bine piesele o sa observi ca is DOUA voci! SISU LIBER! SISU LIBER! SISU LIBER! o sa zic pana il vad pe SISU in libertate,intelegi,deoarece piesa aia n-am facut-o pentru a "bea o bere" cu el cand iese sau ce mortii matii aberezi p-acolo!Pur si simplu am facut-o pentru a ne arata sprijinul fatza de el shi de situatzia in care se afla. [-X Nu ca ai fi tu cine shtie ce mare pula si m-as simti eu dator sa-ti dau explicatii,dar zic asha,pentru aia care au aceeasi parere ca tine,si care presupun ca-s multi,tinand cont de numarul ridicat al bulangiilor si al tarfelor masculine ce mishuna pe netul asta shi nu numai...
Oricum,sa revin la discutie,sper doar sa ajungi si tu undeva pe la Jilava sau pe unde familia matii ai ajunge,numai sa ajungi,sa iti iei pula de la toata celula(ceea ce o sa se si intample la ce gura mare ai),si sa te milogesti ca un sclav ce eshti de aia de pe "afara" sa-si mai aminteasca shi de tine! Chiar o sa ma rog sa ti se intample asta! Oricum sunt realist,deoarece eshti doar un cacanar cu figuri si iti place sa injuri doar cand eshti singur cu tastatura! Ei,bine,baga-ti tastatura aia in cur,indeasati-o bine,ca noi nu halim harfe si impresii made in Congo!

Si termin-o cu acele comentarii referitoare la cei din La Familia,deoarece tot ce faci este sa vorbesti in necunostinta de cauza! Daca ai stii pentru ce mortii matii a intrat Sisu la inchisoare,ai lasa gura mica si te-ai fi rugat sa nu patesti la fel! Cat despre Puya,sa-l consideri "doar un penibil care nu mai are nimic" doar dupa ce ajungi sa vb cu el fata in fata,poponar mic ce eshti,deoarece ai ramane surprins de cat de modest este fata de majoritatea celor din industria muzicala,plini de harfe si de impresii! Si asta nu pentru ca n-ar avea cu ce,ci pentru ca nu se afisheaza ca restul bashinoshilor care pentru voi is zmei,sau idoli,sau ia-o cum familia matii vrei! (ma mai adresez si la plural deoarece mai sunt specimene ca tine si trebuiesc si ele incluse in context)!

Apropo,ai face bine sa-ti iei un bilet pana la Galati,sa vii sa ne sugi pula,deoarece inca mai e La Familia si,stai linistit,ca nu vor duce lipsa de succes,asha ca ia-o si pe mata si veniti,ca va ashteptam la gara!

In concluzie,domnilor "Sunt shmecher shi tare in gura de cand cu internetu`",mai lasati-ne in pulile noastre cu atatea harfe si atatea critici nejustificate,ca ne pisham pe voi la modul cel mai serios! Tot ce faceti este sa ne motivati sa mergem mai departe; asa ca in cazul in care voi considerati ca ne impiedicati in vre`un fel sau ca ne descurajati,n-aveti decat sa intoarceti gaoazele si sa va lasati fututi,caci noi vom continua sa ne facem treaba shi vom lua in pula atat vorbele voastre,cat si persoanele voastre!

Asa ca parlitule,ARSURA,oricum ai da-o,tot o iei in gura! Du-te in pula mea si spanzura-te de lustra,ca ai nimerit najpa pe forumu` asta! Sper ca data viitoare cand voi mai auzi de tine sa fii ori pe la Jilava,ori pe la morga!
Acum du-te si cumpara-i lu` mata paine,ca a venit de pe CENTURA cu "indemnizatia" ! INAINTEEEEEE, MARSH!!!

