C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
ei, asea mai merje, bre memet. deci tuborgu ie bun.
sio- tin pumnii lu rocaru. ma duc la agentie sami- iau bilete de tren pentru mangalia. daca mai gasesc. deci tinetimi- pumnii.
sio- tin pumnii lu rocaru. ma duc la agentie sami- iau bilete de tren pentru mangalia. daca mai gasesc. deci tinetimi- pumnii.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
foarte merluc: nacsualo -> aiu, neatza si cu mine am convenit sa nu ne mai lom de cantaretu forumului din diverse motive. io personal te rog sa faci si matale la fel. ceilanti doi nu jtu daca te roaga, das convins ca si ei ar fi multumiti sa nu te mai ei de, intelegi matale, micul napoleon (canta, scrie la gazeta, isi tine jurnal, etc etc etc).
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
baics gresit, io am promis ca nu ma iau de el pe tredu cu ce mai faci sau comentarii de jurnale dar pe aberatia zilei ,daca ie cazu il pun si pe vali sau kranu, da?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
fuarte merluc baics, la katerinca zilei nu inseamna luat de cineva ci atentionat forumu de anumite posturi ca sa le citeasca. ie chiar reclama moca. in rest eo nu ma iau duamne fereshte de bietu tase.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
io creca mai degraba baics a pus ochii pe tasica si vrea sal protejeze de uaminii rai....puate....puate 

-

La o parte c-am venit io: ars de soare,mai obosit decat am plecat,surd din cauza boxelor lu firma lu SOD(ma blestemat Skollu),mi se jupoaie nasul fara sal fi bagat undeva anume,ietc.
Cu alte cuvinte,ce draculyui mai facetzi?
Cu alte cuvinte,ce draculyui mai facetzi?
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
bon dimineu !
bre, eo nu vam rugat sa facetz nimica. duar vam prezentat lucrurile in ashea fel incat decizia pe care urma so loatz de capu vostru sa fie ezact aia pe care sho doreshte baiatu cela.
in alta ordine de concepte, eo nu mam suparat pe motiv ca am avut cu cin sa chefuiesc shi dupaia mam dus acas unte mashtebta consuarta cu potol gtretzos gata preparat shi cald in fanfurie carea fo bine
deci aia ie.
nota: az nu prea am chef sa stau prea mult la biuro. ceva propuner ?
bre, eo nu vam rugat sa facetz nimica. duar vam prezentat lucrurile in ashea fel incat decizia pe care urma so loatz de capu vostru sa fie ezact aia pe care sho doreshte baiatu cela.
in alta ordine de concepte, eo nu mam suparat pe motiv ca am avut cu cin sa chefuiesc shi dupaia mam dus acas unte mashtebta consuarta cu potol gtretzos gata preparat shi cald in fanfurie carea fo bine
deci aia ie.
nota: az nu prea am chef sa stau prea mult la biuro. ceva propuner ?
-

neatza - Mesaje: 5820
naiti ce faci tante te inpacashi cu ionuzzu?
neatzule io nu crez ca nu teai suparat ca miai fi raspuns in particuler pe imeu. aia ie.
io inainte de 5 nu pot ca sa ma shutesc. sodilicutzicu cant vine?
neatzule io nu crez ca nu teai suparat ca miai fi raspuns in particuler pe imeu. aia ie.
io inainte de 5 nu pot ca sa ma shutesc. sodilicutzicu cant vine?
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
io nici azi nam deschis muzichia de la matinalu, numele nu prea imi esprima incredere, ceva parca asemanator cu krokobaur , mie sa numi crape monitoru
sody ie de asear in capitala
sody ie de asear in capitala
-

mesaj pantru iuzaru sod
2. prezentarile sa trimisara unde trebuie
4. Ai contract cu pefeu pa drum
17. agraim cand ma intorc
2. prezentarile sa trimisara unde trebuie
4. Ai contract cu pefeu pa drum
17. agraim cand ma intorc
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
bre danone ala nu fu un serial mai vechi cu bobby din dallas care inota mai ceva ca suptmarinele care bantuie pe langa cuastele canadiene ?
memetu ie la un interviu sau o fi baut aseara 4,325 ml din otrava lu filu si azi ie cu cutia de viteze la servis
memetu ie la un interviu sau o fi baut aseara 4,325 ml din otrava lu filu si azi ie cu cutia de viteze la servis
-

viatza e scurta, sa nu ne certam ca nu mai avem tinp sa ne impacam.
paiacecule, nu te uitashi la rockzone eri? sau te fura somnu de la ciorapi? ai bre, baga cronica, ca vazui frumos pantera, atrocity, black sabbath, shi iron maiden cu obishnuitul, fear of the dark + luna amara. ai.
paiacecule, nu te uitashi la rockzone eri? sau te fura somnu de la ciorapi? ai bre, baga cronica, ca vazui frumos pantera, atrocity, black sabbath, shi iron maiden cu obishnuitul, fear of the dark + luna amara. ai.
-

nocturna - Mesaje: 8725
bre nocti da na zis nica aia de alea doo formatii care sanfiintat de curand in anglia? diip parpl si led zepelin?
-