Pilule Contraceptive dauneaza?!Pls vreau parerile voastre!

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Pilule Contraceptive dauneaza?!Pls vreau parerile voastre!

Mesajde Cristy_y » Dum Aug 01, 2004 3:32 pm

Salutare...Am si e o intrebare care ma cam framanta de mult timp.Nu prea le am cu astea si vreau si eu niste pareri.Pilulele astea contraceptive dauneaza organismului? Va multumesc!...
Cristy_y
Junior Member

Mesajde mihneap » Dum Aug 01, 2004 4:33 pm

Cristy, acele pilule despre care vorbesti tu, contraceptive, se pot lua fara probleme, dar numai dupa ce a fost in prealabil la un medic ginecolog care sa ii fi prescris un anume tip de pastile. Daca ea va citi, in cazul in care le va lua, prospectul de la ele... se va speria ingrozitor, asa cum fac majoritatea la inceput. Dar asta nu inseamna ca nu sunt bune, eficiente si mai presus de toate elimina stresul pe care il ai, mai ales tu, in timpul actului sexual cu prezervativ. Exista pe net statistici unde ai sa observi ca peste 80% din femei folosesc aceasta metoda de contraceptie.
De asemenea se pot lua in caz de urgenta si acele "pastile de a doua zi" care nu necesita o consultare a medicului in prealabil, dar la metoda asta nu trebuie sa apelezi prea des, deoarece creaza dereglari hormonale puternice.
mihneap
Junior Member

Mesajde supermouse » Dum Aug 01, 2004 5:26 pm

mihnea, tipul asta a postat aceleashi lucruri de vreo patru ori sub un alt username, pana cand a fost banat. A primit atunci tuate raspunsurile de care avea nevoie.
riiiiiiiiiight................
supermouse
Junior Member

.

Mesajde Cristy_y » Dum Aug 01, 2004 8:47 pm

Ce vrei si tu acuma supermouse...se stia ca nu le am cu forumu ca nu prea ma pasioneaza,dar la nevoie ce sa faci?tu ce ai face? zii si tu...cand am avut nevoie am intrat asta e...stiu ca am postat de 10x da daca nu le am cu astea ce vrei...nimeni nu s-a nascut invatzat...si in plus crede-ma ca umblu f rar pe forumuri.ceao
Supermouse inca ceva...crede-ma...am postat o data....dupaia am dat la browser"add to bookmark" iar peste vreo cateva ore am dat acolo la bookmark sa intre unde am postat sa vad daca mi-a scrins cineva si....imi zicea invalid adress sau ceva de genu.Am repetat chestia asta de vreo 3-4 ori,da asa e...mereu mi-a zis asa...ti-am mai zis si o repet...NU LE AM CU FORUMURILE...deci...mai am de invatzat la forumuri,asa e ...bye
Cristy_y
Junior Member

Mesajde Cristy_y » Dum Aug 01, 2004 8:55 pm

Supermouse inca ceva...crede-ma...am postat o data....dupaia am dat la browser"add to bookmark" iar peste vreo cateva ore am dat acolo la bookmark sa intre unde am postat sa vad daca mi-a scrins cineva si....imi zicea invalid adress sau ceva de genu.Am repetat chestia asta de vreo 3-4 ori,da asa e...mereu mi-a zis asa...ti-am mai zis si o repet...NU LE AM CU FORUMURILE...deci...mai am de invatzat la forumuri,asa e ...bye
Cristy_y
Junior Member

Mesajde baixinho© » Dum Aug 01, 2004 9:02 pm

si daca umbli foarte rar pe forumuri, cum de ai incredere in cei care posteaza aici? si de unde stii ca persoanele care iti dau sfaturi nu fac misto de mine?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Cristy_y » Dum Aug 01, 2004 9:15 pm

baixinho nu e vorba de incredere e vorba ca orice parere e binevenita orice chestie orice orice!.Una e sa iti mai zica cineva cate ceva sa te indrume macar cat de cat si alta e sa fii singur cum s-ar zice...deci tu ce ai alege?!
Cristy_y
Junior Member