P.S.: Lumea care citeste sa nu inteleaga ca m-am luat de tine ca nu ti-a placut compilatia,ba din contra,chiar e nevoie de persoane care s-o critice,insa acele persoane sa vina cu argumente justificate,nu cu expresii de genu` : "Imi bag pula in aia ca au cantat asha shi ca au vocea asha shi ca ,vai , ce terminati sunt! "
Nici eu nu consider toate piesele OK,insa ii respect pe cei care s-au straduit sa dea ce au mai bun pentru acest material audio,cat si pe Nea Gabitz,care a oferit o sansa acestor trupe sa isi faca reclama si sa fie ascultati de fanii genului,ceea ce,putini stiu,inseamna ceva!

Asa ca,pentru persoanele mai "arse" de felul lor,o sa inchei cu un citat de`al lui Cabron : "Faceti ce puteti ca noi facem ce vrem!"

Nea Gabitz prezinta RAP ARENA vol 1 The Future! http://www.la-familia.ro/rap-arena

Mai asteptam criticile voastre!

"N-am vb in numele tuturor artistilor de pe compilatie,pentru ca ei sunt cei mai in masura sa spuna ce au de spus"
Faraonu`

...

Mesajde Hades » Dum Aug 01, 2004 8:45 am

_Arsura_ scrie:Hades cu Decret??? Voi de unde pula mea ati aparut mah? AAA sa ghicesc tu esti administratoru forumului, gabitz e producator exclusiv, 2xclick este sub protectia gabitz, pula mea . Toate echipa tehnica, care a lucrat pe album a aparut pe el. Ne mai lipseste cel care are domeniu .ro Cool!
Pe voi v-a lasat inspiratia de va documentati din Eminescu sau nu ati auzit ce spunea Cabron pe piesa de pe aceeasi compilatie cu voi!

incerc sa nu te injur, de curiozitate tu cine esti? tu ce ai facut ca vad ca ii critici pe totzi... cat despre Eminescu... a mai facut-o cineva? l-a mai preluat cineva? asta se numeste o chestie ORIGINALA!!! sau asa s-a vrut... ce a intzeles lumea... cat despre ce zice Cabron, noi nu ne simtzim... cred ca te simtzi tu, de aceea ai si adus la discutzie asta...cu bluze xxl and shit stiu tu, 'romana rapperz style'... cat despre nicku tau, esti fan arsura? SE VEDE!!!

PacE(pt cei care merita!)
There is no save game in real life...
Hades

Mesajde MonsterSnatch » Dum Aug 01, 2004 9:44 am

...iar Nea Gabitz a mi-a provocat greatza cu toata self-reclama de prost-gust pe care si-a facut-o pe coperti & shit..

..DZA, al tau e trackul 20 - destin?!? m-ar interesa care track e de la IV My People e copiat. apropos originalitate - acronimul DZA vrea sa fie ceva muuuult indepartat de GZA, RZA ?!?!? :-?

cat despre compilatie.. m-am speriat ca o sa-mi sara toti in cap pt critica exercitata mai sus.. lol.. se pare insa ca sunt (pana acum) singurul care a spus macar un cuvant positiv..
\\Plus ca change, plus c`est la même chose ...
\\a.karr
MonsterSnatch
Junior Member

Mesajde DZA » Dum Aug 01, 2004 9:59 am

MonsterSnatch piesa aia da, DZA nu e un acronim si sincer imi bag pula in ele de nume as prefera ca un artist sa-si zica Method Man, dar macar sa scoata niste piese originale..oricum probabil pt tine nu-s original oricum pt ca fac hip-hop, ar trebui sa inventez propriul meu gen de muzica:))

ps
negativul IV My People e de pe un Clash (BOSS vs IV My People)..mi se pare ca e vb de remix-ul de la "Tout n'est pas si facile"

peace
DZA
Junior Member

Mesajde kahlan » Dum Aug 01, 2004 12:06 pm

am aflat de compilatie de la hades, si am ascultat-o...mi-a placut dar "pe zi ce trece"imi place cel mai mult, pe langa faptul ca suna super bine imi place si mesajul :yD
felicitarile mele lui hades pentru ideea cu versurile lui eminescu!
kahlan
Junior Member

draga heroin

Mesajde _Arsura_ » Dum Aug 01, 2004 6:02 pm

omule, Heroin,
uite am sa vb frumos poate o sa intelegi mesajul mai bine:
In primul rand in momentul in care vb pe internet nu mai o freca aiurea cu faze gen "frate tu nu cunosti, frate nu stii bla bla esti un pici" deoarece habar nu ai cine e persoana cu care discuti. Posibil io sa fiu avocatu lu sisu sa am 45 de ani si sa stiu de 10 ori mai multe ca tine! Deci lasa-ma frate cu vrajeli din astea. Esti fan sisu, bravo tie, sisu e la parnaie si toata lumea face tam-tam. BAi sisu e la parnaie.(punct) Si nu te doare pe tine cate stiu eu despre treaba asta. ok. Momentan e acolo si nu mai iese.(punct) Asta din cauza lui si nu din cauza noastra, deci scutiti-ne voi cei din FAMILIE, cu concluziile voastre proaste. Acum cateva luni "ba ca iese, in cateva zile sisu liber!!, bla, o sa castigam" Pula. Deci intuitia voastra lasa de dorit.

Iar la capitolul piesa voastra de pe compilatie, nu cred ca mai trebuie discutat. Daca tu nu realizezi ca trupa ta e penibila inseamna ca nu ai ce cauta in muzica asta. Da-o in pula mea de treaba. Eu va atac, in speranta ca "va veti trezi si veti face ceva original" Dar daca voi cantati ca laurentiu duta pe niste versuri de cacat si sperati sa nu va injure lumea atunci aveti o problema serioasa baieti. Si ca sa iti dau un exemplu, la urmatorul tau concert, daca vezi 10 oameni cu maineile ridicate care o tin asa o piesa intreaga in timp ce voi cantati inseamna ca aveti success, dar ma indoiesc.

Deci cum am spus, tu si cei ca tine puneti mana si lucrati, trimite-ti demo-uri in stanga si in dreapta. Si n-o mai ardeti cu Sisu Liber... pula mea.
e de prost gust frate.

pace
_Arsura_

Mesajde cutuma© » Dum Aug 01, 2004 10:00 pm

Stimate arsura (observa ca nu te iau cu bah boule pt k nu-mi permit, nu te cunosc, nu ma cunosti, ce rost ar avea sa ma dau zmeu pe forum asha cum ai facut tu?!), ash avea cateva precizari de facut shi cateva rugaminti.

In primul rand ideea cu refrenul din Eminescu imi apartine shi am pentru existenta ei doua motive : prima, ca se muleaza perfect ca mesaj pe strofa mea shi partzial shi pe a lui Hades, doi pentru k asemenea multor opere eminesciene prezinta o muzicalitate aparte, shi trei tocmai pentru o nota de originalitate, pt k asha cum bine zicea shi Zodiak care intamplator a asistat la inregistrarea piesei nimeni n-a mai facut asta pana acum.

Apoi.....cand te-apuci shi arunci cu cacat macar fa-o cu cap. Zi shi tu... Draga Decret shi Hades. Parerea mea e ca avetzi o piesa de kkt. Decret ai flow varza, n-ai dictie, nu tzi-am intzeles mesajul, n-ai tehnica....poola mea. Argumentat, ca sa am shi eu ce invatza din asta, pentru ca nu pot sa vb in numele altora, dar eu unul intotdeauna am zis k am de invatzat din critici shi sunt mereu deschis la sugestii. Asha ca te rog frumos reia procedeul de aruncare cu excremente shi argumenteaza......daca potzi.....daca nu taci dracu din gura shi scuteste-ma!
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

ok

Mesajde _Arsura_ » Dum Aug 01, 2004 10:09 pm

baieti piesa voastra suna cantata fortzat.
_Arsura_

Mesajde cutuma© » Dum Aug 01, 2004 10:17 pm

lol. bine..... chiar dak e un raspuns mai scurt decat ma asteptam il iau ca atare. Apreciez ca macar ai dat o caracterizare mai clara decat prima.

