C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
-

neatza - Mesaje: 5820
poi naiti fc a fo picat la totz, da' de mail, ym, scrisori, alte cai de comunicare matale nauzish?
paiacec, poi aia are cablu' astral si in shpania? ca vazui ca lucra la astral reli.
paiacec, poi aia are cablu' astral si in shpania? ca vazui ca lucra la astral reli.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
-

Nu vreau sa-l supar pe Cecu, da vreau sa va spun Ca Catle Decapitation suna ezact asa ca numele formatiei.
Vin la Relly la Bucale.
Vin la Relly la Bucale.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-

piskeshu - banned
ai zis c reli ie unde ie basu care basu ie in drum spre hispania
daca lucra la astral nu baji o pila sami bag cablu de net acasa moca?
distractzie placuta neatzule, imi pare rau ca nu pot ca sa tencurc da poolah bani
daca lucra la astral nu baji o pila sami bag cablu de net acasa moca?
distractzie placuta neatzule, imi pare rau ca nu pot ca sa tencurc da poolah bani
- gaga
hahahahahahahahahaahahahahahahahahahaaaaaaaaaaa
deci:
shi continuand eo paceiash linie gramaticaliceasca de elocintza abracadabranto-bombastica: "ma scuzatzi, imi permitetzi sa excrementez in cavitatea dumneavoastra bucala ? nu ? atunci sugetzi, va rog, pula aceasta !"
deci:
theOffender scrie: "Ia aspirina aceasta!",
shi continuand eo paceiash linie gramaticaliceasca de elocintza abracadabranto-bombastica: "ma scuzatzi, imi permitetzi sa excrementez in cavitatea dumneavoastra bucala ? nu ? atunci sugetzi, va rog, pula aceasta !"
-

pot satz tziu io locu pa AKM? da ashea,a la paiacec!n-am industriale d-alea,da tot un fel de zgomot e!
neatzule,vezi in vama daca o mai fi liberti pareid,sfatul meu e sa fugi cat te tzin picioarele!
neatzule,vezi in vama daca o mai fi liberti pareid,sfatul meu e sa fugi cat te tzin picioarele!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
in urma unei discutzii purtate az cu consuarta mea, am ajuns amandoi sa aflam adevarul adevarat despre o problema care ne scomornea creierii cam de multishor. deci ete problema:
se da:
1 buc carnat = un carnat
2 buc carnat = doi carnatzi
se cere:
cum spui din numai doo cuvinte la "un carnat jumate" ?
rezolvare:
daca la 1 buc carnat se zice "un carnat", iar la 2 buc carnat se zice "doi carnatzi" => "un carnat jumate" este intre 1 buc carnat shi 2 buc carnat, deci "un carnat jumate" este intre t shi i => z => la "un carnat jumate" se zice "un carnatz"
Q.E.D.
se da:
1 buc carnat = un carnat
2 buc carnat = doi carnatzi
se cere:
cum spui din numai doo cuvinte la "un carnat jumate" ?
rezolvare:
daca la 1 buc carnat se zice "un carnat", iar la 2 buc carnat se zice "doi carnatzi" => "un carnat jumate" este intre 1 buc carnat shi 2 buc carnat, deci "un carnat jumate" este intre t shi i => z => la "un carnat jumate" se zice "un carnatz"
Q.E.D.
-

Общие сведения об академии и ее отделениях. Концепция...
http://www.elenasmodels.com/?hop=sendacow
editu ie pentru baietzi singuri
http://www.elenasmodels.com/?hop=sendacow
editu ie pentru baietzi singuri
- gaga
-

-

din motive independente de mine, care yahu nush ce are de num mai primeshte parola, vash ruga sa nu mai trimitetz nica pe adresa de la yahu, cel putzin momental. shi de asemenea trag sperantza ca paia de la munci no shtie chiar tuata lumea. 

-

nocturna - Mesaje: 8725
neatza scrie:plec la sziget shi dupaia direct in vama
pai si in drum spre sighet treci prin vama, asta numa daca nu te teleportezi.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117