Mesajde Cristy_y » Dum Aug 01, 2004 9:20 pm

baixinho nu e vorba de incredere e vorba ca orice parere e binevenita orice chestie orice orice!.Una e sa iti mai zica cineva cate ceva sa te indrume macar cat de cat si alta e sa fii singur cum s-ar zice...deci tu ce ai alege?!
Si totusi oare se gaseste cineva sa imi raspunda la subiectu asta care l-am postat de o mie de ori ala cu problema mea cu gagica nu ca ala cu piluele eh... se mai poate asta,SA VAD SI EU nu sa se zica ca a fost postat si eu sa caut de nebun,va rog..la asta zicetzi 2-3 vorbe macar sa stiu si eu o treaba."Acum o zii am facut dragoste cu prietena mea.Metoda de contraceptie a fost prezervativu`(un durex extra safe).Cand o faceam am observat ca jos acolo unde se termina prezervativu unde e "elasticu ala de borcan" cum s-ar zice era un lichid alb IN prezervativ si statea sa iasa asa.Ne-am cam speriat si nu am mai facut-o.Peste 1h iarasi ne-a venit chefu si iarasi am facut-o.Iarasi vechea poveste,a aparut lichidu ala,jos la terminarea prezervativului si...iarasi frika.Eram cam uzi fleashca cand o faceam si plus vara cand e caldura mai mare...e de rau.Ahh...inca ceva mentionez ca nu mi-am dat drumu la ambele partide.Voi ce zicetzi?!O fii fost sperma,lichidu ala alb de care tot zic eu?Sau pur si simplu o fii fost ceva transpiratie,ca noi eram fleashca..?!

Ar trebuii sa imi fac griji?!"
Sorry ca v-am inebunit la cap da pana acum tot nu am aflat raspunsu,supermouse nu stiu ce tot zici u acolo ca l-am postat de 10x cand la mine scria chestia aia.

OARE O SA IMI RASPUNDA CINEVA?! CANDVA?SAU ALTA DATA?!MS
Cristy_y
Junior Member

Mesajde Weet-weet » Dum Aug 01, 2004 9:44 pm

Copile , tu de ce nu citesti regulamentul ? Acolo se spune clar ca nu ai voie sa postezi 2 mesaje consecutive in mai putin de trei ore ! Ai butonul de edt daca vrei sa adaugi ceva . Si nu ma intereseaza ca nu le ai cu forumurile , nici eu nu stiam cum sa ma descurc , dar nu poti sa intrebi ? ce mama dracului ? Cat de idiot trebuie sa fii sa scrii aceeasi chestie , de 6 ori , numarate ! Subiectul principal l-am lasat acolo unde l-ai deschis , pe "totul despre sex " , restul le-am sters , pentru ca nu isi aveau rostul . M-m saturat sa stau dupa tine , sa sterg fiecare subiect pe care il deschizi , am si altele de facut ! Si nu ai voie sa postezi cu clona ! Ai fost banat pe "cristynelu" deci acu' ai dreptul sa fii banat inca vreo saptamana . Eu sper ca pentru totdeauna !
Astept sa fii banat iar si o sa sterg subiectul asta , nici nu are sens sa fiu on-topic
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde Cristy_y » Dum Aug 01, 2004 10:39 pm

Bai frate ce ma seaka sa mor eu...catzi ani ai bai ? ai 50 de ani ? te crezi asa om in toata firea in pana mea...altii sunt copii pe langa tine sau ce..Ce ma seaka chestia asta.Auzi da cat de idiot sa fii sa nu citesti calumea...cand am zis CLAR ca am postat o data si mi-a dat asta"Invalid Subiect specified. If you followed a valid link, please notify the webmaster" cand am intrat din browser de la bookmark pe PRIMA CHESTIE CARE AM POSTATO?!.Inca ceva si eu am alte dhestii de facut...da nu ma laud ca altii...
Cristy_y
Junior Member

Mesajde supermouse » Dum Aug 01, 2004 10:46 pm

ai postat 5 threaduri cu contzinut identic shi la cel putzin doua tzi-am raspuns eu, shi ai raaspus shi tu
pe scurt
du-tzi gagica la ginecolog pentru anticonceptzionale
riiiiiiiiiight................
supermouse
Junior Member

Mesajde Cristy_y » Dum Aug 01, 2004 11:33 pm

supermouse esti de 10 stele ms mult pt tot...Sunt 2 chestii diferite imbarligate urat de tot.
Cristy_y
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Lun Aug 02, 2004 8:17 am

Certati-va/sfatuiti-va pe alt subiect. Aici este vorba de sex.
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Înapoi la Antichitati