cutuma©

Mesajde The Baby Girl » Lun Aug 02, 2004 9:33 pm

Deci cum am spus, tu si cei ca tine puneti mana si lucrati, trimite-ti demo-uri in stanga si in dreapta. Si n-o mai ardeti cu Sisu Liber... pula mea.
e de prost gust frate.

pace[/QUOTE]

Draga domnule ARSura,

Iti multumesc pentru pretioasele critici. De fapt, noi, artistii de pe compilatzie am inteles clar ce ai SUGErat si nu este cazul sa te bagi in discutie mai mult decat este cazul. S-au cerut pareri, ai dat pareri, iti multumim. Nu neg precum nu poti nega un neg care ti-a aparut in analele copilariei ca nu ai dreptate. Speram insa la o opinie cu ceva mai putine cuvinte licentioase si nu cu aroma de taranism acut. Sau crezi ca, daca reprezentam genul hip-hop nu intelegem decat cuvintele care incep cu p ?(exemple stii)
Inca o data multumim si bafta in frumoasa-ti cariera de critic de cacat... Poate intri in presa, cine stie?
The Baby Girl
Junior Member

Mesajde Faraonu` » Lun Aug 02, 2004 10:07 pm

The Baby Girl,iti multumesc mult pentru interventie! Vroiam sa-i raspund si eu,dar mi-am dat seama ca nu merita cuvinte irosite pe gaoaza lui! Tin sa te felicit pentru piesa de pe The Future,cat si pe cea de pe Loop Records!
Good Job,tine-o tot asa!

Nea ARSURA,mananca cat vrei! Data viitoare sa-mi iei si coaiele la lins,ca pula mi-ai lustruit-o deja!
si SISU LIBER !!!!!!

In concluzie,domnilor "Sunt shmecher shi tare in gura de cand cu internetu`",mai lasati-ne in pulile noastre cu atatea harfe si atatea critici nejustificate,ca ne pisham pe voi la modul cel mai serios! Tot ce faceti este sa ne motivati sa mergem mai departe; asa ca in cazul in care voi considerati ca ne impiedicati in vre`un fel sau ca ne descurajati,n-aveti decat sa intoarceti gaoazele si sa va lasati fututi,caci noi vom continua sa ne facem treaba shi vom lua in pula atat vorbele voastre,cat si persoanele voastre!
Faraonu`

Mesajde The Baby Girl » Lun Aug 02, 2004 10:21 pm

Daca stam totusi sa ne gandim are si el pe de o parte dreptate. Mai avem de lucru, dar el a uitat ca aceasta compilatie a fost facuta gratis si promotional pentru Rap-Arena, o comunitate care a facut destule pentru hip-hop-ul romanesc. Speram ca prin Rap-Arena vol. 2 sa-l multumim si pe el... si pe toti cei care au fost impotriva initiativei noastre.
P.S. Mersi pentru felicitari, faraonule
The Baby Girl
Junior Member

de la 2xClick

Mesajde Faraonu` » Mar Aug 03, 2004 12:28 am

"in 3 zile peste 2000 de downloaduri ...shi putini au fost cei care au avut ceva de comentat.cum zicea shi babygirl ...normal ...mai este loc de progres...intotdeauna este...cat pentru domnu arsura....artistii,majoritatea talentati de care poate nu a auzit(inca) multa lume s-au straduit sa faca ceva bun...shi zic eu in mare proportie au reusit...asha ca nu cred ca pentru parerile astea ...o sa fii apreciat de cineva...
sa nu crezi ca te atac in vreun fel...ar insemna ca nu am caracter ...iti respect parerea ...dar nu o accept... ne mai auzit in viitor cand poate o sa vii cu ceva baze solide"

