La multi ani , darky ! (da ma , e ziua lu' darky...face 15)
49 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
La multi ani, darky!
esti un copil frumos, ciudat si nonconformist. exact cum imi place mie. si mai stiu ca vei fi asa mereu ceea ce e foarte bine. iti doresc sa reusesti in tot ce faci, ce doresti si ce gindesti. sper ca intr-o buna zi sa te si cunosc. be you!
da ma, da! stiu. a facut 16 ani. scuze darky, forumistii astia care ma trag de mineca sa-mi spuna ca ai 16 nu 15 ca-n titlul thread-ului.
esti un copil frumos, ciudat si nonconformist. exact cum imi place mie. si mai stiu ca vei fi asa mereu ceea ce e foarte bine. iti doresc sa reusesti in tot ce faci, ce doresti si ce gindesti. sper ca intr-o buna zi sa te si cunosc. be you!
da ma, da! stiu. a facut 16 ani. scuze darky, forumistii astia care ma trag de mineca sa-mi spuna ca ai 16 nu 15 ca-n titlul thread-ului.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
La multi ani, darky!! Nu mai ai mult si faci oshpe ani. Sa ma suni atunci!
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
la multi ani, darchi! la multi ani, darchi! la multi ani, darchi! la multi ani, darchi! la multi ani, darchi! la multi ani, darchi! la multi ani, darchi! la multi ani, darchi! la multi ani, darchi! la multi ani, darchi! la multi ani, darchi! la multi ani, darchi! la multi ani, darchi! la multi ani, darchi! la multi ani, darchi! la multi ani, darchi!
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
ce urat sa scri la multi ani pe un subiect de anu trecut. e ca si cum ai primi acelas cadou. ~(
ce ? nu mai e loc pe forum pt. inca un subiect ?
ce ? nu mai e loc pe forum pt. inca un subiect ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
La multi ani , darky ! Si eu vreau sa te cunosc personal inca o data. Am auzit ca esti un om de geniu ce cauta absolutul. Acum de ziua ta iti doresc sa-l gasesti.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
La multi ani darky, iti zic eu cu intarziere! Sa ai o viata lunga si sa le lasi incolo de defecte ale societatii! 

-
dEpEchEmIND - Junior Member
-
monk - Mesaje: 2747
la multi ani, buy...
nu zici nimic ca se lasa cu ...~y si cu...
nu zici nimic ca se lasa cu ...~y si cu...

trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
- Rockeru'Somer
- Junior Member
multam pentru urari! scuzati de intarzierea groaznica dar fui plecata prin alte meleaguri lipsite de internet si alte asemenea tehnologii, asa ca, deci si la urma urmei multumesc din nou si iarasi.
trimit cate-o bere virtuala pe pemeu fiecaruia, e bine?
trimit cate-o bere virtuala pe pemeu fiecaruia, e bine?
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
49 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii