Unde-s extratereshtrii ?

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Credetzi ca exista alte forme de viatza inteligente in univers ?

Sigur ca da
14
54%
Probabil ca da
9
35%
Nu shtiu .... poate
1
4%
Probabil ca nu
1
4%
Sigur ca nu
1
4%

Voturi totale : 26

Unde-s extratereshtrii ?

Mesajde Administratori » Dum Aug 12, 2001 12:33 am

Io cred o sa-i gasim noi odata shi-odata ....
Administratori

mai degraba

Mesajde Vizitator » Dum Aug 12, 2001 5:36 pm

la stadiul la care mergem noi cu tehnologia. asteapta-te al un telefon care sa te cheme la un contact de gradul 0
Vizitator

Tehnologia

Mesajde Administratori » Dum Aug 12, 2001 7:26 pm

Io cred in tehnologie ... in schimb la momentul actual cred ca am ajuns intr-un punct (sa nu zic mort) ... dar in care ne mishcam greu ... Adica cine mai are interesu sa gasesca "propulsoare superlumuinice" .... :confused: ... ca din cate shtiu eu ... nici macar viteza luminii nu ne-ar ajuta prea mult daca vrem sa ajungem undeva in universu asta ... :D :D :D
Administratori

Re: Tehnologia

Mesajde Vizitator » Dum Aug 12, 2001 7:49 pm

Initial trimis de Administrator
Io cred in tehnologie ... in schimb la momentul actual cred ca am ajuns intr-un punct (sa nu zic mort) ... dar in care ne mishcam greu ... Adica cine mai are interesu sa gasesca "propulsoare superlumuinice" .... :confused: ... ca din cate shtiu eu ... nici macar viteza luminii nu ne-ar ajuta prea mult daca vrem sa ajungem undeva in universu asta ... :D :D :D

pai si atunci ce sa facem?
sa stam in fund si sa asteptam sa vina ei?
eu cred ca mai degraba vor veni ei decat sa ne ducem noi la ei.
Vizitator

Mesajde Guppy » Dum Aug 12, 2001 9:11 pm

ce extraterestrii breh ,sunteti copchii ? :p
or fi niste forme de viata inferioare pe Marte , gen amibe,parameci & stuff dar atat... sper sa nu vina astia peste mine acu sa-mi demonstreze ca exista :eek:
Guppy

Mesajde Administratori » Lun Aug 13, 2001 12:38 am

Beeei ... vreau shi io o amoeba de pe marte ... :D :D :D ... please ... da-mi shi mie una guppy .. cand ne mai intalnim ... :D
Administratori

Mesajde FataVerde » Mar Aug 14, 2001 5:02 am

Grija mea cea mare in legatura cu extraterestrii este urmatoarea: daca sunt asa de diferiti de noi incat nu ne vom recunoaste unii pe altii drept creaturi inteligente? Am in minte un episod din "Peripetiile lui Tuf" (parca asa se numea cartea, publicata la Teora SF) in care colonistii umani descopera cu stupoare ca mancarea lor preferata, "oale-de-pamant", sunt de fapt creaturi inteligente (si destul de suparate...) ale planetei...
FataVerde
Junior Member

Mesajde Vizitator » Mar Aug 14, 2001 5:06 am

Initial trimis de FataVerde
Grija mea cea mare in legatura cu extraterestrii este urmatoarea: daca sunt asa de diferiti de noi incat nu ne vom recunoaste unii pe altii drept creaturi inteligente? Am in minte un episod din "Peripetiile lui Tuf" (parca asa se numea cartea, publicata la Teora SF) in care colonistii umani descopera cu stupoare ca mancarea lor preferata, "oale-de-pamant", sunt de fapt creaturi inteligente (si destul de suparate...) ale planetei...

aici e un paradox destul de ushor de inteles si receptionat: cum dracu sa fie creaturi inteligente daca se lasau mancate??? tu, daca ar incerca cineva sa te manance, nu ai gasi o forma prin care sa te impotrivesti???
Vizitator

Mesajde Administratori » Mar Aug 14, 2001 6:22 pm

Initial trimis de vali

aici e un paradox destul de ushor de inteles si receptionat: cum dracu sa fie creaturi inteligente daca se lasau mancate??? tu, daca ar incerca cineva sa te manance, nu ai gasi o forma prin care sa te impotrivesti???

Eu cred ca extratereshtrii nu au cum sa ne manance ... adica ... imagineaza-tzi ... cand o sa-i inghita pe aia de la parazitzii .. I mean ... crezi ca lasa aia sticla de bere pt. un eveniment atat de nesemnificativ ... :D ... Asha ca o sa aiba aia o indigestie serioasa ...
Administratori

Re: Unde-s extratereshtrii ?

Mesajde lebadutza » Mar Aug 14, 2001 10:48 pm

Originally posted by Administrator
Io cred o sa-i gasim noi odata shi-odata ....

Mai, nu stiu daca mai e vorba de vreo cautare (search, seek, look after etc), pentru ca traim zi de zi printre ei. Adica, vreti sa-mi spuneti ca nu v-a spus nimeni pana acum: 'ma, ce moaca de extraterestru ai azi!! ' sau ' ce te uiti la mine ca la un extraterestru??' !!! Maine sigur o sa aud placa asta cand voi ajunge la serviciu cu cearcanele adunate cu grija din noaptea asta...
nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele!
lebadutza
Junior Member

Mesajde tzucu » Mie Aug 15, 2001 5:45 pm

Initial trimis de vali

Pai cam ai dreptate aici...poate erau doar inteligente, dar mult mai putin decat oamenii..Si in cazul asta e clar ca oamenii le-au mancat, asa cum fac ei cu orice fiinte mai putin inteligente..Problema ar fi intalnirea cu o rasa cam la fel de inteligenta, care cam inseamna si aceeasi nivel al tehnologiei si asta ar insemna razboi..Am impresia ca pentru rasa umana inteligenta inseamna deocamdata a domina si a controla...Suntem departe de plimbarile olimpiene a lui Picard care urmarea fara sa se amestece cum evolua o specie pe nu stiu ce planeta...Suntem la nivelu de "fuck the Prime Directive, ce-mi iese la afacerea asta".
Ar mai ramane intalnirea cu o specie mult mai inteligenta..Vorba lebadutzei, poate ca deja s-a intamplat, adica s-au intalnit ei cu noi, si nu noi cu ei sa nu speriem mult prea tare, caci oricum vom avea impresia ca astia vor sa ne conduca, sa-i alungam..Tehnologic suntem departe de a merge prea departe prin bucata de Univers de ne inconjoara , iar daca or fi amoebe pe Marte sau pe alte planete prin preajma, riscam sa le distrugem si pe alea, ca se vor gasi unii sa tzina neaparat sa aiba niste acvarii si cu asa ceva, isn't is Guppy ?

:D
tzucu
Junior Member

Cum se termina povestirea aia...

Mesajde FataVerde » Joi Aug 16, 2001 3:00 am

Creaturile respective nu sunt pasive, ci fight back facand, prin inginerie genetica, fel de fel de monstri care distrug colonia umana.
Sau cel putin asta ar fi fost incheierea mea... Autorul rezolva problemele tuturor si ii impaca si pe mancaciosi (oamenii) si pe mancatzi (extraterestrii). Oricum, cartea e dragutza :)
FataVerde
Junior Member

ei vor veni

Mesajde Vizitator » Vin Aug 17, 2001 3:40 am

pana la urma si la urma, care-i problema?
in 50 de ani, noi vom realiza acel combustibil acre sa ne permita deplasarea si vom pleca spre alte zari. sau, cine stie? poate vom coloniza sahara!!!!

btw, ce se mai aude cu sonda aia de 5 miliaoen de doalri pierduta pe marte!!!!!!
Vizitator

Re: Re: Unde-s extratereshtrii ?

Mesajde WOLF » Vin Aug 24, 2001 9:22 pm

Initial trimis de lebadutza

Mai, nu stiu daca mai e vorba de vreo cautare (search, seek, look after etc), pentru ca traim zi de zi printre ei. Adica, vreti sa-mi spuneti ca nu v-a spus nimeni pana acum: 'ma, ce moaca de extraterestru ai azi!! ' sau ' ce te uiti la mine ca la un extraterestru??' !!! Maine sigur o sa aud placa asta cand voi ajunge la serviciu cu cearcanele adunate cu grija din noaptea asta...

Mai lebadutzo.. hai ca aproape o nimerisi de data asta.. cu ideea ca extraterestrii sunt printre noi.. nici nu stii cate dreptate ai ..

Cred ca ar trebui sa va spun cate ceva despre mine..
Si pentru aceasta ar trebui sa ne deplasam (cu imaginatia) vreo 22 de ani in urma..
Ai mei parinti (sau cel putin cei care isi spun asa acum).. se intorceau de la Iasi catre Roman... Era februarie.. mai precis era duminica seara, 11 februarie. Cu cateva zile inainte ninsese abundent si vremea nu dadea semne ca se va imbunatati...
Taica-meu conducea incet.. pentru ca asfaltul era ud de la lapovita care curgea din abundenta.. Totusi discuta ceva cu maica-mea .. cand la un moment dat motorul a inceput sa "tuseasca".. A mai mers putin si s-a oprit. Stupoare... Erau in mijlocul campului.. si ideea de a petrece o noapte in masina nu-i incanta deloc.
Taica-mea a luat lanterna si a coborat din masina sa vada ce are "blestemata"... Ultimul lucru care si-l aminteste a fost reflexia unei lumini ffff. puternice pe capota umeda a daciei.. Si cand a ridicat privirea ceva mare, f. luminos plutea la cativa zeci de metri deasupra masinii... S-au trezit dupa vreo jumate de ora ... si au gasit un bebelus pe bancheta din spate...
Bebelusul a crescut .. si e cel care va relateaza povestea acum...
Mess with the best
Die like the rest
WOLF
Junior Member

Re: Re: Re: Unde-s extratereshtrii ?

Mesajde lebadutza » Mar Aug 28, 2001 5:55 pm

Originally posted by WOLF

Mai lebadutzo.. hai ca aproape o nimerisi de data asta.. cu ideea ca extraterestrii sunt printre noi.. nici nu stii cate dreptate ai ..

Cred ca ar trebui sa va spun cate ceva despre mine..
Si pentru aceasta ar trebui sa ne deplasam (cu imaginatia) vreo 22 de ani in urma..
Ai mei parinti (sau cel putin cei care isi spun asa acum).. se intorceau de la Iasi catre Roman... Era februarie.. mai precis era duminica seara, 11 februarie. Cu cateva zile inainte ninsese abundent si vremea nu dadea semne ca se va imbunatati...
Taica-meu conducea incet.. pentru ca asfaltul era ud de la lapovita care curgea din abundenta.. Totusi discuta ceva cu maica-mea .. cand la un moment dat motorul a inceput sa "tuseasca".. A mai mers putin si s-a oprit. Stupoare... Erau in mijlocul campului.. si ideea de a petrece o noapte in masina nu-i incanta deloc.
Taica-mea a luat lanterna si a coborat din masina sa vada ce are "blestemata"... Ultimul lucru care si-l aminteste a fost reflexia unei lumini ffff. puternice pe capota umeda a daciei.. Si cand a ridicat privirea ceva mare, f. luminos plutea la cativa zeci de metri deasupra masinii... S-au trezit dupa vreo jumate de ora ... si au gasit un bebelus pe bancheta din spate...
Bebelusul a crescut .. si e cel care va relateaza povestea acum...

wolfy mama, esti adevar.....esti sigur ca nu te-ai nascut la exact 9 luni dupa intamplarea aia???
lebadutza
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Unde-s extratereshtrii ?

Mesajde WOLF » Mar Aug 28, 2001 6:10 pm

Initial trimis de lebadutza

wolfy mama, esti adevar.....esti sigur ca nu te-ai nascut la exact 9 luni dupa intamplarea aia???

Pai .. problema e chiar asta.. nu m-am nascut deloc la 9 luni dupa intamplarea asta.. ci atunci am aparut..
Am aflat mai tarziu.. ai mei nu voiau sa-mi spuna ca de fapt nu sunt parintii naturali..
Anyway.. is nice dreaming about stars..
Mess with the best
Die like the rest
WOLF
Junior Member

V-ati pus intrebari existentiale vreodata?

Mesajde WOLF » Mar Aug 28, 2001 6:15 pm

Chiar asa, va-ti gandit serios vreodata la ideea de extraterestrii.. si la ceea ce implica ea?
Nu credeti ca e cam mult spatiu acolo Sus, doar pt noi... ?
Si cam multe stele cu si mai multe planete ca noi sa fim singurii... Iar noi nu suntem in stare decat sa dam ocolul Pamantului si sa zburam pana la cel mai aproape Satelit.. care din fericire e si singurul.. Foarte patetic! Si albinele fac mai mult decat noi cand ies din stup si se duc dupa miere...
Mess with the best
Die like the rest
WOLF
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Re: Unde-s extratereshtrii ?

