Ce v-a enervat astazi ?!
ar fi inspre binele tau... ca simt datoria morala de gud sitizen (sau seiko) sa te zis lu aia (aia=las la latitudinea ta, da nu ii de bine, in orice caz)
-
weed13 - Mesaje: 1868
care aia/ ca daca ie politzia maiestatzii sale regina Lisaveta- mi se rupe!
shi acuma, ca orice supus britanic, zic shi io- God save the queen- murir-ar mai repede a dreaq vaca batrana
shi acuma, ca orice supus britanic, zic shi io- God save the queen- murir-ar mai repede a dreaq vaca batrana
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
iar neamurile. sa mor io ca fac ce m-o invatat suarecele, adica le impusc cu alice, pe care in prealabil le bag in sare, ca sa si chinuie !!!
-
-
-
suarece, tre sa intelegi ca io seara daca mananc, fac pe nebunu, imi vine sa iau la palmi pe toti aia de ii am in cale, sa omor, sa sar cu cutzitu la gatu omului, sa musc din birou, sa ma dau cu capu de pereti, sa imi tai bucati din ureche, sa ma pish pe priza, sa imi tai unghiile de la cot si multe altele. in juru meu se ascunde mancarea seara... ie tare greu la mine acasa, si cand incepusem sa ma obisnuiesc cu tuate, vii tu si zici pizza !!! apoi pune-te si tu in locu meu un pic.
-
Iar ploua !!!!
La draq, iar ploua. ;P Speram sa iasa soarele.
MA ENERVEAZA CUMPLIT PLOAIA !!!!
MA ENERVEAZA CUMPLIT PLOAIA !!!!
La loc luminat, loc cu verdeata, unde nu este nici intristare, nici durere sau suparare !!!
-
Mr. Q - Junior Member
Mda..ploaia-i proasta ca face risipa de apa. 

Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
mie imi place ploaia, dar nu azi... k am lasat umbrela acasa
ontopic: ma enerveaza k isi fac toti "deshteptii" jurnale si nici macar nu scriu ceva interesant in ele...
ontopic: ma enerveaza k isi fac toti "deshteptii" jurnale si nici macar nu scriu ceva interesant in ele...
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
azi ma enerveaza universu. trece timpu prea incet shi dave duarme ca un bebeu, iar io stayu shi bat netu pana face ochi
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
supermouse scrie:dave duarme ca un bebeu
Cine-i Dave asta? Vreau si eu sa-l cunosc.

Azi m-a enervat faptu ca iar a trebuit sa ma duc sa stau o ora jumate la coada la cazier in miros de aer inchis, transpiratie, besini si picioare nespalate.
Ca n-am gasit nici un program din alea in care pot sa fac meshes pentru Sims.
-
dEpEchEmIND - Junior Member
Ploaia, ca iar ploua, in masa!!! Am sa prind mucegai si-o sa-mi creasca muschi si licheni pe spate, de atata umezeala. Si cica-i August, la naiba. Da las ca plec eu la mare.
La loc luminat, loc cu verdeata, unde nu este nici intristare, nici durere sau suparare !!!
-
Mr. Q - Junior Member
asta e pe ziua de ieri
ma enerveaza faptul ca nu merge fanclub.ro
Of all the things I've lost, I miss my mind the most...
-
CrAsh0v3r - Mesaje: 899
Pe mine ma enerveaza ca i-ati dat drumu. Tocmai ma apucasem sa citesc viata lui Iulius Cezar. Acum am dat-o draq de carte...si m-am apucat sa postez...ca ma ajunge Love2Fly la posturi. (asa mi s-a confesat...ca vrea sa faca multe posturi sa-l primeasca cm-ul in sanul lor)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii