Vreau chestii stilate :rolleyes: si cu preturi acceptabile ...
Well , astept sugestii !
Initial trimis de Guppy
Mdah , deci vreau sa-mi iau si eu niste tzoale ... ce magazine recomandati voi prin Bucuresti ? MyX , Mall , Obor?
Well , astept sugestii !
Initial trimis de Guppy
Mdah , deci vreau sa-mi iau si eu niste tzoale ... ce magazine recomandati voi prin Bucuresti ? MyX , Mall , Obor?
Well , astept sugestii !
Initial trimis de Guppy
Well , astept sugestii !
Initial trimis de lebadutza
second handuri....
or maybe 3-rd hand...
Initial trimis de Guppy
lolz ...decat sa iau de la 2nd hand mai bine ma impusc :eek:
Initial trimis de Anonim
si uite asa muri guppy.... trist dar adevarat!
sau ia da tu comanda la lebadutza, sa-ti fac eu o pereche de haine mama mama! o sa se rupa la fiecare miscare mai zdravana in disco..de o sa moara tipele de pe acolo!!Ai sa-mi multumesti!
Initial trimis de Guppy
lolz ...decat sa iau de la 2nd hand mai bine ma impusc :eek:
Initial trimis de Administrator
Nu tre sa te impushti singur .... treci prin basarab ... este acolo un magazin de haine 2nd hand. Ai curaj sa intri ?
Originally posted by dragos
He he ! Yo recomand Unirea sau Obor. Restu e bani multzi pe calitate la fel , sau bani putzini fara calitate. Cat despre lebadutza anonima care promite croitorie aici ... well daca face pe gratis, yo accept sa ma intzoleasca ya , ca yo nu prea merg prin disco.
Initial trimis de lebadutza
mai dragos, pai hainele pe care le-as croi is bune de discoteca, ca daca se mai rup, e de bine....Dar ia gandeste ca mergi la serviciu si deodata iti iese buricu' la interval...Ce-o sa zica clientu'???? decat sa patzi ashe rushine, mai bine ma las de croitorie....
PS: idioata de ultima secunda: poate clientu' o ia de buna si se lasa cu un striptis...![]()
Initial trimis de tzucu
Dar in rest calitate / pret / confort si orice, parca iesi mai bine cu niste chestii originale... Parerea mea , sa mor yo, si nu sunt asa betiv
Initial trimis de FataVerde
Aici (si probabil si in multe alte privinte) ai dreptate. Daca tii la picioarele tale, iti iei niste incaltzari serioase. Daca ai cu ce...
Chiar, cam cat mai costa o pereche de adidasi de firma prin magazine?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator