Cine vrea sa fie locomotiva...sa posteze aici !

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Cine vrea sa fie locomotiva...sa posteze aici !

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Iul 30, 2004 7:29 pm

Buna ziua !

Daca va intrebati ce sunt locomotivele tre' sa va spun ca sunt niste chestii mari si puternice care trag niste vagoane pe calea ferata si impreuna cu vagoanele formeaza un tren. Dar mai sunt ceva. Sunt anumiti useri ai forumului http://www.fanclub.ro ce formeaza un club exclusivist. Adica sunt un grup de prieteni care posteaza pe un forum separat de restul userilor si discuta acolo propriile probleme sau ce mai doresc ei.
In prezent forumul numara circa 20 de locomotive. Prin acest subiect doresc sa dau posibilitatea userilor ce doresc sa adere la grupul nostru...sa-si exprime aceasta dorintza. :cow:
Unele locomotive sunt la depou acum (a se vedea cazu Nanuka) ...asa ca am avea nevoie de 2-3 locomotive electrice noi. ~)
Forumul nostru exclusivist este asta .

Doritorii tre' sa raspunda la urmatoarele :
1. de ce vor sa fie locomotive ?
2.cate rotzi are o locomotiva ? (cam ce crede el/ea)

Termenul limita de depunere a candidaturilor este 6 august 2004, ora 23:59.

In incheiere doresc sa rog pe cei neinteresatzi sa nu posteze aici. Eventualele reactii ale cm-ului sa le bagati la voi pe thread sau pe aberatia zilei. 10x anticipat !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Tanase » Vin Iul 30, 2004 7:34 pm

Vreau sa ma inscriu si eu. Vreau sa fiu locomotiva pentru ca-mi place sa nu stau locului undeva.
Locomotiva mea nu are rotzi, merge de la sine
Tanase

Mesajde kahlan » Vin Iul 30, 2004 8:23 pm

ca forrest gump al locomotivelor:yD vreau sa fac un anunt.
sa nu primit locomotive asa, tzasti-basti...celui care vrea sa fie locomotive ii dam o anume sarcina si, numai in cazu in care suntem multumiti de rezultat, acceptam!
va multumesc,
al vostru forrest gump,
k@tzy
kahlan
Junior Member

Mesajde Dany_S » Vin Iul 30, 2004 8:34 pm

cum asa s-a dus nanuka la depou?

Ah,s i sunt si eu de acord cu idea lui Katzy, sa fie un test pt aderare
Dany_S
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Aug 01, 2004 8:44 pm

pai locomotivele sunt libere sa propuna intrebari. eu am pus deja doua.
(cat despre acceptare vorbim pe subiectul nostru. ne sfatuim acolo. acilea sa-i lasam doar pe candidati . pana acum doar Tanase ~) )
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Winnie » Joi Aug 05, 2004 9:42 pm

Az' m-am decis si ieu sa ma inrejistrez cu uaresche teama:)...ca ghest am stat cam vreo 3 luni deci pot sa zic asha ca sunt un pic familiarizat cu fanclubu.

Bun, bun am citit ce ie aia locomotiva da mai egzact ce face iea??..unde tre' sa postez ca sa fiu logomodiva ..link ceva....dati-mi bai detalii....deci in concluzie da'..vreau sa fiu locomodiva...ma primiti??

Winnie The Poohyeah
Winnie

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Aug 05, 2004 9:48 pm

Am uitat sa precizez. Cei care doresc sa fie locomotive tre' sa aiba un minim de 100 posturi, ca sa stim si noi despre ce e vorba. Nu putem sa acceptam pe acest subiect sacru orice om de pe strada.
Winnie...tu nici nu stii cine sunt eu...si vrei sa faci parte din locomotive. ~)

Deci pana acum se pare ca doar Tanase s-a inscris...iar daca locomotivele nu doresc sa-i adreseze nici o intrebare....eu din partea mea il accept.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Winnie » Joi Aug 05, 2004 9:52 pm

Bine Moshule uo sa-ncerc sa fac o suta de posturi, am scris si eu asha la shtou, am dat clickk pe threadu tau sh` am postat....asta puotzi sa observi din profilul meu..acum se fac 2 mesaje.

