Evolutie?

ce-a fost pe Muzici o data

Evolutie?

Mesajde Asassinu » Dum Aug 01, 2004 11:29 pm

Observ ca ceva s-a schimbat in versurile Parazitilor...
Acum sunt mult mai serioase decat inainte, parca a disparut acea caterinca promovata pe vechile albume. Si ma refer la ultimele melodii (Jos cenzura si Instigare la cultura) si nu la cele de pe albumele solo. Oare asa va fi tot albumul nou?
E bine sau rau, ce credeti?
Personal, cred ca astea noi sunt foarte bune, mai ales din punct de vedere al mesajului, dar e altceva cand ascult ceva mai vechi. Parca nu e ca atunci cand ascultai Asa cum vreau sau Te sparg la buci sau Am comis-o din nou!
Parerea mea!
Asassinu
Junior Member

Mesajde sache » Lun Aug 02, 2004 9:43 am

Nu cred ca e o schimbare. Daca stai sa te gandesti, in afara de albumu "Iarta-ma" care e cam tot de caterinca, toate au melodii mai dure, mai serioase: Categoria Grea spre exemplu, Bad Joke etc
"copiii de azi sunt doar mc-ii de maine"
sache
Junior Member

Mesajde Drkev » Lun Aug 02, 2004 9:49 am

dar si daca asculti "poezie pentru pereti" si un album mai nou se vede clar o evolutie si un pofesionalism in texte, negative....
Viata-i frumoasa in ritm de Hip-Hop
Drkev
Junior Member

De parca vorbim despre POKEMONI...........auzi tu evolutie

Mesajde Beat Mort » Lun Aug 02, 2004 1:04 pm

Din 94 si pana acum tre' sa fi idiot sau femei sa nu evoluezi .........imbunatatire e evidenta pt. cunoscatori si tot odata vine de la sine ....cum ziceam
Beat Mort
Junior Member

Mesajde Asassinu » Lun Aug 02, 2004 8:34 pm

Beat Mort scrie:Din 94 si pana acum tre' sa fi idiot sau femei sa nu evoluezi .........imbunatatire e evidenta pt. cunoscatori si tot odata vine de la sine ....cum ziceam

Ei...da, pt cunoscatori, da yo ascult la fel de bine Nici o problema cum ascult ...sa zicem ultimele single-uri. Si, cum zicea cineva mai demult pe forum, Alcolu e viata e mai misto decat remixul Bagabonti 99. Nu conteaza neaparat daca e mai nou sau nu.
Normal ca au evoluat in bine, intrebarea mea era daca li se potrivea mai bine stilul caterincos sau asta serios
Ajutor, ajutor, a luat foc ceva?/Nu, mami, mi-am aprins tigara!
Asassinu
Junior Member

Mesajde Drkev » Lun Aug 02, 2004 10:33 pm

in continuare o sa aiba caterinca in versuri [caterinca subtila] amestecata cu putina "seriozitate" nu are cum sa nu sune bine...
Drkev
Junior Member

Mesajde Drkev » Mar Aug 03, 2004 10:59 am

a ....si apropo un vers de-al lor:
Nu mai sunt copilu care spunea : "Ce pula mea injur!"
Drkev
Junior Member

Mesajde CrAsh0v3r » Mie Aug 04, 2004 1:01 am

cu siguranta este o evolutie!
poate ca acum vor si ei sa fie luati in serios...
Of all the things I've lost, I miss my mind the most...
CrAsh0v3r

Mesajde Cosmeen » Dum Aug 08, 2004 12:39 am

sunt mai seriosi acum :)
Cosmeen
Junior Member

same..

Mesajde h0va » Dum Aug 08, 2004 12:56 am

evolutzie sau stagnare..who cares?..atat timp cat exista ma declar satisfacut..ascult cu aceiashi placere shi piesele sociale shi kterincile..aj vrea in schimb sa vad la o familie adevarata in HH cva gen Rebel+Urban..sa vad mai multe featuri ale Parazitiilor cu altzi hheri de valoare..vreau sa aud o piesa Para+Deceneu de ex..

raman la parerea ca cel mai reushit album al lor e "Categoria Grea" iar cel mai reprezentativ e "Irefutabil"..dar cu toate astea "Nici o problema" ramane albumul meu preferat..consider ca lucrurile simple sunt cele mai bune..mi'au placut mult shi albumele solo in special cel al lui Ombladon shi cred ca prin aceste albume shi'au mai atras o sumedenie de fani..ramane de vazut dak vor reushi sa mentzina shtacheta la acelashi nivel shi cu urmatorul album semnat Parazitii..

numa' bine!

?!
h0va

Mesajde boogy_man » Dum Aug 08, 2004 12:46 pm

fratilor ei au evoluat precum bug.de la caterinca la social si sincer eu ii admir pt asta.
boogy_man
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Dum Aug 22, 2004 4:20 pm

Mie imi este dor de caterinca de pe primele albume. Intr-adevar, baietii vor sa fie mai seriosi, sa fie luati in serios (de cine?!?! oare s-au intrebat?), mesajele sunt mai puternice, insa eu cred ca le statea mai bine inainte.
Si toata aceasta cearta cu CNA-ul mi se pare cam exagerat mediatizata, doar ca sa dea mancare ziaristilor...
In fine, incerc sa spun ca nu stiu cum ar putea fi perceputi la un mod serios niste persoane care au facut tot timpul misto de tot si toate si au facut-o foarte bine...
Totusi, se pare ca le iese...o explicatie a evolutiei este simpla: baietii s-au maturizat (pe plan intelectual).
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

Mesajde Asassinu » Mar Aug 24, 2004 12:54 am

Adeva, asa e, Parazitii erau deosebiti prin caterinca lor, prin modul de a vedea totul la misto. Normal ca au evoluat si s-au maturizat, dar parca aveau alt farmec inainte, pe Nici O Problema de exemplu.
Ajutor, ajutor, a luat foc ceva?/Nu, mami, mi-am aprins tigara!
Asassinu
Junior Member

Înapoi la De pe muzica