Harry Potter si Prizonier la Azkaban
12 mesaje
• Pagina 1 din 1
Harry Potter si Prizonier la Azkaban
Am inteles ca din subiectul filmului HP PoA au scos Quidditch-ul... stupid. Adica in singurul an in care castiga si Cercetasii Cupa de Vajthat, astia scot subiectul pt ca devenea filmul prea lung... voi intelegeti chestia asta?
Lumea lui Harry Potter:
http://www.harrypotter.as.ro
- ginny_hp
- Junior Member
completare...
inca ceva... se pare ca HP4 vor sa il faca in 2 si 1/2 ore! Cica tot din lipsa de timp... nu inteleg, o fac pe gratis?
Lumea lui Harry Potter:
- ginny_hp
- Junior Member
nu m-a impresionat prea tare filmul asta. au fost si faze faine, super amuzante, recunosc, dar nu mi-a placut asa mult ca primele 2 parti.
- delia dorcioman
- Junior Member
l-am asteptat atata vreme...si ce dezamagire mare e!!
toata atmosfera e foarte sumbra,nu e nici pe departe la fel de amuzant ca 1 si 2,
e sec(cred ca au taiat prea mult si fara cap din carte).
actorul care joaca acum rolul lui Dumbledore nu e la fel de credibil sau macar la fel de simpatic.
si,fiindca au schimbat regizorul probabil ca nici urmotoru nu va iesi asa cum ar trebui.
se pare ca trebuie sa raman la carti.nu mai apare o data 6-le ca nu mai am rabdare?
toata atmosfera e foarte sumbra,nu e nici pe departe la fel de amuzant ca 1 si 2,
e sec(cred ca au taiat prea mult si fara cap din carte).
actorul care joaca acum rolul lui Dumbledore nu e la fel de credibil sau macar la fel de simpatic.
si,fiindca au schimbat regizorul probabil ca nici urmotoru nu va iesi asa cum ar trebui.
se pare ca trebuie sa raman la carti.nu mai apare o data 6-le ca nu mai am rabdare?
- emona
- Junior Member
ha ha ha
al treilea film (si prizonierUL la azkaban) este muuult mai reusit decat primele doo. regia e clar multa peste primele doua spanacuri, care m-au dezamagit profund. actorii joaca mai bine, noul dumbledor e mult mai simpatic decat primul. al 4 lea am inteles ca va fi cel mai scump film din istorie. vom trai si vom vedea.
al treilea film (si prizonierUL la azkaban) este muuult mai reusit decat primele doo. regia e clar multa peste primele doua spanacuri, care m-au dezamagit profund. actorii joaca mai bine, noul dumbledor e mult mai simpatic decat primul. al 4 lea am inteles ca va fi cel mai scump film din istorie. vom trai si vom vedea.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
harru potter nu e o mare tampenie. nu am citit cartile, dar filme sunt bune. parerea mea vorba lui misterchiu
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
Ma sincer cand m-am dus la ultimul harry potter ma asteptam sa rad de cat de tampenie ii da na a fost chiar ok.....nu a fost la fel de stupidly childish ca primele si surprinzator nu a fost asa de previzibil.
Isn't it rude enough to be alive when nobody likes you?
-
Reatrd - Junior Member
Primele doua mi-au placut pentru ca mi s-a parut o idee noua, erau originali, nu eram familiarizata cu lumea hp dar deja m-am cam sictirit daca nu baga si ei ceva nou. Si nici poantele nu pot spune ca mi-au placut prea mult...Cred ca ma duc sa le vad pe ultimele ca sa nu il ratez pe Harry in ipostaza de indragostit.
- Addianna
- Junior Member
naiba mai tzine minte ce au scos shi ce nu...mie nu mi-a placut filmul...au fost mai reushite primele doua..mai bine zis al doilea..
mare kkt mi s-a parut asta al treilea..oricum shi cartea..a treia...cred k adormeam la ea...cel mai mult cred k-o sa-mi placa al patrulea film...a fost preferata mea carte dintre toate 5...
mare kkt mi s-a parut asta al treilea..oricum shi cartea..a treia...cred k adormeam la ea...cel mai mult cred k-o sa-mi placa al patrulea film...a fost preferata mea carte dintre toate 5...
- Titina
- Junior Member
12 mesaje
• Pagina 1 din 1