La Familia
25 mesaje
• Pagina 1 din 1
La Familia
hey....astept parerile voastre despre familisti indiferent de bine sau de rau.....sper doar ca mesajele voastre sa fie serioase....
pace!
pace!
-
n3aGabitz - Junior Member
haha!
Dupa cum iti dai seama n-o sa scriu de bine...
!
In primul rand , La Familia e un fel de copie a Mafia , si a lui 2Pac , nu cred ca e ceva original la ei! Plus ca :tehnica nu , versuri nu , mesaj...hmm...poate pe alocuri , dar prea rar ca sa se poata numi formatie! Negativele...prea pretentioase , fara scratch-uri , ca de obicei...dar despre asta s-a mai discutat!Ultimul album e cam la pamant , temele reluate sunt aceleasi , doar parca au mai renuntat la chestia cu "baietzei de baietzei"...
Cam atat...
"O dau cu pace si-am iesit"...

In primul rand , La Familia e un fel de copie a Mafia , si a lui 2Pac , nu cred ca e ceva original la ei! Plus ca :tehnica nu , versuri nu , mesaj...hmm...poate pe alocuri , dar prea rar ca sa se poata numi formatie! Negativele...prea pretentioase , fara scratch-uri , ca de obicei...dar despre asta s-a mai discutat!Ultimul album e cam la pamant , temele reluate sunt aceleasi , doar parca au mai renuntat la chestia cu "baietzei de baietzei"...
Cam atat...
"O dau cu pace si-am iesit"...
Ce dragutza sunt , pacat ca nu-s baiat...
-
Suryia - Junior Member
Buuun...
Vrei argumente?Uite:
La Familia sunt o copie a Mafiei=>au fost lansati de Mafia si s-au multumit sa copieze , nu vin cu nimic nou , preiau curentul baietash de cartier+toate subiectele abordate de BUG...Adevarul e , ca la un moment dat au venit si cu ceva care s-ar putea numi "stil prpriu"...dar , din pacate , tot stilul Mafia predomina....Si , in plus , au preluat si conflictul Mafia-R.A.C.L.A.!
despre faptul ca seamana cu 2PAc=>io , sincera sa fiu n-am ascultat mai mult de o melodie de la 2PAC , dar cum toti aia care asculta 2PAC zic asta...ii cred:)
tehnica nu=>poate imi demonstrezi tu contrariul si imi zici tu vre-un loc unde aia doi sunt tehnici!
versuri nu=>sa fim seriosi , toata lumea stie ca "mine" rimeaza cu "tine" , dar ar trebui sa se chinuie si ei sa faca niste rime mai klumea , ca sa nu mai vorbesc de ceva jocuri de cuvinte , si alte chestii...Plus ca este inadmisibil sa ai greseli gramaticale , si , daca vrei , iti exemplific cu cateva versuri greselile , doar ca acu' , pe loc , nu-mi vin in minte!
mesaj=>singurele melodii care au mesaj sunt "Probleme de familie" si "Ca la noi"...in rest...
problema negativelor n-o mai reiau!
cat despre ultimul album...zi-mi tu un subiect de aici care sa nu mai apara pe vre-un album precedent!
cam atat , acum sper ca au fost destule argumente , astept sa le combati!
La Familia sunt o copie a Mafiei=>au fost lansati de Mafia si s-au multumit sa copieze , nu vin cu nimic nou , preiau curentul baietash de cartier+toate subiectele abordate de BUG...Adevarul e , ca la un moment dat au venit si cu ceva care s-ar putea numi "stil prpriu"...dar , din pacate , tot stilul Mafia predomina....Si , in plus , au preluat si conflictul Mafia-R.A.C.L.A.!
despre faptul ca seamana cu 2PAc=>io , sincera sa fiu n-am ascultat mai mult de o melodie de la 2PAC , dar cum toti aia care asculta 2PAC zic asta...ii cred:)
tehnica nu=>poate imi demonstrezi tu contrariul si imi zici tu vre-un loc unde aia doi sunt tehnici!
versuri nu=>sa fim seriosi , toata lumea stie ca "mine" rimeaza cu "tine" , dar ar trebui sa se chinuie si ei sa faca niste rime mai klumea , ca sa nu mai vorbesc de ceva jocuri de cuvinte , si alte chestii...Plus ca este inadmisibil sa ai greseli gramaticale , si , daca vrei , iti exemplific cu cateva versuri greselile , doar ca acu' , pe loc , nu-mi vin in minte!
mesaj=>singurele melodii care au mesaj sunt "Probleme de familie" si "Ca la noi"...in rest...
problema negativelor n-o mai reiau!
cat despre ultimul album...zi-mi tu un subiect de aici care sa nu mai apara pe vre-un album precedent!
cam atat , acum sper ca au fost destule argumente , astept sa le combati!
-
Suryia - Junior Member
!
refuz ca de acum incolo sa mai comentez despre acest subiect,
este inutil sa tot explici ceva daca e greu de inteles...in momentul asta imi vin o gramada de lucruri prin minte dar nu-mi place sa ma afisez, daca tu ii consideri copie dupa mafia inseamna ca atunci cand ai ascultat la familia nu ai ascultat cu atentie.....ma rog cand ai ascultat inainte ca rimaru sa te posedeze.....nu numai are rost sa zic fiindca nu are sens, voi cei "tehnici" nu o sa pricepeti nici odata .....asta e! eu pot sa traiesc cu kestia asta.....imi pare rau de discutiile create pe tema asta pana acum....cu voi nu se poate discuta, din a voastra nu se iese....e cam incuiata treaba dar asta e.....o sa incerc ca de acum incolo ca prezenta mea sa fie cat mai rara pe aici fiindca cu toate ca este un forum hip hop nu se abordeaza tot hip hop-ul asa cum are face un fan hip hop adevarat care respecta tot hip hop-ul ci doar unele parti din el....
pentru cei care se bucura de necazurile mele sa-i ajute dumnezeu sa-i faca mai buni.....
pace
este inutil sa tot explici ceva daca e greu de inteles...in momentul asta imi vin o gramada de lucruri prin minte dar nu-mi place sa ma afisez, daca tu ii consideri copie dupa mafia inseamna ca atunci cand ai ascultat la familia nu ai ascultat cu atentie.....ma rog cand ai ascultat inainte ca rimaru sa te posedeze.....nu numai are rost sa zic fiindca nu are sens, voi cei "tehnici" nu o sa pricepeti nici odata .....asta e! eu pot sa traiesc cu kestia asta.....imi pare rau de discutiile create pe tema asta pana acum....cu voi nu se poate discuta, din a voastra nu se iese....e cam incuiata treaba dar asta e.....o sa incerc ca de acum incolo ca prezenta mea sa fie cat mai rara pe aici fiindca cu toate ca este un forum hip hop nu se abordeaza tot hip hop-ul asa cum are face un fan hip hop adevarat care respecta tot hip hop-ul ci doar unele parti din el....
pentru cei care se bucura de necazurile mele sa-i ajute dumnezeu sa-i faca mai buni.....
pace
-
n3aGabitz - Junior Member
Re: !
Ganja,tu vezi hip-hop-ul ca pe un sport mah?ce tehnica mah..ce jocuri de cuvinte?hh-ul nu e vacanta mare sa faca jocuri de cuvinte si dupa aia sa te spargi de ras.Treaba trebuie cantata cat mai real posibil...eu unul nu am auzit niciun baiet baiet sa se exprime in jocuri de cuvinte si sa stea sa se gandeasca daca tehnica lui e buna si daca nu sa si-o perfectioneze.Io am mai zis treaba asta pana acum dar o repet:rimele lu rimaru arata clar ca are muuuuulte complexe .Voi,astia est stiti cum sunteti?sunteti niste cai din aia care vad numai in fatza si refuza sa se uite si in stanga si dreapta.
Pace!
Pace!
- SHM
- Junior Member
Mai , baietzeii de baietzei n-au jocuri de cuvinte pentru ca nu-s in stare sa faca asa ceva...Daca pentru tine "cat mai real posibil" inseamna cu greseli gramaticale si fara cap si coada...sa stii , ca io vreu sa ascult ceva care sa ma faca sa meditez asupra versurilor...mai , nu conteaza numai ce se exprima in versuri , ci si cum!Mie imi place tehnica pentru ca dovedeste faptul ca s-a muncit , ca nu oricine ar putea canta asa...Si , nu in ultimul rand , pentru ca la un MC tehnic nimeni nu s-ar gandi sa comenteze ca hip-hopul e inseamna numai sa vorbesti pe un negativ!
Gabi , imi pare rau ca te superi , daca e asa o sa incerc sa ma abtin sa mai comentez la subiectele puse de tine...
Gabi , imi pare rau ca te superi , daca e asa o sa incerc sa ma abtin sa mai comentez la subiectele puse de tine...
-
Suryia - Junior Member
Nici io...
...din ce zici tu!Dar suntem aici ca sa ne exprimama parerile , chiar daca ele se contrazic!
-
Suryia - Junior Member
Re: Nici io...
ganjo esti pilaf soro vezi-ti de scoala ta si gramatica ta ca h.h. e un mod de viata nu tehnici si gramatica.
- sosyy77
- Junior Member
Eu spun ca ganja are multa dreptate. Gabi, e normal ca parerea cuiva sa fie subiectiva, ca nu toti ne-am nascut critici! Oricum, mi se pare normal ca expunerea realitatii in muzica sa se faca intr-un mod cat mai artistic!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
Re: La Familia
Sossy77 tot r3sp3ctu' pt tine frate ca tu ai spuso cel mai bine.N3aGabitzu las-o in pace ca e varza asta e cu adevarat complexata de ceva.Initial trimis de n3aGabitz
hey....astept parerile voastre despre familisti indiferent de bine sau de rau.....sper doar ca mesajele voastre sa fie serioase....
pace!
Yo zic asha mey Ganja: "Ce dreaq comentatii?Sa comentatii atunci cand o sa fiti cel putini de rank-ul La Familia nu zic mai mult.A...si nu mai suferitii atat."
Desi yo nus toata istoria HH-ului,dar stiu destul de multe si i n orice caz stiu mai multe ca tine.Yo ascult mai tot ce inseamna hh.yo zic sa faci si u la fel si pe urma mai datii cu parerea.
A....si inca ceva de ce a rezistat La Familia si R.A.C.L.A s-a dus?Si sa nu ma iei cu prosti de genul "cine e comercial si cine e undergrown?".
- Fişiere ataşate
-
- cu_puya3.jpg (50.48 KiB) Vizualizat de 2273 ori
Cu respect, Luchian !
-
lluchiano - Junior Member
Loale
Initial trimis de lluchiano
A....si inca ceva de ce a rezistat La Familia si R.A.C.L.A s-a dus?Si sa nu ma iei cu prosti de genul "cine e comercial si cine e undergrown?".
O sa-ti raspund printr-o intrebare: in Romania sunt mai multi oameni prosti sau destepti? (normal ca prosti). Sper ca ai inteles aluzia. Si oricum, ultimul tau cuvant demonstreaza ceva.
-
Nicidecum, frate! Cum am mai afirmat, din punctul meu de vedere exista trupe bune si trupe mai putin bune. In preferintele mele, exista trupe East/West Coast care se afla in ambele categorii, deci nu fac diferenta intre Est si Vest, ci intre ce imi place si ce nu imi face placere sa ascult!
-
Mha totusi baieti de la La Familia au avut si ei contributia lor in HH .. K !!! NU va place voua PROBLEMA voastra fratilor ... Nu mai condamnati atat.. Apuca-te si tu sa iti faci o trupa si sa faci ce a facut si La Familia ... Si sa ai si fanii lor (nu sunt un fan inrait .. doar ascult ) Si terminati cu criticile de kkt ...
PEACE
PEACE
I was born not to make it , but i did
-
Onu@Pac - Junior Member
Nu mai stau sa citesc totu` ca ma oftica astia cu mare durere de p care tot sufera aiurea cu unda lor si ai asculta doar poate vre-o 2,3 nebuni "tehnici".Pe mine personal ma doare-n p... am inceput prima oara cu mafia insa la familia sunt cu totu` alceva si nimeni niciodata nu ii poate compara pe mafia cu la familia.Pentru "tehnici" le recomand sa asculte piesa Codu Penal cu sharky - Ar trebui sa sti disponibila pe http://la-familia.ro/rap-arena .Ca eu nu cred ca o pot spune mai bine.Mai multe nu spun si faza cu baieti de cartier la familia au scoso nu mafia.Repect celor care au putere sa inteleaga,sa recunosca ca gresesc si au puterea sa vada.Peace !
Cu respect, Luchian !
-
lluchiano - Junior Member
Onu@Pac scrie:Apuca-te si tu sa iti faci o trupa si sa faci ce a facut si La Familia ... Si terminati cu criticile de kkt ...
PEACE
Citat MonsterSnatch:"Criticii nu sunt in nici un caz obligati sa faca intai ceva mai bun!!!" si e adevarat.Deci, draga, Onutzule, nimeni nu e obligat sa-si faca o trupa si sa faca ce a facut La Familia.Traim in democratie si avem dreptul sa criticam, dar cu bun simt si cu argumente.Si terminati, fratilor, cu replici de astea:"Pula mea, nu ai dreptate" sau "Esti varza" sau "Nu mai suferiti atat".Asta dovedeste cata materie cenusie aveti.
Nu prea mi se pare k La Familia copiaza Mafia.Si cei de la La Familia au venit cu notiunea de baiat de cartier.Am vazut eu multi care nu au nici o tangenta cu hh-ul si asculta La Familia, sau Mafia pt.simplul motiv, k aceste formatii sunt la moda.Iti trebuie multa minte, k sa asculti R.A.C.L.A. sau alte piese under, si de aceea, multi nu cumpara, pt.k nu inteleg.Ar trebui sa fim si noi mai uniti, si sa eliminam specimenele de tarani, care asculta hh pt.ca este la moda.
pace si respect!!!!
Inteligente
Rime
Compun
"Mii de pusti in centru la concertul Wu-Tang/Mii de taguri, pe-alocuri/Statui cu Sugarhill Gang."
"Cel ce fara de pacat sa arunce primul cu piatra"
Rime
Compun
"Mii de pusti in centru la concertul Wu-Tang/Mii de taguri, pe-alocuri/Statui cu Sugarhill Gang."
"Cel ce fara de pacat sa arunce primul cu piatra"
-
IrC - Junior Member
bai familisT, te masturbai in avatar?
Bah, toate ca toate, dar voi stiati ca Tataee -cat timp a fost Puya plecat din tara. parca prin Anglia auzisem- s-a dus si a inregistrat pe numele lui "La Familia" si l-a servit la fileu pe Puya cu o minge inalta: SA SCOATA 15 MII D COCO DACA VREA SA FOLOSEASCA NUMELE IN CONTIN.
Clar ca n`au banii astia!
Probabil o sa-i vedem de acum inainte ca si Puya & Sisu.
Clar ca n`au banii astia!
Probabil o sa-i vedem de acum inainte ca si Puya & Sisu.
Drept inainte, alerg ca intr-un vis/
Oare ma indrept spre iad, sau inspre paradis?
Oare ma indrept spre iad, sau inspre paradis?
-
DIEGYS - Junior Member
25 mesaje
• Pagina 1 din 1