CERBUL DE AUR 2004 - Reusita sau esec ?

ce-a fost pe Muzici o data

Mesajde gabuba » Mar Iul 27, 2004 6:04 pm

nocturna scrie:chestii ce un om mai sensibil le poate interpreta drept jigniri

nocturno, m-ai jignit de atatea ori incat ce ti-am zis in primul post a fost parfum, si oricum ai inteles gresit ce am vrut sa zic. adica, eu inca speram, ca cele spuse sa fie intr-un moment mai putin prielnic din viata ta. ma rog, ia-o cum vrei :o

totushi, nu m-am apucat sa shterg cu tine pe jos din varii motive, asha ca ia-o ca atare.

adevarul e , nocturno , ca apreciez ca macar atunci cand nu ai dreptate, si e clar faptul, sa nu mai faci pe desteapta in marele stil ce te-a consacrat. oricum, frumos gest din partea ta. nu ma intereseaza variile motive, asa ca o iau oricum ca atare. ~y

bb a, totusi m-a surprins ca la a doua piesa Spin, solista se lasese in jos exact langa monitor, si culmea! nici o microfonie, nimic! in schimb la prima piesa tinea microfonul la 20 de cm de gura si era la un m de monitor si tot se auzea infiorator. ciudat, dar adevarat.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde baixinho© » Mar Iul 27, 2004 8:08 pm

mai oameni buni, ave-ti de gand sa va opri-ti?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde dadius » Mar Iul 27, 2004 10:00 pm

dupa cum vezi nu au de gand :u
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

Mesajde ConteleDrakula » Mar Iul 27, 2004 11:58 pm

AM deschis acest topic pentru ca lumea sa-si dea cu parerea despre Cerbul de Aur si uite la ce s-a ajuns... :dir: ;a ; E timpul sa revenim la subiect.
ConteleDrakula
Junior Member

Mesajde nocturna » Mie Iul 28, 2004 8:36 am

ba io am de gand, pentru ca, nu-i asha, bitongu e degeaba.

revenind la subect, cerbul de aur - eshec.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

!

Mesajde Vax Poetic » Mie Iul 28, 2004 2:22 pm

Credeti ca exista vreo legatura intre Cerbul de aur si Moartea caprioarei ?
Vax Poetic
Junior Member

Mesajde Mr. Q » Mie Iul 28, 2004 3:46 pm

Eu mis de prin preajma Cerbului, iar anul acesta mi-a venit sa ...;f
Sa enumar doar cateva motive: 1. tot centrul BV-ului blocat (si degeaba) 2. concurenti erau parca veniti dintr-un club karaoke (cu mici exceptii) dar parca si aia din cluburi sunt mai buni 3. "recitalurile" de rahat (nu am nimic cu pink dar a mai salvat si ea aparentele "incercand" un concert) 4. toatele "vedetele" tvr :bleah: scoase de la naftalina sa se faca de rahat pe scena + insuportabilul si infectul de Bitman 5. juriul format din "profesionisti" ori a fost surd, ori au ascultat alceva decit noi muritori de rand ori, pur si simplu, erau acolo de forma.

In lini mari, ca tot ne ameninta ca daca nu-i lasa in Piata Sfatului il muta la Buc, sa-l mute la draq ca tare naspa a ajuns si o luna isi bat joc de sus amintita piata. Nota mea: 4 (3 pentru cei catva concurenti care au canta cu adevarat si 1 pentru Pink) ;B
La loc luminat, loc cu verdeata, unde nu este nici intristare, nici durere sau suparare !!!
Mr. Q
Junior Member

Mesajde dadius » Mie Iul 28, 2004 4:32 pm

Omule dar stiu ca te-au suparat astia! :bye: .
dadius

Mesajde shcumpix » Mie Iul 28, 2004 6:15 pm

~r intr-un cuvant" VARZA... ;a penibil rau pink a mai incercat cate ceva dar nu prea a reusit sa salveze nimik
shcumpix
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mie Iul 28, 2004 6:19 pm

pink nu a incercat nimic, ci a facut ce face ea de obicei.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Mr. Q » Joi Iul 29, 2004 11:18 am

Cum sa nu ma supar !!!! :u Ma duc si eu ca omul cu masina in centru si sar pe tine toti pulitaii sa "degajezi" zona. S-o degajeze ei!!! :M . Toate terasele pline cu "vedete" de la noi, de-ti statea pizza si vinul in gat de atatea talente si impresii. Te dai la loc ferit si, hop, apare o gasca de "turisti" si incep sa-ti faca ochii ca franjuri cu blitzurile lor. #-o .
Iar la final "spectacolul de artificii de pe cerul Bv-ului" imi vine sa :bleah: .
Au fost mai faine cele date de Aurora de serbatoarea berii.
La loc luminat, loc cu verdeata, unde nu este nici intristare, nici durere sau suparare !!!
Mr. Q
Junior Member

Mesajde dadius » Joi Iul 29, 2004 1:08 pm

Mr. Q scrie: Toate terasele pline cu "vedete" de la noi, de-ti statea pizza si vinul in gat de atatea talente si impresii. Te dai la loc ferit si, hop, apare o gasca de "turisti" si incep sa-ti faca ochii ca franjuri cu blitzurile lor. #-.

1. legat de vedetele noastre sa stii ca in sufletul lor 90% constientizeaza ca nu sunt bune de nimic. a avea"impresii" e o arma de aparare. nu mai baga si tu toate prostiile in seama!

2. legat de partea a doua cu turistii.Stai sa intram in UE sa vezi atunci! sa vezi cand vin o gasca de nemti, care in Germa nu au voi sa faca nimic, si fac pila mare la tine in Brasov.Spania e acum unde va fii Romania in cativa ani asa ca eu vad acum aici ce se intampla cu "turistii".

Numai bine :sal:
dadius

Mesajde StarTrek » Joi Iul 29, 2004 6:39 pm

Cu toate cele 6 milioane de dolari investite, Golden Stag 2004 nu apare deloc in nici un articol din editia online New York Times. Acolo unde vezi ceva de Romania e vorba numai de dracula. Eu nu am inteles niciodata ce inseamna Dracula. Atat stiu ca are legatura cu Vlad Tepes (dar nu is sigur) si nu ma pasioneaza sa studiez ce au facut oameni innapoiati din evul mediu.
Nu inteleg de ce ii intereseaza pe americani (din sec XXI - mil III) tampenii despre mit-ul dracula, din evul mediu. Ce legatura are aceasta cu tehnologiile avansate, gen Radio City Music Hall , TransAtlantic Tunnel sau New York Subway?

Mie nu mi-a placut ca singura piesa care imi placea la Nino D'Angelo - Senzo cravata - nu a fost cantata original. Parca si-a batut joc de piesa. Nu semana cu originalul, pe care il ascultam toti si care canta la orice carciuma de la orice colt de strada. Si in general, la piesele astea mari, celebre, foarte ascultate, au mai mare valoare vocile secundare decat vocea principala. Cel putin ptr mine. Cu cateva exceptii. De ex la senzo la cravata eu apreciez mult mai mult cum canta vedeta feminina din formatie (nu stiu cum o cheama) decat Nino D'Angelo. El are o voce groasa, ragusita, clasica, neinteresanta.

Astept sa vie la Golden Stag Celine Dion si Back Street Boys. Nu ca m-ar pasiona Back Street Boys, dar sa vad daca Europa de Est are puterea necesara de a aduce vedete internationale avansate.
StarTrek
Junior Member

Mesajde gabuba » Joi Iul 29, 2004 7:03 pm

star trek, esti de aberatia si caterinca , sau de startrek cum preferi :D
oameni INAPOIATI , zici? te-ai gandit vreo secunda unde ai fi putut fi tu acum daca acei oameni INAPOIATI nu faceau ce au facut? ca nu te pasioneaza pe tine istoria e cu totul altceva, dar nu tre' sa dai cu mucii in fasole.
dracula e o chestie de publicitate. si nu ne stie lumea numa' dupa dracula. mai sunt si ozone. :D
vrei sa spui ca singura piesa care iti placea DE la Nino D'Angelo - ...- nu a fost cantata IN original? pai poate ca duduia de canta pe piesa avea si ea de facut o ciorba, nu de venit la golden spanac.
zici ca el are o voce groasa, ragusita, clasica, si neinteresanta? :D ~p
de te-ar auzi cei ce ii sunt fani de 25 de ani, n-ar mai ramane din tine nici pielea, mai ionuzzzzule, mai...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde catharsis » Joi Iul 29, 2004 7:17 pm

ajunge cu off-topicurile si caterincile pe aici! scrieti la subiect ca se lasa cu avertismente.
ca sa fiu un pic on topic, nu m-am uitat la cerbul de aur pentru ca nu m-a interesat, dar am trecut o data prin sufragerie si erau spin si au cantat cam nasol.
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde dadius » Joi Iul 29, 2004 8:41 pm

mai sa nu cumva sa dai avertismente auzi? :bye: da direct :z

loooool
dadius

Mesajde catharsis » Joi Iul 29, 2004 9:10 pm

vezi ca e off-topic ce ai spus, ar tb sa iti dau avert. fara comentarii inutile de acum incolo!
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde dadius » Joi Iul 29, 2004 11:28 pm

~a Sorry. It won´t happen again!
dadius

Mesajde CrAsh0v3r » Vin Iul 30, 2004 1:10 pm

yo am fost in brasov sambata seara, dar n-am avut nici un kef sa ma duc la cerb. nici la tv nu m-am uitat... sunt sigur ca a fost un mare rateu ;)
romania e in plina ascensiune... ;)
Of all the things I've lost, I miss my mind the most...
CrAsh0v3r

Mesajde eyewitness » Vin Iul 30, 2004 1:31 pm

bre pestecrash, matale cand dai din cap auzi ca un zdranganit asa? (cs)

aici ie o discutie intre cei care AU VAZUT festivalul fie in direct fie la teveu.
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde WildDancer » Sâm Iul 31, 2004 10:53 pm

Prestatia lui P!nk a fost mai mult decat excelenta,Nino D'angelo-cine-i ala? iar Michael Anders-nici o treaba...in concurs:concurenti care au cantat extraordinar si concurenti care <au prestat> sub orice critica..Publicul din prima seara-sub orice critica!
WildDancer
Junior Member

Anterior

Înapoi la De pe muzica