2xClick
Faraonu`

Mesajde DjCBmC » Mar Aug 03, 2004 6:48 am

Salut.
In primul rand as vrea sa ii felicit pe cei ce au aparut pe compilatie, pe "colegii" mei daca pot spune asa.
Si acum o sa trec direct la subiect:
Majoritatea cu care am vorbit au un mesaj de transmis "domnului" arsura de gradu 3: "Sa ne sugi pula!" Nu am zis-o eu, au zis-o ei, tovarashii mei, care sunt multi, si daca ar trebuii sa ii iei pe totzi la supt de pula ... pana ai termina, ar iesii si Rap Arena vol. 2. Am zis ce am avut de zis ... :eat:
Bafta tuturor.
You don`t know me! And this goes for all you other bitches, you can blow me!
DjCBmC
Junior Member

Mesajde DZA » Mar Aug 03, 2004 10:55 am

felicit si eu trupa Heroin, Kombat, Pretext&Pralea, Junky.. care toti suna foarte bine pe acest material :)

peace
DZA
Junior Member

Mesajde sache » Mar Aug 03, 2004 11:23 am

No Comment.
"copiii de azi sunt doar mc-ii de maine"
sache
Junior Member

Mesajde sache » Mar Aug 03, 2004 11:27 am

No comment.

Unde dracu ati inregistrat totu?
V-ati intalnit undeva?
"copiii de azi sunt doar mc-ii de maine"
sache
Junior Member

Mesajde Faraonu` » Mar Aug 03, 2004 8:29 pm

DZA,iti multumim mult pentru felicitari! Iti dorim tot binele din lume!
Bafta si numai bine!
Faraonu`

contra-critica

Mesajde _Arsura_ » Mar Aug 03, 2004 9:40 pm

eram sigur de intzeparile voastre...stimabililor...daca privitzi in jur ,suntetzi contra argumentarilor mele numai cei de pe compilatzie shi alte jeguri "online music"...unu n-am auzit din "afara" ca sa zic ashea...fratzilor!!! muzica voastra,nu neaparat de pe albumu ala" suna online shi midi"...ca vatzi gasit totzi sa intratzi pe o compilatzie,asta e grav...shi tocmai ca e pe gratis asta face sí£ se adune "asii" din muzica hip hop ad-hoc...ce kkt...mi-e personal imi pare rau...credetzi ca avetzi potentzial...ceea ce facetzi voi shi ce criticatzi voi nu se numeshte progres...progresatzi in rest injuraturile...mah pish ...mai avetziu sa bagatzi povestea pulii shi suntetzi originali ...mai bine atzi ramane in originalitatea voastra neoriginala...am criticat un album de cacat shi nishte trupe de cacat,cu nishte voci de cacat,cu nishte personalitatzi de cacat...singurul lucru care m-a determinat sa fac asta a fost "modestia" de care atzi dat dovada prezentand compilatzia...parca atzi prezentat "best manele---fara numar de la nea gabitz"...cand ca shtii ca faci o munca modesta ...fii modest frate...voi luatzi la superlativ muzica hip hop...nea G...daca zici ca tu cautzi talente ...cauta-le la tine frate...no offence...da pula mea...lispa de profesionalism...

p.s.Heroin las-o mai moale frate cu Sisu Liber!!!...eu sunt sigur de un lucru daca ash fii in parnaie shi u ai canta pt mine ash fii de tot cacatu,mi-ash baga pula -n ea de viatza...sper sa n-auda ,saracu piesa ta, ca o sa-l deprimi mai rau...parca atzi fii copii de gradinitza shi atzi striga "MI-E FOAME!"....rezumatzi-va fratzilor la pulile shi pizdele voastre...voi ashtia "midi music" nu depasitzi diferentza de limita ...ca o datzi in voma...mai bine atzi incepe cu masterizare...apoi cultura hip hop...apoi critica..................................................................apoi pula mea..................................CANTATZI

......va deranjeaza critica mea ...asta e bine ,inseamna ca v-atzi simtzit de cacat...shi ce e mai de cacat sa te simtzi de cacat stiind ca eshti un cacat

PIs(paCe)
_Arsura_

Mesajde cutuma© » Mar Aug 03, 2004 10:26 pm

_Arsura_ scrie:ca vatzi gasit (...) mi-e personal imi pare rau (...) "MI-E FOAME!"....

Frate, cand nu potzi stapani gramatica n-o scoate fara botnitza pe strada ca mushca a draq....

Asteptam in continuare cu bratzele deschise pareri critice ale unor oameni care se pot exprima corect in limba de bastina...

cutuma©

Mesajde n3aGabitz » Mar Aug 03, 2004 10:35 pm

ba da ne lasi odata? ti-ai exprimat parerea odata, acum move on please.

"invidia e mare/sclavii vor cu noi sa se masoare"

ps: imi vine sa ma pish (burp)....am ragait.
ps2: o sa ne mai plictisesti mult cu compuneri d-astea cu ce varza suntem noi? presimt ca da (99% din romani au o stare de invidie avansata in cur). baga mare frate daca pt tine asta inseamna cafeaua de zi cu zi, nu te opreste nimeni, e plina lumea de nebuni.
ps3:chiar ma doare in cur de parerea ta vizavii de mine/noi, dar m-am gandit sa iti dau totusi un reply..ca sa te simti si tu iubit.

hai sa fii fericit.

"ur just a pissed off rapper who never made it"
n3aGabitz
Junior Member

offf

Mesajde _Arsura_ » Joi Aug 05, 2004 6:35 pm

Dumnezeule.
Copii, ahi sa va explic de ce _Arsura_ are atatea de spus: Pentru ca arsura reprezinta un grup de oameni, printre care si eu. Eu fiind nou si acum scriu pentru prima data. Am primit prin mail, la fel ca ceilalti "arsura" numele, parola si link-ul la acest forum precum si link-ul catre compilatie. Am ascultat vreo 2 piese si acum va spun: Nu suna bine. Calitatea lasa de dorit, si este dureros cam ce s-a scris mai sus, sub acest nume. Ce m-a marcat este interventia domnului gabitz pe site-ul propriu:

citat
"Puteam bine merci sa merg (prin relatiile care le am) la Intercont sau orice alta casa de discuri si pana la urma aceasta compilatie isi gasea un loc in magazinele de specialitate"

Domnisorule,
modestia cu care vorbitzi "in general" si talentul pe care il dobanditi nu va permit momentan sa faceti astfel de interventii. Ca sa va trezesc putin, eu lucrez la casa de discuri la care aveti relatii, precum si eu am relatii la multe alte case de discuri si te asigur, ca nu o sa gasesti asa de usor un loc in magazine pt compilatia ta.
Ai facut un lucru bun dar nu destul de bun. Deci spune ce vrei tu dar nu mai fa astfel de afirmatii.

salut. [-X
_Arsura_

Mesajde zodiak » Joi Aug 05, 2004 7:07 pm

1. nu va mai laudati intre voi pe forum. se poate face in privat... in vazul lumii e cam de prost gust
2. criticile pot fi constructive, atata timp cat sunt acceptate
3. Zodiak a zis ca asa ceva nu s-a mai facut (referitor la refrenul din Eminescu). Da, dar n-a zis daca e rau sau bine, nu?
4. Catre unul dintre cei care au scris sub numele de Arsura... Spui ca lucrezi la Intercont... ne stim cumva?
5. Tot catre Arsura... citez: nici la Hades Records n-ati avea sanse... sa inteleg ca pana si „rahatu asta de records“ ar avea, totusi, niste standarde?... :)
6. vezi 2... s-au scris niste lucruri interesante pe aici si ar trebui luate in calcul...

pa si la revedere
zodiak
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Hip-Hop