Nu jtiu cine ieshti..ai reason...
Winnie

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Aug 05, 2004 10:00 pm

1.nu e threadu meu
2.daca nu stii cine sunt...nici nu mai discutam :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Joi Aug 05, 2004 10:08 pm

Am eu o intrebare decisiva pt Tanase: Frate! esti locomotiva? (raspunsul standard care sa da e: "tot sufletul imi spune ca sunt locomotiva intru gloria locomotivei cu aburi inventata de J. Watt. Dixit!" )
p.s: eu as ridica limita posturilor de acces in Locomotive la 300 da' ma rog....
p.s2: ma gandeam sa-l initiem pe SatyR, Prim Supraveghetor al Locomotivelor. :))
Love2Fly
Junior Member

Mesajde kahlan » Joi Aug 05, 2004 10:12 pm

Tanase:
1.ce face locomotiva ta?
2.ce functie vrei sa indeplinesti ca locomotiva?
3.o problema: o locomotiva electrica se indreapta spre arad intr-o zi cu suare cat timp vantu bate usor...shit like that...in ce directie se duce fumu?
ata am avut de spus...pt moment!:p
kahlan
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Aug 05, 2004 10:24 pm

Love2...daca Satyr vrea sa fie locomotiva stie unde sa se adreseze. Dar acum e la mare...si nu cred ca-l intereseaza de noi. ~)

Tanase...raspunde la ce te-au intrebat nebunii astia. :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Tanase » Vin Aug 06, 2004 2:04 pm

k@tzy scrie:Tanase:
1.ce face locomotiva ta?
3.o problema: o locomotiva electrica se indreapta spre arad intr-o zi cu suare cat timp vantu bate usor...shit like that...in ce directie se duce fumu?

1. Locomotiva mea ce poate sa faca decat sa mearga? Merge intruna asa si cauta un punct fix unde sa se opreasca. DAr nu reuseste. Asa ca bag carbuni intruna si astept urmatoarea statie pe langa care sa trec. Si scot aburi.
2. In afara functiilor de baza, de cutreierat topicul vostru exclusivist de sus in jos si de la dreapta la stanga, n-as vrea sa indeplinesc alte functii momentan
3. In spate nu? Ca doar nu in fata.
Tanase

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Aug 06, 2004 2:07 pm

~p
Locomotiva electrica nu scoate fum, mah Tanase.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde kahlan » Vin Aug 06, 2004 2:08 pm

era special pusa intrebarea ~p
kahlan
Junior Member

Mesajde Tanase » Vin Aug 06, 2004 2:08 pm

A mea da....ca e mai tanasista si i-am facut niste downgrade-uri ca sunt mai de moda veche
Tanase

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Aug 06, 2004 2:09 pm

k@tzy il accepti pe Tanase pe subiectul tau ? :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde kahlan » Vin Aug 06, 2004 2:15 pm

moshule...chestia asta ne da de gandit...sa ma intrebam alte locomotive...sa vedem ce zic!!!
in cazu'n care ne punem de acord ca si unele locomotive electrice scot fum, il primim!!!:yD
subiectu meu?~p eu stiam ca e al locomotivelor, al nostru da deh...nu's degeaba forrest gump:yD
kahlan
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Aug 06, 2004 2:49 pm

O prima intrebare si pentru Winnie. Asta e ca un fel de turu 1 preliminar al Champhions League...deci asa...sa stim si noi ce-i poate mintea. ~)

Cum se numea magarul, prieten cu Winnie The Pooh ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Vin Aug 06, 2004 11:51 pm

Eu zic sa-l suim in Locomotive pe Tanase. A aratat motivatie in aceasta tentativa. Sper ca e gata sa devina Locomotiva! :p
Love2Fly
Junior Member

Mesajde kahlan » Sâm Aug 07, 2004 7:21 am

Sunt de acord!:yD
kahlan
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Aug 07, 2004 9:43 am

Vali...te rugam frumos sa-i dai acces pe locomotive...bunului tau prieten Tanase.
noi, locomotivele, iti multumim anticipat si te pupam. ~)
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Lestat » Lun Sep 06, 2004 11:51 am

k@tzy scrie:Tanase:
1.ce face locomotiva ta?

