... dar ce scria in prosport k nu-s la curent cu fotbalul sau altceva?)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
pai ierea doo chestii , una ca rapiduletu a invins pe poli la trei ierarhi si doi ca echipa de pe malu marii a avut spectacol de dresura de pechineji chiar langa far
daca stau sa ma gandesc bine creca nepronuntatu a zis-o primu dupa ce si-a dat cu greu ceasu sovietic pobeda care il plictisea si si-a luat unu jishoc care-i produce incantare
daca stau sa ma gandesc bine creca nepronuntatu a zis-o primu dupa ce si-a dat cu greu ceasu sovietic pobeda care il plictisea si si-a luat unu jishoc care-i produce incantare
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
io nul gasesc interesant is doar curioasa sa vaz cand scuate ochila setu de intrebari fulger despre locu pe scaun in sala de shedintze a lu fiecare menbru pcr in parte shi mai ales raspunsu aferent. 

-

nocturna - Mesaje: 8725
shaki, spre informarea ta partida rromilor nu are poza pe legitimatii, da?
-

piskeshu a facut si el o incercare nereushita la concurs, si s-a lasat pagubash
mijto ultima intrebare, mai ales k n-avea legatura cu congresele... btw am gasit pe net tezele din iunie sau ceva de genu', ma gandeam sa le aprofundez pt concurs
mijto ultima intrebare, mai ales k n-avea legatura cu congresele... btw am gasit pe net tezele din iunie sau ceva de genu', ma gandeam sa le aprofundez pt concurs

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

-

Shaki - Mesaje: 7089
shaki, mama, incercarea aia a fost la misto, spre deosebire de tine eu chiar stiind cine ie Martin Buber si ca asta nu putea fi raspunsu corect.
In rest, mi se pare aiurea sa se numeasca concurs de cultura generala si sa cauti pe gugal raspunsurile. latura pozitiva ie ca daca citesti threadu , te potzi alege cu ceva, in afara de nume de cai si pcr.
In rest, mi se pare aiurea sa se numeasca concurs de cultura generala si sa cauti pe gugal raspunsurile. latura pozitiva ie ca daca citesti threadu , te potzi alege cu ceva, in afara de nume de cai si pcr.

Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-

piskeshu - banned
pijkesh , propune tu o regula in care sa nu fie cu gugal si metodele prin care sa verifici ca uzerii n-au folosit gugalu. daca nu vrei sa participi nu participa da vorba lu neatza nu te mai oftica ca nu vrei sa participi ,da?
-

nu, latura pozitiva e ca te alegi cu ceva daca participi, pentru k aflii nishte chestii noi, asa daca rasfoieshti threadu' k pa un ziar nu shtiu daca ramai cu mare lucru
aliatzi, right? 

-

aylin scrie:Sharky, multumesc esti o draguta!
jtie fata ce jtie ca dupe ochelarii de societate se ascunde rechinu
-

un sharky dragutz n-am mai auzit...puate duar trucaje pe hanimal planet
-

shaki , ala parca ie un vierme de matase beat nu rechin
-

sa-mi bag picioarele in el de calculator distrus si bun de nimik, sa-l vad cu toate firele scoase prin monitor, prost, prost, totu' e prost la el, incepand cu jafu asta de mouse, totul, hard, soft, u name it 

aliatzi, right? 

-

futui computeru lu shaki care este cel mai prost comp din cate egzista si care este o scuza jalnica pentru un computerici. de cand sunt io n-am vazut un comp mai idiot decat alu shaki...etc.,etc etc
vezi bre cas alaturi de tine?
vezi bre cas alaturi de tine?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050