Mesajde lebadutza » Mar Aug 28, 2001 6:44 pm

Originally posted by WOLF

Pai .. problema e chiar asta.. nu m-am nascut deloc la 9 luni dupa intamplarea asta.. ci atunci am aparut..
Am aflat mai tarziu.. ai mei nu voiau sa-mi spuna ca de fapt nu sunt parintii naturali..
Anyway.. is nice dreaming about stars..

zii mai bine ca te-a aruncat vreun tigan pe bancheta din spate cand a auzit ca sunt lebadutze in Ro....
Si daca tot te mai incapatinezi sa zici ca te-au adus extraterestrii, merita sa fac oleaca de psihanaliza cu tine, sa vaz ce amintiri ciudate ai...
lebadutza
Junior Member

Mesajde nodingat » Vin Iul 30, 2004 1:53 pm

pacat de un subiect cu potentzial ca e lasat sa moara... sunt curios daca wolf mai intra p-aici, ce s-a mai intamplat cu el, sau poate parintzii adevaratzi, cei care-l dadusera in grija oamenilor l-au luat inapoi pe OZN-ul lor... shtitzi voi, exact ca-n povestea porcului sau cum se chema cea din care s-au inspirat Zdob si Zdubii...
nodingat

Mesajde Yellow Pinkie » Vin Iul 30, 2004 4:34 pm

Nu cred ca mai intra nimeni din ai de mai sus, de ani de zile (afara de vali)... Wolf s-o fi retras la parintii lui naturali, in gaura aia de la polu nord, sau in Bulgaria, sau cine stie...
It is I, Yellow Pinkie!
Yellow Pinkie
Junior Member

Mesajde pacha » Vin Iul 30, 2004 7:04 pm

Sunteti tineri io-s batran.Unul din regretele cu care am sa mor este ca nu stiu daca exista extraterestrii.
pacha

Mesajde gabuba » Vin Iul 30, 2004 10:11 pm

nici n-o sa aflam, asa ca mori-n pace. :D
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde supermouse » Vin Iul 30, 2004 11:20 pm

probabil ca sunt deja aici, shi rad de mor pentru ca noi ashtia pamantenii suntem foarte proshti
riiiiiiiiiight................
supermouse
Junior Member

Mesajde CrAsh0v3r » Sâm Iul 31, 2004 12:17 am

mi se pare kiar ridicol sa spui ca nu exista extraterestrii...
Of all the things I've lost, I miss my mind the most...
CrAsh0v3r

Mesajde gabuba » Sâm Iul 31, 2004 12:49 pm

crash overe si tu esti un alt ortodox cunostiincios care crede in biblie si toate cele? :lol:
no, d-asta imi plac mie astia ortodoxi, dupa cum am zis, niste credinciosi toti :D
no, acum serios, nu te contrazic, cA n-am argumente, da tu pe ce te bazezi cand spui ca e ridicol sa nu crezi in extraterestrii?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde shakti » Sâm Iul 31, 2004 12:52 pm

exista, dar ne place unora dintre noi sa le negam existenta... vrem unicitate
don t hate me....
shakti

Mesajde gabuba » Sâm Iul 31, 2004 3:05 pm

bre, da argumente n-are nimenea? argumente se admit, in acest caz, si din ciclul 'mi-a aparut un nene in vis, eu zic ca avea dreptate'. da' n-ajungem nicaieri cu 'exista' sau 'nu exista' . cu ce va sustineti afirmatiile?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde nodingat » Dum Aug 01, 2004 8:07 pm

pentru cei care n-au citit-o deja va recomand "Creierul lui Broca" de Carl Sagan. deshi e scrisa de ceva vreme, multe dintre ideile lui sunt de actualitate. teoria despre extratereshtri pe care o lanseaza el mie unu mi se pare cea mai solida!
nodingat

Mesajde Red_Mustang » Mar Aug 03, 2004 6:57 am

Exista cu siguranta o civilizatie extraterestra. Numai ca nu se stie unde si cand o vom gasi & vedea.
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
Red_Mustang

Mesajde CrAsh0v3r » Mar Aug 03, 2004 1:16 pm

gabuba scrie:crash overe si tu esti un alt ortodox cunostiincios care crede in biblie si toate cele? :lol:
no, d-asta imi plac mie astia ortodoxi, dupa cum am zis, niste credinciosi toti :D
no, acum serios, nu te contrazic, cA n-am argumente, da tu pe ce te bazezi cand spui ca e ridicol sa nu crezi in extraterestrii?

think about this: crezi ca oamenii sunt buricul universului? daca exista forma de viata pe Terra, de ce n-ar exista si pe o alta planeta intr-o alta galaxie? ai idee cate galaxii exista in Univers ?

cu asta cred ca ti-am raspuns... si daca totusi nu esti convins citeste si tu pe net (ca poate ti-e mai accesibil decat o carte) si vezi ce s-a intamplat in america prin anii '60
peace out!
Of all the things I've lost, I miss my mind the most...
CrAsh0v3r

Următorul

Înapoi la Antichitati