Am impresia ca taman isi cere dreptul la recunoastere ca apartzinand aceste specii ..... si se gandeste ca daca pare proasta sau deteapta in momentul asta , exact la fel va parea si cand va avea o suta de postari

una de tractiune la vale - imi place senzatia ca daca te opresti vagoanele pot sa dea peste tine ...... shi nu mai trebuie sa dau bani pe o excursie pana la Pamplona ca sa faca acelasi lucru niste bietzi tauri

Cred ca a dezertat mititica ca eu sunt exact in locul de destinatie in momentul asta (pe bune) , vantu bate usor , shit hapends ....... dar ea nu se zareste nicaieri .

A , am uitat titlul : CERERE DE ADERARE :sal:
Lestat
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Sep 06, 2004 12:50 pm

Lestat, prima oara aud de tine. Cine esti ? Ce faci la Arad ? Cati ani ai ? Ce doresti de la noi ? Cine-i muribundul din avatarul tau ? :D

ps : Care-i echipa locala din Pamplona ? ~)
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Lestat » Lun Sep 06, 2004 2:01 pm

Oribilul Mosh scrie:Lestat, prima oara aud de tine.

Sper ca uitarea nick-ului meu sa fie cel mai mic efect secundar al stergerii memoriei tale de catre extratarestrii .

Cine esti ? Ce faci la Arad ? Cati ani ai ? Ce doresti de la noi ?

De fapt m-ai mai si intrebat odata toate astea : http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=265960#post265960 . Eu insa pentru variatie am sa gasesc un raspuns nou :
Mi-a murit scribul ce imi facea biografia si singur nici eu nu stiu cine sunt .

Cine-i muribundul din avatarul tau ? :D

Inca aleg raspunsul pe care il servesc fiecaruia dintre Tom Cruise , Puskin sau Edmond Dantes bolnav de oftica . Si alegerea o fac dupa cat de profunda e sclipirea de inteligenta din ochii celui ce intreaba ... Pe tine din respect te las sa alegi singur .

ps : Care-i echipa locala din Pamplona ? ~)

FC Abator
Lestat
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Sep 06, 2004 2:08 pm

Iarta-ma ca am uitat de tine, dar studiez zilnic zeci de dosare. Imi trec prin fatza ochilor zeci de poze, zeci de locatii si zeci de date de nastere. Nu le pot tine minte chiar pe toate, nu ?
Imi place cum gandesti. Esti un nebun cu inclinatii spre absurd.
Chiar vrei pe locomotive ? Sa stii ca mai exista si alt club exclusivist pe forum. Nu-ti place mai mult ? Ce sa faci tu pe locomotive ? Sa discuti cu... k@tzy ?

ps : Osasuna era raspunsul corect !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Lestat » Lun Sep 06, 2004 2:17 pm

Cum zicea odata un mare ganditor ( nu sunt sigur ca eu ) : O sa prefer mereu un raspuns amuzant in locul unuia corect . :)

De aia ma si gandeam ca poate nu e locul meu pe undeva unde daca am inteles bine exista chiar in denumire ceva cu "muncitorime" . ......... Da , am sa discut cu katzy , cu tine , cu Tanase (sunt quasi-fan ) , cu oricine are ceva distractiv de spus .

Apropo de ce era pe link , am 24 . :)
Lestat
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Sep 06, 2004 2:19 pm

Buuuun. Sa vedem ce putem face. Diseara voi discuta cu zeii supremi ai locomotivelor si ii voi intreba daca te primesc in templul nostru. :D
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Lestat » Lun Sep 06, 2004 2:34 pm

Multumiri anticipate .

Si daca nu o sa iasa bine , un multumesc lansat spre zei nu strica niciodata . :b
Lestat
Junior Member

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii